Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסוזו:האם יש עתיד בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שאיסוזו היה המותג הרציני היחיד שנעדר מתערוכת "אוטומוטור".כרגע זה ברור שאין ליבואן מה להציג.השאלה היא אם מישהו יודע מה יהיה בעתיד.ל D-MAX קיימים עכשיו מתחרים חדשים (HUNTER,NEVARA,HILUX),וספק גדול אם ישמור על מעמדו.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מי זה איסוזו?

איזה מעמד?

מתי איסוזו היו מתחרים של משהו חוץ משל עצמם?

איסוזו נמצאים בליגה משלהם ולא בגלל שהם טובים.

ועכשיו דעתי האישית:

נסעת פעם על איסוזו? הרגשת במה מדובר?

יותר טוב שיעלמו.

פורסם

לאיסוזו דווקא יש שוק טוב בארץ, בעיקר בתחום הרכב הכבד עם משאיות החלוקה הקלות שלו.

איסוזו, בשונה מטויוטה, ניסאן ומיצובישי מתמקד במנועי דיזל ורכבים מסחריים בלבד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ארז-אין ויכוח שה D-MAX ירש את המגנום כטנדר המבוקש בארץ.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

ארז מה הבעיה עם איסוזו?

זה רכב עבודה נטו ושם צריך להסתכל על משקלים ועל כוח סחיבה של המנוע ועד כמה שאני זוכר הוא לוקח את כולם בתחום הכוח מנוע.

אני גם מכיר כמה אנשים שעובדים עם טנדרים וכולם אמרו שאיסוזו סוחב להם הכי טוב מבחינת כוח והם מרוצים ממנו יותר מכל טנדר אחר, כולל גרירה של 2 טון מאחורה בעליות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זו לא שאלה של עתיד מותג אלא שאלה של קהל יעד ועלות מול תועלת.

איסוזו מעולם לא פנו לקהל זבי החוטם ולא נזקקו לקהל חובבי ההגה כדי למצב את עצמם. הם מוכרים רכבי עבודה וכאן מדבר עלות מול תועלת. כנראה שהיבואן לא מצא לנכון את ההשקעה בתערוכה כשווה כי בתערוכות מקצועיות בענפי התעשייה הוא כן מפרסם ואפילו השיק את ה D-MAX בתערוכת הטכנולוגיה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעיה עם איסוזו, היא: (ואני לא מדבר על המשאיות)

אני מדבר על האיפון. (וגם קצת טרופר)

1. מנועים, בין הגרועים שיש, (אפשר לחשוב שהשתמשו בכרסומת ידנית כדי לייצר אותם) יצא לי לראות לא מעט איסוזואים שעברו שיפוץ מנוע עוד לפני שהגיעו אל 200K, ורכב שאמור לעבוד, לא אמור למות בקילומטראז' כזה.

2. התחממויות, לא כמו במגנום.

3. במגנום הילוכים ראשונים מאוד קצרים, מה שמאפשר התחלת נסיעה עם משקל עצום בלי מאמץ.

4. איכות תא נהג - מתחת לכל ביקורת. ממש זלזול בנהג.

5. גיר אוטומטי 3 הילוכים (3 הילוכים בטנדר שאמור לשאת משקל!!!)

אז נכון שהם מרווחים מאחורה, ונכון שיש להם 109 כ"ס,

אבל זה לא רכב שאתה יכול לצאת איתו לקרב. (יכול כן, אבל יכול להיות שתחזור ברגל),

אז סליחה עם כל אלה שכן אוהבים איסוזו, זה לא רכב שאפשר לסמוך עליו.

פורסם

ארז לאבא שלי היה פעם איפון 2001 ידני ולא היה לו את הבעיות שציינת, הוא שמר על אמינות דיי גבוהה.

אמרת שיש לו תא נוסעים מחפיר, אבל זה בכלל זה לא כזה נורא כמו שאתה מתאר, חוץ מזה אתה זוכר שמדובר בטנדר?

היום יש לו די-מקס ידני שהוא חזק, נעים, נוח, מרווח עם תא נוסעים לא רע בכלל לטנדר.

מה שדיי מציק זה שהארגז יותר קטן מאשר באיפון אבל עדיין הטרקטורון נכנס שם בטיול שטח האחרון.

די-מקס..jpg

טרקטורון.jpg

פורסם

ארז, בקשר לטרופר:

1- בכמה דגמים כן הייתה בעיה, בעקרון בטורבו.

2- היו לנו 4 טרופרים, אף אחד לא התחמם.

4- אומנם לא כמו המתחרים, אבל בגרסאות מפוארת היו דברים די טובים (עור, עץ..).

פורסם

אני חושב שהעדרות של איסוזו מהתערוכה ומשוק הישראלי נובעת מכך ש GM מכרה את איסוזו, לכן כרגע העתיד לא ברור וכנראה שאין יבואן רשמי בארץ.

פורסם
אמרת שיש לו תא נוסעים מחפיר, אבל זה בכלל זה לא כזה נורא כמו שאתה מתאר, חוץ מזה אתה זוכר שמדובר בטנדר?

ראית את תא הנוסעים שטויוטה הציגו בארץ לטנדר שלהם בשנת 98?

2 כריות אויר כסטנדרט, איכותי (יחסית...), הרגשת את הפלסטיקים (בהשוואה כמובן)?

הרגשת את המנועים? (שוב - יחסית) ואני לא מדבר על כח בלבד.

5 שנים אחרי זה איסוזו עדיין המשיכו למכור פה את הלוקש הזה שקראו לו איפון!!! בלי כריות אויר למען השם!! שנת 2003!

עבודה עבודה אבל מישהו צריך לנהוג בטרקטור הזה.

הטנדרים שאני עבדתי איתם, הועמסו עד לקצה היכולת, שהיא מתחת למה שהחוק מאפשר. באופן מוזר. ושם לא היה מתחרה למגנום, ראית איך הארגז של המגנום מחובר? תושבות נמוכות! ראית איך הארגז של הטויוטה מחובר? תושבות גבוהות שקורסות, (ומי כמוני יודע, אחרי שהתושבות המקוריות קרסו ופח הארגז פשוט נקרע, הכל הוחלף לתושבות חזקות ו...לא מקוריות)

אתה יודע שלאיסוזו אחד בחברה בה עבדתי נסדקה השלדה??? נשמע לך הגיוני?

כנראה ההגדרות שלכם לעבודה עם הרכב קצת שונות, אתם כנראה לא מתקרבים לקצה גבול היכולת של הטנדרים, ובגלל זה נורא קל לשבח את איסוזו... :wink:

פורסם

אני מניח שהסיבה טמונה בעובדה ש-UMI מכרו את חלקם באיסוזו.

עקב קשיים כלכלים בתאגיד הענק וירידה בריווחיות הוחלט על מכירת מניות שונות על מנת להחזיר כספים לתאגיד ולצאת מנקודת מוצא חדשה.

כמו כן UMI מכרו מניות ביצרנים נוספים מהמזרח ועכשיו הם מתמקדים בקוריאנית מבית דייהו, זוהי הזרוע העיקרית שלהם במזרח.

מאיסוזו נמכרו כל המניות, אך עדיין הובטח שיתוף פעולה בין התאגיד ליצרן.

אופנוען

פורסם
אני מניח שהסיבה טמונה בעובדה ש-UMI מכרו את חלקם באיסוזו.

עקב קשיים כלכלים בתאגיד הענק וירידה בריווחיות הוחלט על מכירת מניות שונות על מנת להחזיר כספים לתאגיד ולצאת מנקודת מוצא חדשה.

כמו כן UMI מכרו מניות ביצרנים נוספים מהמזרח ועכשיו הם מתמקדים בקוריאנית מבית דייהו, זוהי הזרוע העיקרית שלהם במזרח.

מאיסוזו נמכרו כל המניות, אך עדיין הובטח שיתוף פעולה בין התאגיד ליצרן.

אני חושב שהתכוונת ל GM יצרן המכוניות הגדול בעולם, ולא ל UMI, יבואנית המותג לארץ

פורסם

צודק, אכן התכוונתי GM ובטעות כתבתי UMI, החליפו בין האותיות והכל יהיה בסדר.

הפרטים לקוחים מאיזו כתבה שראיתי שבוע שעבר ב-THE-MARKER או הארץ אם אני לא טועה.

אכן GM, תודה על הבהרה.

אופנוען

• אחראי פורום
פורסם
הבעיה עם איסוזו, היא: (ואני לא מדבר על המשאיות)

אני מדבר על האיפון. (וגם קצת טרופר)

1. מנועים, בין הגרועים שיש, (אפשר לחשוב שהשתמשו בכרסומת ידנית כדי לייצר אותם) יצא לי לראות לא מעט איסוזואים שעברו שיפוץ מנוע עוד לפני שהגיעו אל 200K, ורכב שאמור לעבוד, לא אמור למות בקילומטראז' כזה.אני אישית נהגתי על שניים מעל ל-200K שלא נפתחו מעולם, שלנו עם 140K ומרגיש טוב יותר מתמיד.

2. התחממויות, לא כמו במגנום.בחיים לא .4 שנים , תנאים מאומצים וקשים.

3. במגנום הילוכים ראשונים מאוד קצרים, מה שמאפשר התחלת נסיעה עם משקל עצום בלי מאמץ.

מסכים שהגיר במגנום מוצלח יותר (אוטומטי) אבל בעיקר מעודן יותר.

4. איכות תא נהג - מתחת לכל ביקורת. ממש זלזול בנהג. מסכים.

5. גיר אוטומטי 3 הילוכים (3 הילוכים בטנדר שאמור לשאת משקל!!!) על מה אתה מדבר?...

4 הילוכים.

אז נכון שהם מרווחים מאחורה, ונכון שיש להם 109 כ"ס,

אבל זה לא רכב שאתה יכול לצאת איתו לקרב. (יכול כן, אבל יכול להיות שתחזור ברגל),

אז סליחה עם כל אלה שכן אוהבים איסוזו, זה לא רכב שאפשר לסמוך עליו.

יכול להיות שיש לך ניסיון מר, אני מדבר מניסיון אישי- 3 רכבים שאחד מהם

עבר סופר התעללות כרכב של חברת אבטחה.

אמינים וחסונים בתנאי העמסה כבדים וגם בשטח, תאמין לי, הוא עובד קשה פה.

אגב, שלנו הפרטי - 2002 , 2 כ"א . לדגם הידני יש אחת.

ולפותח השירשור, זה מוזר שלא הציגו. אני חושב שזו טעות למרות שאין לאיסוזו דגמים חדשים.

בגלל התחרות החדשה מכיוון ה-L200 החדש והטויוטה היילקס, הם היו חייבים

להפגין נוכחות עם תוספות כלשהם, הנחה וכד'.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...