Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למצלמת אדום....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי באחד מכבישי הצפון(לא ידוע מספר כביש)

ועברתי באדום לאחר שניה שהוא נדלק אולי אפילו פחות משניה זה היה....מכיוון שלא הייתי מספיק לעצור אם הייתי רוצה מאוחר יותר בדרך החזרה קלטתי שיש שם מצלמת אדום...

השאלה שלי היא האם זה נכון שהמצלמה מתחילה לצלם רק אחרי 3 שניות של אדום מלא?

פורסם

אם לא ראית 2 פלאשים (וקשה לפספס ..) אז לא צולמת - לדעתי - חבל. אנשים כמוך הורגים אנשים בגלל שלא היו מספיקים לעצור .. אם היית נוסע בהתאם למה שצריך יכלת לעצור (לא בהתאם למהירות שקבועה אלא בהתאם לדרך..) מוזר שאני תמיד נוסע מהר ולרוב גם במהירויות גבוהות בהרבה מן המותר ועדיין לא עברתי אפילו באדום אחד.

פורסם

"אם לא ראית 2 פלאשים (וקשה לפספס ..) אז לא צולמת - לדעתי - חבל. אנשים כמוך הורגים אנשים בגלל שלא היו מספיקים לעצור .. אם היית נוסע בהתאם למה שצריך יכלת לעצור (לא בהתאם למהירות שקבועה אלא בהתאם לדרך..) מוזר שאני תמיד נוסע מהר ולרוב גם במהירויות גבוהות בהרבה מן המותר ועדיין לא עברתי אפילו באדום אחד."

לא ריאתי פלאשים...אבל זה יכול להיות כי הכביש היה מואר יחסית.....

ובקשר להערה שלך שלא נסעתי במהירות המתאימה אתה צודק ב100 אחוז וכבר הבנתי את זה ולמדתי את הלקח שלי.......

הקטע הוא ששמעתי על זה שלוקח לה 3 שניות מרגע האדום המלא לפעול את זה רציתי לדעת אם זה נכון...

פורסם

במידה וצולמת הקנס הוא 1000 ש"ח ו 10 נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא היספקת לעצור כי נסעת מהר מידי.

אם לא ראית פלאשים אז סביר להניח שלא צולמת

אם מצלמת רמזור היה מצלמת אחרי 3 שניות אז סביר להניח שכל התמונות היו תמונות של תאונות

אנשים כמוך חשובים מאוד לסטטיסטיקות בתאונות דרכים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא תמיד עוברים אדום כי נסעת מהר מדי.

יש רמזור באשדוד (המשך של שדרות משה סנה-כביש S והרצל) שהמהירות בכביש היא 70 אבל הירוק לא מהבהב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...