Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח באם יוכל לצור עמי קשר על מנת להבין את הפרוצדורה.

קראתי את הכתבה בYnet, רק ששם הוא מסביר כיצד לרכוש רכב מסוכניות יבוא

אישי ולא איך בתכלס, מביאים רכב כזה לארץ לבד, מהי הניירת והבירוקרטיה הדרושה.

הבנתי שצריך רכב חדש או עד שנתיים אחרונה, הבנתי שמדובר על 120% מס, הבנתי

שמדובר על רכב בעל תקינה ובעל יבואן שמוכן לחתום על טפסים..

השאלה האמיתית היא תהליך היבוא עצמו. כמה עולה המשלוח לארץ (מארה"ב נניח), מהיכן

מגיעים האישורים? כמה זמן כל התהליך נמשך במידה ואני מבצע אותו לבד?

הבחנתי במספר רכבים שיכולים להיות מאוד אטרקטיבים לאחר המיסוי המטורף (120%, שירד בקרוב).

אם יש כאן מישהו שעשה בעבר יבוא אישי לכל רכב שהוא, אשמח באם יוכל לצור עמי קשר בהודעה פרטית

ולשלוח פרטים שאפשר יהיה לצור עמו קשר..

Lexus CT200H

פורסם
חיפוש יכול לעזור מאוד, הנושא נטחן פה מלא.

הרצתי חיפוש, אך לא מצאתי תשובה לשאלתי.

אני מחפש מישהו שעבר את התהליך על "בשרו"...

Lexus CT200H

פורסם
אם תכתוב באיזה רכב מדובר זה יכול לעזור
התבלטות בין שלושה סוגי רכבים: Jeep גרנד צ'ירוקי החדשה ( כ-23 אלף דולר לפני מיסים),

ניסאן מורנו (כ-22 אלף דולר לפני מיסים) או אולי פולסוואגן טוראג (כ-30 אלף דולר לפני מיסים).

Lexus CT200H

פורסם

אתה יכול לקנות את כולם בארץ.. (השיווק של המורנו מתחיל בקרוב, אבל נבצר מבינתי למה שתרצה לקנות את היצור הזה..)

אם מעניין אותך רמת גימור או פריטים שאין בארץ, דבר עם היבוא ותנסה לסדר משהו.

זה יהיה, לדעתי, עדיף מכל הטררם של יבוא אישי..

במיוחד אם זה רכב לא מיוחד כ"כ, או אם אפשר למצואו בארץ..

אור.

פורסם
אתה יכול לקנות את כולם בארץ.. (השיווק של המורנו מתחיל בקרוב, אבל נבצר מבינתי למה שתרצה לקנות את היצור הזה..)

אם מעניין אותך רמת גימור או פריטים שאין בארץ, דבר עם היבוא ותנסה לסדר משהו.

זה יהיה, לדעתי, עדיף מכל הטררם של יבוא אישי..

במיוחד אם זה רכב לא מיוחד כ"כ, או אם אפשר למצואו בארץ..

אור.

רק שגרנד צ'ירוקי חדשה שאני יכול להביא מארה"ב ב260,000 ש"ח אחרי המיסוי המטורף

תעלה כאן בסוכנות לא פחות מ460,000 ש"ח.. אני לא חושב שהיבוא הסדיר יכול להתחרות במחירים הללו.

כנ"ל במורנו. מחירה דרך יבוא אישי יהיה 237,000 אחרי המיסוי כמובן, בעוד שבארץ הם רוצים כ-430 אלף ש"ח..

אני מעדיף לעבור בירוקרטיה וטירטורים והרבה "טררם" מאשר לשלם 200 אלף ש"ח יותר.

Lexus CT200H

פורסם

אני לא יודע איזה כתבה פורסמה ב YNET, אבל היום הופיע במגזין ממון בידיעות אחרונות כתבה בנושא ייבוא אישי. אולי היא תוכל לעזור לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תעלה כאן בסוכנות לא פחות מ460,000 ש"ח.. אני לא חושב שהיבוא הסדיר יכול להתחרות במחירים הללו.

כנ"ל במורנו. מחירה דרך יבוא אישי יהיה 237,000 אחרי המיסוי כמובן, בעוד שבארץ הם רוצים כ-430 אלף ש"ח..

קבל את התנצלותי, רק עכשיו התוודעתי למחירים.

בהצלחה, ותעדכן במה שתעשה.

אור.

פורסם

חביבי,המכס פה לא פראיירים.

בזמנו שאני ביררתי לגביי יבוא אישי ,הובהר לי שברגע שאתה מביא רכב שנמכר בארץ,ישירות המכס לוקח לך סכום שישתווה למחיר בארץ.

כלומר,אם המוראנו בארץ נמכר בסכום של 460K,אזי שהמכס יעלו לך את הסכום לאחר כל הבירוקרטיה לסכום דומה.

אחרת,לובינסקי ושאר החברים כבר ממזמן לא היו קיימים...

תאמין לי,אם זה היה כזה פשוט ,תחום הייבוא היה נפוץ מאד,יותר מעכשיו.

פורסם

אתה בטוח במה שאתה אומר?

לפי ההגיון הזה, הבודדים שכן עושים יבוא אישי לרכב שמיובא גם ביבוא סדיר, עושים את כל הביורוקרטיה

המעיקה רק כדי שהמכס ישלים להם את ההפרש למחיר שהיו משלמים ממילא אצל היבואן.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

הרוב שעושים ייבוא אישי מייבאים רכבים שלא נמכרים בסדיר.

יכול להיות יש פירצות בחוק,לא התעמקתי בזה כל כך.

שאני ביררתי,התייעצתי עם אנשים שמבינים בתחום וזה מה שהובהר לי.

אבל אל תתפוס אותי במילה.תברר בעצמך לעומק את העניין .

אני ביררתי עם אנשים שאומנם מבינים בתחום,אבל אנשים פרטיים.

בהצלחה...

פורסם

וממה שאני יודע (לא הרבה) ההבדל היחידי בין רכב שיובא ביבוא אישי זה התוספות , כלומר מצליחים לקבל יותר תוספות במחיר הרשמי . אם המורנו שאמרת עולה 460K , אזי אדם שיביא אותה ביבוא אישי כנראה יקבל הרבה יותר תוספות במחיר הזה שלאדם שקונה בסוכנות יעלו את מחיר הרכב .

זו גם אחת הסיבות מדוע רק רכבי יוקרה מובאים ע"י היבואנים האלו , כי אם אתה קונה למשל במוו ערומה זה לא זה. ואם אתה מסמן V ליד כול תוספת נורמלית ,אתה מגלה שזה עולה לך כמה עשרות K . אז הפתרון הוא יבוא אישי ולהוסיף עוד כמה V נוספים ולקבל את הרכב במחיר שלה ערומה

ואל תשאל אותי איך הם עושים את זה אבל הם עושים את זה וזוהי הסיבה היחידה שהם עדיין בשוק

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אין מצב שהדברים שהסכומים שאתה מזכיר קרובים למציאות.

נכון להיום המיסוי המוטל על רכב בישראל הוא 122% ולפיכך מינימום המיסים על גרנד צ'ירוקי חדשה הם:

188200 ~ 0.9 * 209100 ~ 2.2 / 460000

זאת אומרת אם אתה מקבל את הרכב במתנה הוא יעלה לך לפחות 188200 ( יש להוסיף עוד כמה אלפי שקלים מיסים על ההובלה )

תוסיף לזה את המחיר הבסיסי בארה"ב לגרסת 4X4 (בסיסית ללא שום תוספות) שהוא כ-135000 ש"ח ותגיע למחיר מינימום 320000 ש"ח לפני הובלה ותוספות.

הג'יפ מוצע כרגע במבצע ב-397000 מלא בתוספות שיעלו את מחיר הג'יפ שלך בדיוק למחיר הזה...

בקצרה - רד מהעצים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...