Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין מצב שהדברים שהסכומים שאתה מזכיר קרובים למציאות.

נכון להיום המיסוי המוטל על רכב בישראל הוא 122% ולפיכך מינימום המיסים על גרנד צ'ירוקי חדשה הם:

188200 ~ 0.9 * 209100 ~ 2.2 / 460000

זאת אומרת אם אתה מקבל את הרכב במתנה הוא יעלה לך לפחות 188200 ( יש להוסיף עוד כמה אלפי שקלים מיסים על ההובלה )

תוסיף לזה את המחיר הבסיסי בארה"ב לגרסת 4X4 (בסיסית ללא שום תוספות) שהוא כ-135000 ש"ח ותגיע למחיר מינימום 320000 ש"ח לפני הובלה ותוספות.

הג'יפ מוצע כרגע במבצע ב-397000 מלא בתוספות שיעלו את מחיר הג'יפ שלך בדיוק למחיר הזה...

בקצרה - רד מהעצים.

איך הגעת לכך שמחיר הרכב הוא 135,000 דולר? גרנד צ'ירוקי בת שנה תעלה כ25 אלף דולר (100 אלף ש"ח לערך), עם כל המיסים וההובלה היא תעלה כ-300 אלף שקלים. אנחנו מאוד מאוד מקושרים במכס, אבא שלי נמצא בתפקיד ממשלתי מאוד בכיר, ככה שהמכס לא מטריד אותנו.

בכל אופן את הבדיקות שלנו עשינו, והמחירים שנתתי מאוד קרובים למציאות. מה שכן אין מה להגיד- זה עסק למקושרים בלבד, הרבה בירוקרטיה והרוב מתיאשים בהתחלה.

Lexus CT200H

פורסם

איפה אתה רואה שהוא רשם שמחיר הרכב הוא 135 אלף דולר ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
...גרנד צ'ירוקי בת שנה תעלה כ25 אלף דולר (100 אלף ש"ח לערך.

רק שגרנד צ'ירוקי חדשה שאני יכול להביא מארה"ב ב260,000 ש"ח אחרי המיסוי המטורף

תעלה כאן בסוכנות לא פחות מ460,000 ש"ח.. אני לא חושב שהיבוא הסדיר יכול להתחרות במחירים הללו.

אז תחליט מה אתה קונה חדש או משומש ? והדולה אגב כבר מזמן לא 4 ש"ח לדולר... ואם אתה כל כך מקושר אז למה את חושב שאנחנו יכולים לעזור לך ?

שאלת שאלה, עשיתי כמיטב יכולתי כדי לענות לך על סמך עובדות כל מה שאתה יכולת לומר אחר כך הוא שאני מדבר שטויות...אז כנראה שאתה חכם ממני...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יבוא אישי עושים לרכב שלא מיובא בצורה סדירה לארץ

אם אתה רוצה ליבא רכב שכבר מיובא ומשווק בארץ באופן סדיר אתה לא תחסוך אגורה

אם יש לך קומבינות ואתה מקושר עם האנשים הנכונים תוכל לחסוך קצת(זה לא סכומים גדולים כמו שאתה חושב) אבל כל הטרחה לא תיהיה שווה את זה

תחשוב גם קדימה על השירות והאחריות

הרי לא תשלח את האוטו לחול בשביל לטפל בו במסגרת האחריות אם חס וחלילה יקרה משהו אתה תרוץ כמו מאנייק ליבואן בארץ אם יהיה לך מזל הם יטפלו בך למרות שלא מגיע לך אם לא מה שיותר הגיוני ונכון ישלחו אותך לסניף הקרוב של פדקס שתכניס את האוטו לחבילה גדולה ותשלח אותו לאיפה שקנית

גם לרכבים לא סדרתיים בארץ כמו האינפינטי והאקורה יש סוכנויות שמתמחות ביבוא אישי של רכבים

אפילו אם הם יעשו עליך קצת קופה זה שווה כשיהיה בעיות יהיה לך איזשהו גב ומקום לפנות אליו

בהצלחה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אני שמעתי שהייבוא אישי הכי זול כיום ברכבי שטח יוקרתיים הוא באינפיניטי של ניסאן...וזה כי עד התקופה האחרונה אפילו לא היה הסדר עם ניסן לגבי טיפולים והחזקת חלקים במוסכי ניסן וזה סודר רק לאחרונה... אז אוליי עדיין הייבוא הוא זול כי עדיין יבואני ניסן שהם "קראסו ובניו" (גם רנו) לא לקחו על עצמם את עניין הייבוא של הכלי המטמטם הזה מסיבות לא ברורות....שווה בדיקה..!! רכב מדהים לדעתי אחד המדהימים היום בשוק!

פורסם

קרסו כבר לא מאשרים ייבוא של האינפיניטי (מאז שהיה RECALL עולמי, ומשרד הרישוי הכריח אותם לקחת אחריות לכך..).

ואז, כמו שerwrxstier אמר - אין סיבה שהם יתקנו רכבים שלא הם הביאו - הם החליטו שלא לאשר יותר ייבוא של הרכבים האלו לארץ.

פורסם

350 לFX35 ו450 לFX45..

אטרקטיבי? אולי.. תלוי למי ומה הוא מחפש מהSUV שלו.. :roll:

פורסם
איך הגעת לכך שמחיר הרכב הוא 135,000 דולר? גרנד צ'ירוקי בת שנה תעלה כ25 אלף דולר (100 אלף ש"ח לערך), עם כל המיסים וההובלה היא תעלה כ-300 אלף שקלים. אנחנו מאוד מאוד מקושרים במכס, אבא שלי נמצא בתפקיד ממשלתי מאוד בכיר, ככה שהמכס לא מטריד אותנו.

בכל אופן את הבדיקות שלנו עשינו, והמחירים שנתתי מאוד קרובים למציאות. מה שכן אין מה להגיד- זה עסק למקושרים בלבד, הרבה בירוקרטיה והרוב מתיאשים בהתחלה.

אם כך אני לא רואה טעם להמשך השירשור.

בהצלחה [אני מתאפק לא לכתוב אני רוצה גם, ובוא בעת מלווה אותי בחילה מהסוג שעובר בי כשאני קורא על פוליטיקאים בישראל]

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...