Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכשיר תקופתי לפרנס את יצרניו, ואת המתדלק בתחנת הדלק,שמתפרנס, מאחוזים ממכירות

תוספים, מי קירור ירוקים, מים מינרלים, קוקה קולה, אפוד זוהר , נוזל בלמים, נוזל לממסרה אוטומטית והגה כוח, ובכך מגדיל את משכורתו החודשית ובצדק, ובלגטימיות מלאה!

רק פרט לא חשוב וקטן:הדלק שהמתדלק מוכר לך, קיים בו כבר תוסף דלק, כך שקניית התוסף שהןוא השחיל לך מיותרת!!!!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יש עוד מישהו שיכול לעזור?
כן, בוודאי,

מה שכתוב כאן:

תכשיר תקופתי לפרנס את יצרניו, ואת המתדלק בתחנת הדלק,שמתפרנס, מאחוזים ממכירות

תוספים, מי קירור ירוקים, מים מינרלים, קוקה קולה, אפוד זוהר , נוזל בלמים, נוזל לממסרה אוטומטית והגה כוח, ובכך מגדיל את משכורתו החודשית ובצדק, ובלגטימיות מלאה!

רק פרט לא חשוב וקטן:הדלק שהמתדלק מוכר לך, קיים בו כבר תוסף דלק, כך שקניית התוסף שהןוא השחיל לך מיותרת!!!!!

הוא אמת צרופה, ואם אתה מבקש הסבר:

הדלק (בנזין ודיזל) במדינת ישראל מתוסף בכל מה שהמנוע במכוניתך צריך. כל תוסף לא יועיל למנוע ויכול רק להזיק מעבר לנזק בכיס.

שבוע טוב,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

דווקה אצלי, אחרי שימוש ב-K44, כן הורגש שיפור בסחיבה.

בנוסף לתוסף עשיתי טיפול הכולל החלפת פיתטר דלק, פילטר שמן, וכמובן שמן מנוע.

עכשיו האוטו סוחב טוב יותר, וזה מורגש בעיקר בלחיצה עדינה על הגז. כלומר, עכשיו אני לוחץ הרבה פחות על הדוושה כדי שהאוטו יתחיל לזוז (=חיסכון בדלק).

פורסם

הנה נפתח עוד "שרשור תוספים" :-D

אף אחד לא יתן לך תשובה חד משמעית , כי גם אם התסף עובד (ויש פה עדין אנשים שהרגישו שמילוי 98 בג'סטי 88 משפר להם סחיבה ומוסיף 12 כוח סוס :wink: )

ההשפעה שלו שונה מרכב לרכב ...

אגב אני הולך לשים K 44 אולי יעזור ואולי לא .... אבל זה כבר מסקרן אותי :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
דווקה אצלי, אחרי שימוש ב-K44, כן הורגש שיפור בסחיבה.

בנוסף לתוסף עשיתי טיפול הכולל החלפת פיתטר דלק, פילטר שמן, וכמובן שמן מנוע.

עכשיו האוטו סוחב טוב יותר, וזה מורגש בעיקר בלחיצה עדינה על הגז. כלומר, עכשיו אני לוחץ הרבה פחות על הדוושה כדי שהאוטו יתחיל לזוז (=חיסכון בדלק).

סביר שהשיפור נובע מהחלפת פילטר הדלק.

• תוכן חדש...