Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ברשותי 3 חודשים והוא עבר 167,000K

נאמר לי שאם אני רוצה לשמור על המנוע וכ"ו..אז עדיף להחליף שמן מנוע אחריי 5000K

עשיתי ישור קו רציני לפני קצת יותר מחודשיים שבמהלכו חוץ מפקום ראש הוחלף מסנן שמן, אויר ודלק, מצתים, נוזל קרור, נוזל בלמים, דסקיות וצלחות ברקס קידמיות ומשאבות אחוריות ושמן מנוע וגיר בנוסף הוחלפה רצועת טיימינג ותושבת גיר תחתונה :) אמרתי ישור קו רציני לא :)

ולקינוח בוצע כיוון שסתומים..

אז לא היו ידועות לי כל הדרישות והדגשים אבל אני מניח שהשתמשו במוצרים ראויים כי עד עכשיו טפו-טפו-טפו אין טענות..

אז שוב אני חוזר לשמן איזה מומלץ לשים בתנאי שזה נדרש סוג וחברה??

ואגב איזה חלקים מומלצים שיהיו מקוריים חד משמעית ובאילו ניתן להתפשר על תחליפיים???

פורסם

השמן הוא עורק החיים של המנוע. אין שום מניעה לבצע תחלופת שמנים כל 5K, וזה אפילו מומלץ לשם שמירה מיטבית על המנוע (וזה לא קשור לסוג השמן).

החסרון היחיד - הוצאה כספית ולכלוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הי

כל הכבוד על ההשקעה ברכב.

כמה עלה לך אטם ראש כולל עבודה?

אצלי בספר רכב (205)מומלץ שמן 20W 50 אבל במוסכים מורשים ממלאים 15W40.רצוי של חברה מוכרת.

כדאי לך לפי דעתי להחליף שמן כל 5K גם אם זה ללא מסנן שמן, ואתה לא חייב ללכת למוסך בשביל זה זו עבודה של 5 דקות.

בהצלחה

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כמו שהתרשמתם אני לא מתמצא גדול...ובטח לא בחברות שמנים...

רוב התחלופה הייתה לישור קו וכמובן כמו שזה נראה כתוצאה מהזנחה ע"י הבעלים הקודמים..והיה רק אחד כזה :(

והדגש כמובן היה על הצד הבטיחותי שזה בלמים קדמיים ומשאבות אחוריות.

בחשבונית לא כתובה עלות העבודה אבל סט האטמים לראש מנוע עלה 380 ש"ח לפני מע"מ אני מניח שהוא לא מקורי..והעבודה אני מניח עוד איזה 200-300 ש"ח שוב זו הערכה גסה..אני לא מהמתצאים בתחום....

פורסם

אני מחליף ב205 כל 5K קילומטר.

האמת - זה ממש ממש פשוט ב205, וכל ההחלפה לוקחת לכל היותר חצי שעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אז צביקה איזה שמן אתה ממליץ??

ושל איזו חברה?? יש משהו מסויים??

עד היום השתמשתי בLM מהגלון הזהוב - לא מומלץ במיוחד.

בטיפול האחרון עברתי לחצי סינטטי של מוטול - וההרגשה שלי היא של פעולה חלקה יותר מהנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...