Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי פוקוס GHIA שנת 2004 שני ליטר. האוטו נלקח למוסך המרכזי שאמר שהמנוע במצב מצוין (ואף יותר...). שמתי לב שכשאני מניע את האוטו כשהמנוע קר, הסל"ד לא יציב וקופץ מעט, ומרגישים את הקפיצות בתוך האוטו עצמו, מעין רעידות. לאחר שהמנוע מתחמם, הרעידות מפסיקות והכל בסדר גמור. כמו כן, אם מניעים את האוטו כשהמנוע עוד חם, הרעידות לא מורגשות.

למישהו יש קצה חוט לגבי הבעיה ?

תודה !

פורסם

זה קורה לי גם בג'סטי 1.0 ליטר שנת 91 :)

עד שאני מפעיל את הצ'וק...

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מה זאת אומרת סעפת יניקה מפלסטיק ?

כוח-סוס, תודה על העזרה, אבל זאת בכל זאת פוקוס 2004 ולא ג'אסטי 91...

פורסם

בפוקוס, יש צינורית ואקום ליד צילנדר מס' 1 שנוטה להתחמם ולהסדק, ל"גנוב" אוויר ולגרום לזיוף.

תעדכן--

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אפשר לדעת אם צילינדר מספר 1 הוא השמאלי ביותר או הימני ביותר (כשאני מסתכל על המנוע) ? יש על הצילינדרים כיסוי פלסטיק...

הנה תמונה של המנוע (גרועה, אבל גם טוב). רואים את הצינורית מכאן ?

http://www.motormagazinesha.co.jp/medialog/hotmenu/whatsnew/2000_10/1030_2/focus_engine.jpg

תודה :)

פורסם

מיספור הצלינדרים הולך מהצד הקרוב לרצועת הטיימינג, כלומר, מה שהכי קרוב הוא צלינדר 1, מה שהכי רחוק הוא צלינדר 4.

1 הוא זה שנמצא למעשה הכי משמאל כשאתה מביט על המנוע כמו בתמונה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם היא סדוקה, יונקת אוויר, לא מחוברת מסיבה כלשהי...

לא בטוח שזו הצינורית, ידידנו העלה השערה.

אין לי מושג על מיקום הצינורית.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אין לי קצה חוט אבל אני מכיר את הבעיה טוב מה1.6 ששם המנוע אפילו נכבה לי כמה פעמים

הפוקוס 2 ליטר שלך ידנית ?

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

• תוכן חדש...