Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רציתי לשאול כמה צורכת הנעה של רכב בבוקר - נגיד עם לליטר של דלק אני עובר 10 ק'מ, לכמה ק'מ אפשר להשוות הנעה של רכב בבוקר. וגם כמה הנעה צורכת לאחר שהרכב כבר היה חם ומונע לפני כן.

אני יודע שזו שאלה קצת טיפשית, אבל היא מאוד מסקרנת אותי.

אשמח אם תתייחסו לשאלה ברצינות.

תודה. :-)

פורסם

התנעה קרה צורכת 254 מילי-ליטר של דלק ששווים לנסיעה של 287 מטרים בירידה עם רוח גבית, 237.19 מטרים בנסיעה במישור בלי רוח אבל בטמפ' שאינה עולה על 16.3 מעלות צלזיוס או 178 מטרים בנסיעה בעליה קלה כשהלחץ הברומטרי יחסית גבוה.

התנעה חמה לעומת זאת משפרת את המצב בהפרש ניכר שכן היא צורכת רק 20.9 סנטי-ליטר!

עם הפרש עצום שכזה תוכל ללא ספק ליסוע עוד 26 מטרים במישור בטמפ' שאינה עולה על 16.3 מעלות צלזיוס ואף 17 מטרים ו-36 סנטימטרים נוספים בעליה (!).

אבל החדשות הגדולות הן (אני מקווה שאתה יושב עכשיו :shock:) שתוכל ליסוע לא פחות מ42 מטרים בירידה עם רוח גבית ואף 2.5 מטרים נוספים עם תחרבן לפני הנסיעה שכן אתה מוריד את המשקל של הרכב באי-אילו אחוזים משמעותיים.

לתשומת ליבך :idea:.

מוטי

פורסם
התנעה קרה צורכת 254 מילי-ליטר של דלק ששווים לנסיעה של 287 מטרים בירידה עם רוח גבית, 237.19 מטרים בנסיעה במישור בלי רוח אבל בטמפ' שאינה עולה על 16.3 מעלות צלזיוס או 178 מטרים בנסיעה בעליה קלה כשהלחץ הברומטרי יחסית גבוה.

התנעה חמה לעומת זאת משפרת את המצב בהפרש ניכר שכן היא צורכת רק 20.9 סנטי-ליטר!

עם הפרש עצום שכזה תוכל ללא ספק ליסוע עוד 26 מטרים במישור בטמפ' שאינה עולה על 16.3 מעלות צלזיוס ואף 17 מטרים ו-36 סנטימטרים נוספים בעליה (!).

אבל החדשות הגדולות הן (אני מקווה שאתה יושב עכשיו :shock:) שתוכל ליסוע לא פחות מ42 מטרים בירידה עם רוח גבית ואף 2.5 מטרים נוספים עם תחרבן לפני הנסיעה שכן אתה מוריד את המשקל של הרכב באי-אילו אחוזים משמעותיים.

לתשומת ליבך :idea:.

מוטי

תודה רבה לך מוטי!!

פורסם
צביקה צודק,מה זה נותן באופן מעשי ?.
דוד אתה לא מבין.. הוא פשוט הולך להתניע את האוטו פחות כדי לחסוך בדלק ולכן השאלה חשובה ביותר.

מוטי, תמיד שמח לעזור.

פורסם
:screwy: תלוי אם האוטו שלך אדום או יותר קרוב לספקטרום צבעים שחורים ואם הוא נוסע על אנרגיה סולרית!!

DROZD

פורסם
תודה רבה לך מוטי!!
לא נראה לי שזה בכלל רציני מה שהוא אמר !!

למה מה זה משנה בכלל יסוע עוד 40 מטר מקסימום ...

אני אישית לא הבנתי למה כולם עד כדי כך רוצים לחסוך בדלק כל הזמן ...:?

פורסם

באודי למשל כשהרכב עובד יותר מ45 שניות(זמן המתנה) אז, עדיף לכבות ולהתניע שוב פעם כשתיצטרך , כלומר כמות הדלק הנצרכת להתנעה הוא פחות מאשר 45 שניות של שריפת דלק כאשר המנוע חם ...

מקווה שעזרתי , באיזשהו אופן , אנני מלומד גדול בתחום המכוניות , אך חברי המלומדים הפכו את הנושא לבדיחה ... ;)

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

טוב חבר'ס, עליתי כאן על רעיון לסטארט-אפ אדיר.

מכיוון שברור לכולנו שהתנעה חמה צורכת פחות דלק מהתנעה קרה ניסיתי לבחון את הבעיה מצידה הכימי-פיזיקלי והגעתי למוצר שכל אחד שיש מעט שכל בקודקודו יבין את הפוטנציאל שלו לחסכון אדיר בדלק, הרי מי מאיתנו לא חווה את הכאב הזה שבארנקו כשאנו מניעים את הרכב בעודו קר ומבזבזים אי-אילו אגורות יקרות :idea:.

ידידיי היקרים, הריני מתכבד להציג בפניכם את המוצר שישנה את פני הדברים לעד!

שוב לא נבזבז את מיטב אגורותינו על התנעות קרות לשווא!

קבלו את המוצר המהפכני - סוודר למנוע!!!

בתמונות ניתן לראות את הדגמים השונים שניתן יהיה להציע לציבור הרוכשים.

בתמונה הימנית ניתן לראות את הדגם לארבעה צילינדרים המצויד בסעפת 4-2-1, באמצעית נמצא הסוודר למנועים קטנים כולל מתאם מיוחד למערכת יניקה Short-ram ובשמאלית סוודר מיוחד למנועי V6 כשניתן להשיג בהזמנה מיוחדת UBER-סוודר המיועד למנועי V8.

כמו כן בשלב מאוחר יותר ישווקו דגמי סוודר עם קפוצ'ון למכוניות המצויידות בקרבורטור.

כמובן שאפשרויות הסריגים הינן בלתי מוגבלות וניתן לבחור את הדוגמא והצבעים האהובים על הרוכש!

הצלחה מובטחת ליזם שיעשה את הצעד קדימה אל העתיד!!!

מוטי

SWT421.jpg

SWTintake.jpg

SWTV6.jpg

• תוכן חדש...