Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו בשירות המשטרה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנ"א קיבלו לאחרונה מספר ניידות חדשות, סדרה 3 ליתר דיוק.

לכל מי שתוהה איפה הן. אז הן מחליפות בהדרגה את האקורד הסמויות של כביש החוף.

אז מה חדש במשטרת ישראל? סופרב, סדרה 3, אוקטביה החדשה, מה עוד?

haters will hate

פורסם

הם לא מיועדות לכביש בחוף, אלא לכפר שמריהו, על מנת שהשוטרים לא ירגישו מקופחים כאשר הם עוצרים רכבי יוקרה.

ועכשיו ברצינות.

אני חושב שזה ביזיון, ואין לי משהו אחר להוסיף על כך, לא ייתכן שכספי משלם המיסים( או יותר נכון משלם הקנסות) ילכו על רכבי פאר למ.ישראל.

הם לא יכולים "להסתפק" בהונדה אקורד(ממש רכב זול...), אלא חייבים לנסוע בBMW, מעניין מאוד מה התירוץ שלהם לנושא.

סקודה סופרב, הונדה אקורד, מזדה 6,BMW-3,אוקטביה ואוקטביה 2,סובארו B4, פשוט חוצפה, טוב שהם לא גייסו VAG פייטון לניידות.

אני חושב שמישהו צריך לתת על כך את הדין, לדעתי זה בזבוז ביודעין של כספי משלם המיסים.

עם סקודה אוקטביה אני מבין , כי מדובר על רכב שעולה להם זול יחסית לתמורה שלו (בלי מיסים ועם הנחות גדולות) והאחזקה שלו היא זולה, וכמובן מאוד אמין וזה חשוב ברכבים שצוברים קילומטראז' גבוה בזמנים קצרים יחסית כמו מוניות,ניידות משטרה וכו'.

אבל BMW סידרה 3 = חוצפה.

under construction..

פורסם

איך בדיוק זה משתמע מדברי?

ניהול כספים שגוי, לא אומר שלא אמורים להקציב שומדבר או במידה מאוד מועטת (אטוס, מאטיז..).

מה הבעיה עם האוקטביות?

גם האוקטביה 2 לא בדיוק אוטו זול... למה צריך סדרה 3?

אור.

פורסם
לפי מה שאתה אומר הניידות צריכות להיות דייהו מאטיז ויונדאי אטוס....
לא, הגיוני היה שפעם היו רכבים סטנדרטים ולא יוקרתיים כמו סופרב או BMW סדרה 3.

מימי הסיירה, האסקורט,המזדה 323,מזדה לאנטיס,קארינה וכו' בהתאמה לאותן שנות ייצור של הרכבים הללו.

מה רע בפורד פוקוס,מזדה 3, קורולה,אימפרזה וכו' סה"כ זה לא שהם צריכים רכב עם סלון עור וסאן רוף בשביל לעמוד בצידי הדרכים עם אקדח לייזר ולעצור עברייני תנועה כבדים שנוסעים 120 קמ"ש בגהה ב4 בבוקר.

ואגב, אין דבר יותר סמוי ממזדה 3 עם מדבקות ליסינג , זה דווקא יכול להיות גורם מאוד מרתיע, כי אולי כל רכב חמישי יכול להיות סמויה.:wink: .

או אולי הם צריכים לחזור לרעיון המקורי מדצמבר 2004?

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3015706,00.html

under construction..

פורסם
או אולי הם צריכים לחזור לרעיון המקורי מדצמבר 2004?

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3015706,00.html

אני זוכר לפני כמה חודשים היה בעיתון שהמשטרה לקחה לעצמה מיתנדבים למשטרת תנועה שהיו נוסעים על המכוניות האישיות שלהם כגון BMW 745, וכאלה... אז זה לא רק שהן קונים לעצמם.

היום כבר אי שפר לדעת איזה מכונית היא של המשטרה...

סם.

פורסם
הם לא מיועדות לכביש בחוף, אלא לכפר שמריהו, על מנת שהשוטרים לא ירגישו מקופחים כאשר הם עוצרים רכבי יוקרה.

ועכשיו ברצינות.

אני חושב שזה ביזיון, ואין לי משהו אחר להוסיף על כך, לא ייתכן שכספי משלם המיסים( או יותר נכון משלם הקנסות) ילכו על רכבי פאר למ.ישראל.

הם לא יכולים "להסתפק" בהונדה אקורד(ממש רכב זול...), אלא חייבים לנסוע בBMW, מעניין מאוד מה התירוץ שלהם לנושא.

סקודה סופרב, הונדה אקורד, מזדה 6,BMW-3,אוקטביה ואוקטביה 2,סובארו B4, פשוט חוצפה, טוב שהם לא גייסו VAG פייטון לניידות.

אני חושב שמישהו צריך לתת על כך את הדין, לדעתי זה בזבוז ביודעין של כספי משלם המיסים.

עם סקודה אוקטביה אני מבין , כי מדובר על רכב שעולה להם זול יחסית לתמורה שלו (בלי מיסים ועם הנחות גדולות) והאחזקה שלו היא זולה, וכמובן מאוד אמין וזה חשוב ברכבים שצוברים קילומטראז' גבוה בזמנים קצרים יחסית כמו מוניות,ניידות משטרה וכו'.

אבל BMW סידרה 3 = חוצפה.

שכחת שבגרמניה המשטרה נוסעת על מרצדס SL אז המשטרה כאן נעשתה ירוקה מקינאה וביקשה גם , אבל המחיר היה גדול מידי לפוליטיקאים , וזה גם אוטו שמושך תשומת לב וקנאה . אז הוחלט בוועדת השרים לא להוציא למשלמי המיסים והקנסות את העניים ולהסתפק בבמוו סדרה 3 :smilecolr:wave2:

יהודה

בברכה יהודה

פורסם
לפני כל הקללות וההערות - אפשר לדעת מה המקור שלך בבקשה ?

1 באפריל עוד לא הגיע.

למה לבלבל עם עובדות, אם בכלל יש כאלו ניידות ואם כן כמה הן בדיוק עלו וכו'. העיקר שיש תירוץ לכתוב: כוססאומו המשטרה.

אז... כוסאוממו המשטרה.

ונוסיף גם "בני זונות" ואפילו "מנאייקים".

הנה, עכשיו אני מרגיש יותר טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אכן משעשע, אבל מיצינו. מעכשיו השרשור יוקדש למציאת תימוכין לטענה על ניידות סידרה 3, או שיימחק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין שום ניידת BMW במשטרת ישראל, נקודה. אין גם שום סקודה סופרב במשטרה, ושוב, נקודה. ה-BMW היחיד במשטרה הוא אופנוע , והסקודה הכי מתקדמת במשטרה היא האוקטביה החדשה. מאיפה אתם ממציאים את הדברים האלו....????? :roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...