Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב.

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב!

נקווה שלא יהיו רק דיבורים בתחום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, אז עכשיו שיש פורום, יש מנהלים ויש שלושה אנשים שנמצאים בו, כל מה שנותר לנו הוא... לחכות לספורט המוטורי!

שיהיה בשעה טובה!

ובבקשה, בואו נעשה לפחות דבר אחד במדינה הזאת כמו שצריך. בלי לחפף, בלי קומבינות ובלי משקעים מוטוריים קודמים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מזל טוב

והמון המון בהצלחה

שהת'רדים יהיו נקיים ומלאים מידע ודברים מעניין

ומי יתן עוד יסקרו בחלק הזה של הפורום מרוצים שמתקיימים בארץ

עם תגובות של המתחרים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מזל טוב לרגל פתיחת הפורום החדש ובהצלחה ל2 המנהלים החדשים.:-P

ישר כוח!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בשעה טובה.

הספורט המוטורי מצא בית וזה כבר טוב. מ F1 ומ- WRC וראלי מקומי ואחר הם קודם כל ספורט. היחוד של ספורט שקשור לרכבים ישמר פה טוב יותר ולא יגרום ל thread חדשים לדחוק דיונים שקשורים לספורט הזה מעבר לדף...

אני חובב ראלי - רואה ובעיקר מצלם את כל מה שזז פה וגם בד"כ מירוץ WRC אחד כל שנה. אשמח לשוחח לפני כל מירוץ.

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

מזל טוב לכולנו! :-)

נקווה שהתחום המוטורי יגדל כמו הפורום.

וגם סוף סוף יש מקום להתעדכן בארועים,חדשות,תוצאות וכד'.

יום שמח בהחלט.

פורסם

מזל טוב!

הצעות לשרשורים דביקים בהם ירכזו נושאים מרכזיים:

1. קורסים לנהיגה מתקדמת\נהיגת מרוצים בארץ או בחו"ל, ריכוז כל הפרטים בפורום לשרשור אחד.

2. שרשור תוצאות ודירוגים בליגות פופולאריות כמו ליגות בישראל, F1, WRC.

3. מדריך לנהג המתחיל. מה צריך לעשות כדי להתחיל להתחרות בארץ.

3. שרשור בוז ללואב ולדרדס הזה אלנה שהורסים לכולנו את החיים.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

• תוכן חדש...