Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות ביטוח לאופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי החייל מעוניין להוציא רשיון על אופנוע עד 500 סמ"ק, לפניי שהוא נכנס לכל ההוצאה הזאת רציתי

לשאול כמה בערך צריך לעלות ביטוח מקיף הכולל גניבה וביטוח חובה כמובן עבור אופנוע שמחירו יהיה

בסביבות ה10000 ש"ח בסה"כ?

האם יש מינימום שיעורים כמו ברכב פרטי שעליו לעשות ע"מ לגשת לטסט?

יש לו רשיון 3 שנים על רכב פרטי הוא יצטרך לעשות גם תיאוריה חדשה או רק טסט?

אם למישהו יש מורה נהיגה טוב ואמין בעל מחירים זולים אשמח לשמוע עליו

תודה ויום טוב

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

רצויי שתספר גם מאיפה אתה, ועל איזה אופנוע מדובר. ביטוח לאופנוע במחירים האלה משתנה לפי נפח המנוע ולא לפי מחיר הכלי.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני גר בחולון, לגביי סוג האופנוע עדיין לא הוחלט זה דיי תלוי בתקציב שלו אבל נגיד בסביבות ה150 סמ"ק

במחיר של עד 10000 ש"ח כמובן שיד שנייה, כמה אתם מעריכים צריך לעלות הביטוח מקיף+ביטוח חובה?

ולגביי שאר השאלות שציינתי בהתחלה אשמח לקבל תשובות

תודה

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אין צורך בתאוריה נוספת, כל שעליו לעשות הוא לגשת לבדיקות עיניים, לקבל חתימה מהרופא שהכל תקין, לגשת למשרד הרישוי ולקבל שם חותמת על פטור מתאוריה .

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חבל סתם להגיד שטויות אם לא יודעים.

לרישיון עד 500 יש חובה של 15 שיעורים של 45 דקות, או 10 שיעורים של שעה

ביטוח חובה מחולק על פי נפח,

עד 50 סמק: 1762

עד 250 סמק: 3337

מעל 250 סמק: 3723

לגבי ביטוח מקיף (אגב אל תשכח צד ג) ביטוח מקיף הוא בדרך כלל כ10-15% משווי האופנוע, לפעמים יש סעיפים נוספים שנכנסים לעלות, בדרך כלל לא משפיע יותר מידי מעבר.

אתה מדבר על אופנוע או קטנוע?

ואין מינימום שיעורים ולא צריך לעות עוד תאוריה

פורסם

הבנתי שהוא צריך ללכת למשרד הרישוי כדי להוציא את הפטור מהתאוריה..עכשיו השאלה אם מישהו אחר יכול ללכת במקומו, כלומר, אם אני בתור אח שלו יכול לקחת את התעודת זהות שלו לדוגמא וללכת במקומו כי אין לו זמן ללכת בבקרים...זה אפשרי?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
הבנתי שהוא צריך ללכת למשרד הרישוי כדי להוציא את הפטור מהתאוריה..עכשיו השאלה אם מישהו אחר יכול ללכת במקומו, כלומר, אם אני בתור אח שלו יכול לקחת את התעודת זהות שלו לדוגמא וללכת במקומו כי אין לו זמן ללכת בבקרים...זה אפשרי?

לא, רק הוא יכול להוציא רישיון מתאוריה במשרד הרישוי, ועליו להצטייד בתעודת זהות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום

אני עוד לא מצאתי חברת ביטוח שתבטח קטנועים בביטוח מקיף (גם חדשים)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...