Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום דבר הניראה לעין אך היא כל הזמן מתחממת יכל להיות שמן לא טוב

אך דבר אחד הטריד אותי יש לשמן במדיד ריח של דלק יש קשר?? או שזה אופיני ?? אם לא איזו תקלה קשורה לזה???

תודה

mrD

פורסם

נדרשים פרטים נוספים!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=104754

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

כמו מה ? המכונית מתחממת זה הדבר היחיד שניראה שיש לה וחוץ מזה יש שמן ריח של דלק האם זה דבר רגיל?? לא חושב דרך אגב השמן הוא 10W-40 sj/cf (מצוין שהוא למכוניות משנת 2000 ומעלה) מיוצר במיוחד עבור מהום סנטר בקבוק אפור

פורסם

לא, אין קשר לשמן ולזה שהרכב מתחמם. יש בעייה במערכת הקירור.

לגבי ריח של דלק בשמן - אין בעייה, תקין. יש מגע של השמן במנוע עם הדלק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתי מתחמם הרכב, בעמידה או בנסיעה בכביש פתוח?. היכן עומד מד חום המנוע כשהמנוע חם?.

אני מניח שבדקת ואין חוסר בנוזל קרור ברדיאטור. יש לבדוק אם מאורר הרדיאטור פועל בשתי המהירויות,

ראשונה איטית ושנייה המהירה ואם טרמוסטט מנוע תקין.

אלו תשובות ראשוניות ללא תאור מפורט של התקלה מצידך.

פונטו "ספייס" הנו רכב מודרני ביותר ומשופע מחשבים ומאורר הרדיאטור מופעל בפיקוד מחשב נהול המנוע

ורצוי שמוסך מיומן והמכיר רכבי פיאט טוב יבדוק זאת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום.

מה זה מיתחממת ?

השאלה הכי חשובה שגם תתן אינפורמציה היא זו! האם הרכב מעבד מים, כלומר האם אתה מוסיף מים מידי פעם וכמה?

אם כן תיתכן נזילה או בעיה יותר סבוכה שמצביע על התחממות יתר.

אם הרכב לא מעבד מים ואתה לא מוסיף מים הרכב לא מיתחממם והבעיה היא אחרת אולי שעון חום מזייף.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בדקת נזילה אפשרית מרדיאטור חימום...?זו הייתה הבעייה להתחממות אצלי בפונטו ספייס, וגם אצל עוד מס' בעלים של הרכב הנ"ל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל תודה לכולם על העזרה

לעניין, הרכב התחמם בעיר ולא היה חסר מים(אני ממלאה מים ללא נוזל מיוחד) ושמן כלל, המאורר עובד בשני מהיריות ניראה לי שיש לו אפילו 3 כי כשהיה המד חום בנורה אדומה(המחוג היה בMAX) המאורר פעל מהר מאוד אך לא הצליח לקרר ונאלצתי לדומם מנוע.

בררתי עם חבר שמבין יותר ממני הוא אמר לי אחרי שתארתי לו את המצב שיש סיכוי שהטרמוסטט מזייף או לא תקין האם מישהו יכל לאשר בעיה זו עם ההבחנה שלו? כמו כן תוכלו לתאר לי מיקום של חלק זה בספייס מודל 2001 והאם ניתן לעשות משהו (בדיקה שלו)לפני שאני הולך למוסך

נ.ב.

כמה עולה החלק (חדש משומש),דבר נוסף האם צריכה להיות נורת אזהרה על כך שטרמוסטט לא תקין ברכב?? ומה זה הרדיאטור חימום?? המיכל מאסף שממלאים את המים לרדיאטור?

תודה לכל העוזרים

פורסם

אין נורת בקרה לטרמוסטט מנוע.

רדיאטור החימום נמצא בתוך המכונית וזורמים בו מי קרור המנוע לצורך חימום תא הנוסעים בהפעלת חימום פנימי בחורף.

לא ניתן לבדוק הטרמוסטט דרך המסך והמקלדת וגם לא לאבחן במדויק את הבעיה.

לא מחליפים טרמוסטט למשומש אלא לחדש בלבד ורצוי את המקורי ולא חליפי שאיכותו עלומה והוא עלול לגרום לנזק למנוע.

למאורר הרדיאטור יש רק ?2 מהירויות פעולה ולא 3.

אין מנוס אלא מלגשת למוסך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לעניין, הרכב התחמם בעיר ולא היה חסר מים(אני ממלאה מים ללא נוזל מיוחד) ושמן כלל, המאורר עובד בשני מהיריות ניראה לי שיש לו אפילו 3 כי כשהיה המד חום בנורה אדומה(המחוג היה בMAX) המאורר פעל מהר מאוד אך לא הצליח לקרר ונאלצתי לדומם מנוע.

בררתי עם חבר שמבין יותר ממני הוא אמר לי אחרי שתארתי לו את המצב שיש סיכוי שהטרמוסטט מזייף או לא תקין האם מישהו יכל לאשר בעיה זו עם ההבחנה שלו? כמו כן תוכלו לתאר לי מיקום של חלק זה בספייס מודל 2001 והאם ניתן לעשות משהו (בדיקה שלו)לפני שאני הולך למוסך

ממלא מים ולא נוזל קירור מיוחד לרכב שלך = פארפלו paraflu

המד חום הגיע למקסימום!!! ונדלקה נורה אדומה? כמה פעמים זה קרה?

יש לך בכלל ספר רכב? קראת בו?

למה אתה מחכה? שילך המנוע וכל מע' הקירור?

אל "תלך" למוסך! תעלה את האוטו על גרר ותביא אותו למוסך פיאט בתקווה שהנזק לא גדול.

קבל עצה ידידותית

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...