Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוק שלהם עד כדי כך חלש?

דווקא עקבתי בחודש האחרון אחרי מודעות של רובר 620 ורובם נמכרו תוך יומיים שלושה.

כשרושמים 10 k מה הכוונה? 10000 ש"ח?

אם הרובר לא בעלת שוק טוב מה אתם הייתים מציעים לקנות או רכב המקביל אליה עד מחיר 30000 ש"ח למשפחה (החלופה השניה שחשבתי על פונטיאק גרנד פרי מה דעתכם?

תודה מראש!!!

פורסם

כמה המחירון של רובר 620 אוט ללא סנרוף ללא מגנזיום או ריפוד עור הדגם הלא מפואר.

לא הצלחתי לראות המחיר הדגם של המפואר מופיע 30000 ש"ח

פורסם

מחירים תוכל לראות במחירון לוי יצחק ב-ynet בעלות שיחת טלפון לרשת אורנג'.

מה שצריך להנחות בקניית רכב הוא לאו דווקא "השוק", אלא גם עלויות התחזוקה ותכונות הרכב.

שתי החלופות שאתה מדבר אליהן, הן לא מציאה משום בחינה שהיא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לאחר 4 שנים עם גרנד פרי שנת 96

114 אלף קילומטר..

אני יכול רק להגיד לך שתחטוף את האוטו .

אם אתה כמובן מוצא אקזמפלר טוב :)

כמו ששלי נחטפה במעל המחירון ב13 אחוז - משמע 35000

והיו זמנים שגם נתנו עליה 40.

אם אתה מוצא משהו טוב, תחטוף!

בסכום הזה, שום אוטו בעולם לא יפנק מבחינת איכות נסיעה ומבחינת המנוע 3.1 ליטר

שמבחינת דלק הוא סביר מאוד !

1 ל 8 וחצי בעיר

ומחוץ לעיר 1 ל 10!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אני לא יודע מתי כתבת את ההודעה.אבל מניסיון הרובר זה לא אוטו מוצלח אפילו שהוא נראה יפה.יש להם הרבה בעיות.אני הייתי פוסל על הסף את הרובר.ולגבי הגרנד פרי זאת מזללת דלק.אולי היא זולה אבל צריכת הדלק שלה הוא בשמים.אני לא יודע איזה סוג משפחתית ולא יודע מהי התקרת גג מבחינת סכום.אבל יש את הדגם המוצלח של הטויוטה שנת 95.הסכום שלה בערך 24000שח.או סוזוקי בלנו.נ"ב.רובר-מוסכים לא אוהבים להתעסק איתם.גרנד פרי -חלקים יקרים.

פורסם

כבעלים לשעבר של גרנד פרי 94 אני יכול להרגיע אותך...

הרכב לא כ"כ גרוע! דווקא להיפך, אם אתה מחפש רכב מפואר (ולא יפני) זה הרכב. כמובן שהתנהגות הכביש שלו לא מהמצטיונות בקטגוריה אבל בכל שאר הפינוקים אין דומה לו ברמת המחיר שלו. ב 20,000 ש"ח אתה מקבל כורסאות שאין בשום יפנית, בקרת שיוט, כסא נהג חשמלי וכו... (ברמה 2 יש אפילו תצוגה דיגיטלית של לוח השעונים על השמשה הקדמית)

צריך להבין שצריכת הדלק ברכבים האילו תלויה מאד ברגל שלך, אם תלחץ תשלם הרבה, אם אתה רגוע הרכב יצרוך גם 1:8.

הבעיה העיקרית של הרכבים האילו היא האלטרנטור ומע' החשמל אבל בשביל להנות צריך לשלם...

בהצלחה.

פורסם

בינתיים אני עוקב אחרי המכירה של הרובר ועל פי מה שנראה ה620 היא בעלת שוק בן הגבוהות ביותר המכירה תוך זמן קצר מאוד מרגע פירסום המודעה יום יומיים מה שגם אין הרבה כאלו למכירה

כך שצריך הרבה זמן וסבלנות כמו כן להיות זריז בכדי לקנות אותה

בכל מקרה משהוא מכיר את הרובר 623 ויכול להמליץ?

(כמובן שאודה לכל מי שיתקל ב 620 למכירה ויודיע )

• תוכן חדש...