Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Grande Punto כבר בישראל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יא וואראדי... מי ישמע..איזה סקופ.

רכב שכבר נוסע בחו"ל מספיק זמן אותר כשהוא נוסע ברחובות תל אביב. ומדובר ברכב שתוך מספר חודשים יתהדר בשלל מדבקות "יס","הוט" או "אוויס".

קשה להגיד אם הרכב יצליח מכיוון ש(עד כמה שלי ידוע) אין לו תיבה אוטומטית-רק תיבה רובוטית. בזמנו,כשמכרנו בסמל"ת את הפונטו/פנדה עם תיבה רובוטית חוייבנו להחתים כל לקוח לפני הקנייה שעשה נסיעת מבחן על הרכב. לא כדי שיהנה מסגולות הרכב המופלאות-אלא כדי שלא יבוא אלינו אח"כ בתלונות שהרכב "עושה לו מחלת ים בהעברות הילוכים" או לסירוגין שלא יעשה תאונה כשהוא מידרדר בעליצות אחורה בזמן ניסיון לבצע זינוק בעליה (קרה. נגמר בתאונה.לקוחה מבוגרת.). לך תסביר לאנשים שאתה מוכר להם "גיר אוטומטי חדשני" ולכן רצוי שיעברו הכשרה מיוחדת בנהיגה-כדי ללמוד לנהוג על......גיר אוטומטי.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תומר, אם מה שאתה אומר נכון אזי יש לכתוב מחדש את ספרי המדע, ולצד ה"מאובנים החיים" הידועים (כגון הברווזן שטוח-הרגל, דג הלטימריה ועוד כמה בעלי חיים שהתפתחותם נעצרה לפני עשרות מיליוני שנים) יש להציב את לקוחות סמל"ת. כלומר, נמצאה החוליה החסרה, אותו פרימאט שירד מהעצים, אבל עוד לא ממש מצא את מקומו על האדמה כהולך על שתיים.

כאילו - אני לוקח את אשתי היקרה כדוגמא לאדם שהוא הכל אבל לא "נהג טבעי", אחת שמאז הוציאה רשיון נהגה רק באוטומט כי לא הסתדרה עם הילוכים, אחת שצריכה לשנן ציר ניווט שעתיים כדי להגיע מתל אביב לראשל"צ (ומגיעה בסוף לאשדוד. סיפור שהיה) - הנהיגה על הפנדה הדואלוגית היתה לה טבעית לחלוטין מנסיעת המבחן הראשונה ועד היום בלי שום בעיות תפעול.

לעזאזל, האוטו עוד מחזיק את הבלמים שניה אחרי שעוזבים אותם, מה עוד צריך בשביל לא להתדרדר בעליה? מחולל אנטי-גרביטציה?

אני קצת כועס, אם כי לא ברור לי בדיוק על מי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
יא וואראדי... מי ישמע..איזה סקופ.

רכב שכבר נוסע בחו"ל מספיק זמן אותר כשהוא נוסע ברחובות תל אביב. ומדובר ברכב שתוך מספר חודשים יתהדר בשלל מדבקות "יס","הוט" או "אוויס".

קשה להגיד אם הרכב יצליח מכיוון ש(עד כמה שלי ידוע) אין לו תיבה אוטומטית-רק תיבה רובוטית. ....

אין כל רע בקצת להתלהב מאוטו שלרובנו יכול להיות רק חלום בלתי מושג בגלל המחיר. (ולהרבה לא בא בחשבון בגלל התדמית הגרועה של פיאט)

וחוץ מזה אם כבר להתלהב אז זה בדיוק הזמן - לפני שיש את האוטו בכל מקום (הלוואי על היבואן, למרות שלא מגיע להם).

אני בטוח שתסכים העיצוב באמת מעניין, קצת יוצא דופן לקטגוריה (אולי חוץ מה- 207) ולכן האוטו מושך עניין.

אתה בהחלט צודק לגבי התיבה הרובוטית!. כרגע בשום מקום לא קראתי על צפי כלשהו לכל תיבה אוטו' אחרת.

אבל, זו המגמה באירופה. לפי מה שאני קורא - היאריס החדשה עם תיבה רובוטית. הקליאו החדשה עם רובוטית ב- 1.4 ליטר ואוטומט "רגיל" רק ב- 1.6 ליטר. ה- 207 הבאה, ככל הנראה רק עם רובוטית. האם כולם מדרדרות בעליה? לא ידוע לי אבל אני מניח שכן.

איך השוק בארץ יגיב לתיבות הרובוטיות בלבד.....מי יודע, אבל בטח לא טוב!.....מישהו אמר יונדאי גטס תישאר המלכה (הערומה)

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לא זוכר שהיה סלוגן מיוחד , התמונה צולמה באיזור המרכז , בוא רק נגיד שזה מישהו

שיש לו קשר כלשהו לחברה אז הוא הביא אחת לעצמו קודם.

p02251122162hu.jpg

p02251122379rl.jpg

על פי המספר המקומבן משו זה באמת של מישו (חבר של יאנקו) בעל אמצעים.... יפה לו!! סניטטה מניוקי!

ובאמת הג'אנטים זאת בעיה, הם כאילו נבלעים שם ואפילו חסרי משמעות ככה שאם יהיו שם טאסות זה יהיה אותו דבר... אם כבר חישוקים אז עוד איזה אינץ' או שתיים באמת...

סה"כ קוצה קוצה ומאוד צעירה! ברוכה הבאה לישראל

סניטטה ישראל!!!!

ושיהיה לכם: אשה דייה סוכרייה... (יום מתוק)

Polo 2012

פורסם

אני עדיין חושב שזה הדגם 1.4 עם ה 95 כ"ס , לפי מה אפשר לקבוע חד משמעית שזה הדגם עם ה 77 כ"ס ?

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

אני עדיין חושב שזה הדגם 1.4 עם ה 95 כ"ס , לפי מה אפשר לקבוע חד משמעית שזה הדגם עם ה 77

כ"ס ?

פשוט מאוד - לא הוצג עדיין דגם כזה, לא קיים דגם כזה (לפחות לא עד אפריל הקרוב).

מנועי בנזין יש רק שניים - 1.2 ו- 1.4, 65 ו- 77 כ"ס. 8 שסתומים.

אם זה היה דיזל אז היה על הגריל הקדמי כתוב MULTIJET

(ובכל מקרה אין דיזל 1.4 ל', 95 כ"ס אלא אם כבר 1.3 ל', 90 כ"ס)

כל המידע מ:

http://www.fiat.co.uk/grandepunto

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• אחראי פורום
פורסם

יפהפייה לדעתי, אבל רק אני שמתי לב שהם גנבו את ה"סקיצה הראשונה"

של סאאב ללוגו של הרכב ? ...

saab-93-014s.jpg

זה מול זה -

25020611197my.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
יפהפייה לדעתי, אבל רק אני שמתי לב שהם גנבו את ה"סקיצה הראשונה"

של סאאב ללוגו של הרכב ? ...

saab-93-014s.jpg

זה מול זה -

כן בטוח , למה נראה לך שהאיטלקים יעתיקו ממישהו עיצוב כאילו חסר להם , זה לא קוריאנים שכחת ...

בכל מקרה מה זה הציור הזה של סאאב על מה אתה מדבר?

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
תומר, אם מה שאתה אומר נכון אזי יש לכתוב מחדש את ספרי המדע, ולצד ה"מאובנים החיים" הידועים (כגון הברווזן שטוח-הרגל, דג הלטימריה ועוד כמה בעלי חיים שהתפתחותם נעצרה לפני עשרות מיליוני שנים) יש להציב את לקוחות סמל"ת.

בדומה לדודו ,שגם נכחד מזמן- לקוחות סמל"ת ספורים עד מאוד וידועים בעיקר בתכונה אשר נחשבה כייחודית לדודו...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
3. היא אכן של מקורב ליבואן פיאט...הבן שלו.

האבא נוהג בפרארי והבן מקבל פונטו?

לא יפה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לעזאזל, האוטו עוד מחזיק את הבלמים שניה אחרי שעוזבים אותם, מה עוד צריך בשביל לא להתדרדר בעליה? מחולל אנטי-גרביטציה?

למה לא בעצם? הטכנולוגיה כבר זמינה מסוף שנות ה-60 (מסע בן כוכבים, הדור הראשון).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תומר הדר

נכון שקיימת "פשלה" בהקשר לגיר אוטומטי בפונטו דור שני.

מאידך-גיסא, יש לזכור כי האירופאים לא חסידים של אוטומטית.

וכפועל יוצא , רוב הפונטו שנמכרות באירופה הן ידניות.

בארץ :?: נחיה ונראה....

אילן פ ייביש - turbo

• תוכן חדש...