Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים איך הסאב הזה? משיהו שמע על החברה הזו ? איך היא? הבנתי שהיא מאוד מוערכת

בארה"ב

מה אתם אומרים?

http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=120409&catOid=-15481&com.broadvision.session.new=Yes&BV_UseBVCookie=No

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אני אישית אוהב אותם מאוד.

סאבים חזקים מאוד, חברה מאוד מוכרת ומאוד ותיקה.

גם אני הייתי ממליץ שישב על מונובלוק

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

פורסם

אני לא מכיר את הסאב אבל רשום שהוא 300 וואט PEAK אז 150 RMS בישביל מה אתם מדברים על מונובלוק? כל מגבר 4 ערוצים יעבוד אם הסאב בסדר גמור.

אני לא נגד מונובלוק אני פשוט לא מבין את המלצות שלכם!

מה זה L7 בהספק של 750 RMS?

פורסם

נראה לי שבסופו של דבר אני אקנה את הMTX הנ"ל!

אבל בכל אופן איך הסאב הזה של סרווין ? ומה אתם הייתם לוקחים?

הסרווין- http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=cervmx104&store=&catid=368

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

תראה זו בחירה קצת קשה , שנייהם סאבים חזקים ומדוייקים לפי דעתי אם אתה יכול לשמוע אותם זו תהיה הבחירה הכי טובה בשבילך למרות שאני אישית הייתי לוקח את ה MTX .

פורסם

לשמוע אני לא חושב שאוכל קונים לי אחד מהם מארה"ב...ומה גם שאין אותם בארץ אלו שתי דגמים חדשים

אני חושב שגם אני אבחר בMTX

• תוכן חדש...