Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ובכן, הכותרת די מסכמת את בקשת העזרה שלי - אני יודע שיש לא מעט תמונות

שהסתובבו בשנים האחרונות באי-מיילים, אך אני לא מצליח למצוא אותן

ברשת עצמה

לעזרתכם, אודה

(ככל שהתמונה גדולה יותר, מה טוב)

סופ"ש נעים לכולם!

כRובי

:smile:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הלאנטיס אכן נראית כמו פוטושופ, אבל המתלים האחוריים באמת פתוחים יחסית, בכל מקרה היא הייתה באויר כשזה צולם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הלאנטיס היא סיפור אמיתי לגמריי!

היא הייתה שייכת למשמר האזרחי השמועות סיפרו שהמתנדב יצא מאזור בקעת אונו בלי רשות ובאחד הסיבובים איבד את השליטה והלביש את האוטו על הסלעים.

השמועות סיפרו גם שהנהג קיבל בהפוך על הפוך גם שללו לו את הרישיון המשטרתי וגם האזרחי זה אחד עם עבר של תאונה קשה שבקושי חזר לחיים ובזמנו עשה את התאונה הזו שוב.

שבועיים לפניי היה איתי בסיור משא"ז במקרה והלך והתלונן לכל התחנה שאני נוהג בפראות והורס את הניידות ורצו בגללו לקחת לי את הרישיון המשטרתי.

אחריי שבועיים ראו מי זה הבנאדם....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...