Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט audiobahn או morel??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפוננט audiobahn as62q איך הרמקולים??

מה יותר טוב קומפוננט audiobahn as62q

או morel pulse

הם בערך אותו מחיר

מיצובישי כריזמה ידנית

פיג'ו 206 ידנית

פורסם

אם להשוות מותגים אז אודיובאהן נחשבת כמה רמות מעל מורל, אבל בהשוואת דגמים זה כבר שאלה אחרת לגמרי... זה מצריך מישהו ששמע את שני הסטים וזה לא אני לצערי.

פורסם

שמעתי כל כך הרבה מקרובים:"נשרף לי המיד של מורל"

"נשרף לי הטוויטר".

אני לא מהמעריצים של מורל...

עדיף אאודיובאן בין 2 הסטים...

פורסם

איזה שטות, AUDIOBAHN חברה טובה וכבודה במקומה מונח

אבל להגיד שהיא טובה ממורל בכמה רמות?

אני לא חושב שהסטים של מורל נופלים מהסטים של אוודיובן אם לא טובים מהם.

חוץ מזה AUDIOBAHN היא חברה שמתעסקת בייצור של כל הרכיבים למערכות רכב, בעוד מורל מתמחה

רק ברמקולים לרכב-כך שאין מה להשוות בין החברות.

פורסם

לא ניראה לי שבאיכות סאונד ברמה הזאת של 500 שקל אודיובאן נותנת יותר מהפולס...בכללי לא מכיר תסטים שלהם...

פורסם

אני מקווה שהבנתם שמה שכתבתי היה בציניות מוחלטת.

להגיד שהסטים טובים יותר מהמורל זו טענה טיפשית ובלי בסיס.

שלא נדבר שכל אחד וטעמו, אבל אני מנחש שמדברים על טיב החומרים וכו, וגם, מורל לא יורדת מהם.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

א. אני אישית בכלל לא אוהב את הסאונד של הסטים של האודיובאהן - לדעתי הם משקיעים יותר מידי בעיצוב של המוצרים

מאשר באיך שהם נשמעים - אבל שוב זאת דעתי , יבוא מישהו ויגיד שהוא לא אוהב את הסאונד של מורל .

בגדול אף אחד לא יכול לעזור לך חוץ מעצמך ! מה יהיה עם כולם יגידו לך שהמורל יותר טוב , תקנה אותו לא תהיה מרוצה

מהסאונד שלו ?! הכי טוב שתנסה למצוא מקומות \ אנשים עם הסטים לשמוע ולהחליט לבד.

ב. אודיובאהן ממש לא כמה וכמה רמות מעל מורל , שוב לכל חברה יש סטים בכמה וכמה רמות אבל סתאם ככה להגיד

שהם יותר איכותיים \ יור ברמה - ממש לא נכון ..

פורסם

א. ברמקולים מורל כמה וכמה רמות מעל אודיו בהן (כן, כמה וכמה רמות)

ב. בארץ מורל הרבה יותר זולים ביחס למוצר מאודיובאן. המוצרים שלהם עוברים מספר משלוחים מיסויים וידים עד ללקוח, מורל מהמפעל לחנות ללקוח, הרבה פחות ידים. כלומר הרבה יותר תמורה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...