Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריקת מצבר תוך 15 דקות????

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום באתי להניע בבוקר את הרכב . האורות בלוח השעונים נדלקו אך ברגע שסובבתי סוויץ להניע האורות נחלשו מאוד. כמו כם שמעתי קליק חלש ולא סיבוב של הסטארטר.

תיארתי לעצמי שהמצבר נגמר שנפ שנת 2004...

לפני 40 דקות שמתי מצבר מהאונו של אחי גם כן שנפ שנת 2005. הכל היה בסדר האוטו הניע כמו גדול... עליתי לבית ל15 דקות מקסימום 20 דקות. עכשיו ירדתי לאוטו חזרה ועוד פעם אותו מצב! מה לעזאזל קורה פה?

עריכה** האוטו פיאט בראבו 97

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

15 דק' של מגבר שעובד לא יגמור מצבר..

תבדוק את החיבוריםשל המצבר + ו -

מממבעזרת כבלים הנע את הרכב שלךותסע וטען את המצבר שלך מעט

בדוק אם אותה בעיה חוזרת לך שוב בבוקר.

פורסם

בדוק האם מאוורר של רדיאטור המנוע פועל במקרה

אם לא, אז בדיקה אצל חשמלאי איכותי תמצא את הבעיה בדקות ספורות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אבלאני לא בטוח שנסיעה תעזור. הרי חיברתי מצבר שהיה לאחר נסיעה והנה אחרי 15 שעה כאילו כלום... הדבר היחיד שהיה מהבהב זה הנורית של האזעקה

עריכה*** ביום שישי, לאחר נסיעה עם מזגן, החניתי את הרכב ועליתי לבית. כשירדתי לאחר חצי שעה, הוונטה עדיין עבדה והייתי צריך לנתק מינוס מהמצבר כדי להפסיק את עבודתה.

פורסם

ביום שישי, לאחר נסיעה עם מזגן, החניתי את הרכב ועליתי לבית. כשירדתי לאחר חצי שעה, הוונטה עדיין עבדה והייתי צריך לנתק מינוס מהמצבר כדי להפסיק את עבודתה.

ובכן דני זומרשטיין קלע למטרה, בגלל קצר כלשהו, או מגע חשמלי של הקונקטור ליוניט מאוור, המאוור

לא מפסיק לעבוד, נתק מצבר בלילה, הנע בבוקר בעזרת כבלי הנעה, וסע ישר לחשמלאי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אם המאוור היה עובד עכשיו, הייתי שומע. החלפתי מצבר והכל היה כרגיל. שום דבר שלא צריך לפעול לא פעל. במיוחד מאוור שהייתי שומע בטוח.

פורסם

תודה על ההצעות אני מניח שרק בעל מקצוע שיראה את הרכב פיזית יוכל לעזור.

יש המלצה על חשמלאי באשדוד?

פורסם

החשמלאי צריך לחבר מד זרם דיגיטלי, כשכל צרכני החשמל כבויים ולבדוק זליגות זרם, כלומר האם יש צרכן זרם גדול הגורם לפריקת המצבר.

חשמלאי רכב שנראה לי כטוב בביקוריי באשדוד "אלי אור" שברח' העבודה 8/1 בביתני גב-ים

א.ת קלה, טל' 08-8564255 או 050-5342720.

מכיון שאני הייתי חשמלאי רכב בפיאט אז אם יש צורך בעזרה (מרחוק) אשמח לסייע לך ולחשמלאי.

נא עדכן בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...