Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור בעלים של סלולרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכיצד?

יש מספר שמטרידים אותי ממנו, אני לא יכול לפרסם פה את המספר, אבל אני רוצה לדעת מי המטריד ואין אפשרות לחשוף בעלי סלולרי גם באתרים כמו 441.co.il.

תודה על העזרה.

ירון.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

תתקשר למספר ותגיד שאתה מהחברה הסלולרית או תמציא משהו ....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אי אפשר לאתר שם של בעלים של מספר סלולרי כלשהו.

עוד כמה חודשים 441.CO.IL יצאו באתר דומה לסלולרי אז.

או שתמתין.

או שתשלח לי בה"פ אם זה סלקום....

:-)

פורסם
הכיצד?

יש מספר שמטרידים אותי ממנו, אני לא יכול לפרסם פה את המספר, אבל אני רוצה לדעת מי המטריד ואין אפשרות לחשוף בעלי סלולרי גם באתרים כמו 441.co.il.

תודה על העזרה.

ירון.

ירון , אני לא מבין מה הבעיה ,

אתה הולך למשטרה ואומר שמטרידים אותך , הם כבר מזהים מי זה , מביאים אותו לחקירה ואז אתה מגלה מי זה.

פורסם
הכיצד?

תודה על העזרה.

ירון.

אתה הולך למשטרה ואומר שמטרידים אותך , הם כבר מזהים מי זה , מביאים אותו לחקירה ואז אתה מגלה מי זה.

חבר שלי הלך למשטרה, ואפילו יצרו קשר עם ספקית הקו (אורנג', במקרה זה), ואיפשרו לו להחליף מספר.

אבל זה כאב ראש להחליף מספר.

172

פורסם

כן,

אני מכיר את הבעיה מקרוב,

גם לי יש מטריד טלפוני,

הוא לא מפסיק להתקשר אלי,

בכל שעות היממה,

מזיין את השכל כשאני עונה,

ואז לא נותן לי לנתק,

אז אני אודה לך מאוד אם תפסיק,

זרזיר.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
הכיצד?

תודה על העזרה.

ירון.

חבר שלי הלך למשטרה, ואפילו יצרו קשר עם ספקית הקו (אורנג', במקרה זה), ואיפשרו לו להחליף מספר.

אבל זה כאב ראש להחליף מספר.

לא ככה,

הולכים למשטרה , המשטרה מזהה מי זה , אתה מזהה מי זה והולך לצוד אותו בעצמך ( זה מה שאני הייתי עושה ) .

פורסם
קודם כל תודה לכל מי שעוזר.

יש דרך חוץ-משטרתית לענין?

אם יש לך איזשהם קשרים בחברה ( סלקום , אורנג' וכו' ) , זאת לא בעיה ...

נ,ב : אתה יודע את המספר נכון ?

פורסם
אני יודע את המספר...

מדובר באורנג'.

טוב , תקשיב טוב ...

אתה מתקשר לחברת אורנג' , מציג את עצמך כבעל המכשיר ואומר שמישהו אחר משתמש לך בקו , אתה אומר את השם שלך .. ירון .

היא תגיד , לא המכשיר הוא לא שלך , אתה תגיד שהוא כן שלך ואומרים לך שמישהו אחר משתמש בו ...

לאחר שתעשה לה בלאגן תשאל על מי הוא רשום .... " מה זאת החוצפה הזאת , מה קורה פה , על מי הוא רשום .. בלה בלה בלה .... "

היא תגיד לך , תרשום ותצא לצוד .

פורסם
אני יודע את המספר...

מדובר באורנג'.

טוב , תקשיב טוב ...

אתה מתקשר לחברת אורנג' , מציג את עצמך כבעל המכשיר ואומר שמישהו אחר משתמש לך בקו , אתה אומר את השם שלך .. ירון .

היא תגיד , לא המכשיר הוא לא שלך , אתה תגיד שהוא כן שלך ואומרים לך שמישהו אחר משתמש בו ...

לאחר שתעשה לה בלאגן תשאל על מי הוא רשום .... " מה זאת החוצפה הזאת , מה קורה פה , על מי הוא רשום .. בלה בלה בלה .... "

ואם המען הוא ברחוב חסאן סביחי 8 בעזה?

בכל זאת הוא יצא "לצוד"?

לא נראה לי.

172

פורסם
אני יודע את המספר...

מדובר באורנג'.

טוב , תקשיב טוב ...

ואם המען הוא ברחוב חסאן סביחי 8 בעזה?

בכל זאת הוא יצא "לצוד"?

לא נראה לי.

לצוד אפשר בהרבה דרכים .

• תוכן חדש...