Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנה מאד יפה, תתחדש.

למרות שאני בעד התקנה לבד הוא עשה עבודה איכותית.

חבל רק שכאשר התקין אצלי לפני שנה הוא עשה בהתקנה מס' שטויות.

פורסם

שמע רציתי לנסות להתקין...

ביום שבת שלפני ההתקנה ניגשתי לאוטו במחשבה ואמרתי וואלה אני יחסוך זמן מחר אני יריץ את החוטים בנתיים...

הדבר הכי פשוט בעולם הופך באוטו הזה למסובך ים של גומיות ים של קליפסים כל שניה אתה מפחד לשבור משהו...

מזל גם שלא הרצתי חוטים כי בסוף הרצנו שתי חוטים של 4 G חדשים אחד לכל מגבר...

למצוא את האוטו היה דווקא המשימה הכי קלה.. (-:

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל, תתחדש.

כרגיל עבודה יפה של רמי, אין פה חוכמות.

עדיף לתת את הרכב למישהו שיצא לו להתקין בכמה וכמה רכבים זהים, מאשר לשבור איזה קליפס של פלסטיק שאח"כ ילווה בקרקושים.

under construction..

פורסם

כמו שאיתמר אמר, מה קורה עם איזה בי אמפ איכותי???

אפשר למצוא קרוסים חיצוניים יחסית בזול.

ובכל מקרה תתחדש! הלכת בסוף על T-28 או T26?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מזל טוב על ההתקנה , באמת יפה מאוד...

אני מבין שהגרוויטי במקום האוטופיה שהיה לך, רציתי לדעת איך המיד באס של הגרוויטי נשמע מול האוטופיה? דופק יפה ? והטויטר של הגרוויטי מול הטיוטר של ה MT22?

מעניין אותי לדעת , ושוב מזל"ט :)

פורסם

הטוויטר הוא T26...

המיד באס של האוטופיה זה חצי סאב זה באמת אחד המיד באסים המדהימים שפגשתי בכל השידרוגים שלי והותיקים בפורום יודעים כמה שידרגתי ושיניתי...

אבל שוב לדעתי הכל עניין של התאמה בין רכיבים ולהזרים למיד באס כזה 70 80 RMS זה גובל בגדר העלוב...

המיד באס של הגרביטי מאוד מפתיע לא התבאסתי ממנו בכלל יודע לנגן מיד מאוד יפה...

הטוויטר הזה מול הMT22 זה לא השוואה הMT22 מתעוות הרבה אבל הרבה יותר מהר לא הייתי מרוצה מהטוויטר הזה...

שיבי אם אתה שומע על הצעה מעניינת בקשר לקרוס אקטיבי תעדכן אותי מי יודע...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

החלפתי גם כי המגבר של הרמקולים היה מתנתק בעומס רציני וגם כי כבר הוצע לי במחיר סביר אז החלפתי...

תודה תמיר ותודה כולם...

פורסם
כמו שאיתמר אמר, מה קורה עם איזה בי אמפ איכותי???

אפשר למצוא קרוסים חיצוניים יחסית בזול.

ובכל מקרה תתחדש! הלכת בסוף על T-28 או T26?

ואני חשבתי שהתכוונת למגדשים :lol: וחשבתי לעצמי מי הטמבל שיגדוש פוקוס ליסינג....

• תוכן חדש...