Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל גם הכי כוסיות.

(וואלה....לא יודע למה. אני אוהב בלונדיניות.עיניים כחולות גם מומלץ)

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל גם הכי כוסיות.

(וואלה....לא יודע למה. אני אוהב בלונדיניות.עיניים כחולות גם מומלץ)

אבל עכשיו מה שרשמתי כבר לא מרגיז אף אחת . לא כייף איתך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לי אין בעיה עם ג'ינג'יות, להפך. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
בני הוא "חובב רכב" וגם "חנון".אחת הסיבות שרכשתי לו את מכונית הספורט היא בשל היותו "חנון" כלשונכם.

עכשיו אני מבין למה אבא שלי קנה לי אוטו ספורט, כי הוא חשב שאני "חנון". עוד היום אני מביא לו רסייה, גם בגלל העלבון וגם כדי להראות לו שזה בכלל נכון.

עכשיו אני אלך לבכות בפינה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלום כחובב קארטינג ומתחרה רציתי לעשות קצת סדר בנתונים.

לגבי INDOOR הקטגוריה הפופולארית בארץ אכן מסתמכת על מנועי הונדה 200סמ"ק 6.5 כ"ס עם יחסי העברה שונים בכל מסלול, מהירות מקסימאלית במסלולים הקיימים בארץ 55-60 קמ"ש לא יותר.

הונדה מציעה מגוון רב של מנועים.

HP2.5GXH50

HP3GX100

HP4GX120

HP5.5GX160

HP6.5GX200

HP8GX240

HP9GX270

HP11GX340

HP13GX390

בנוסף קיים גם מנוע GX 670 שמפיק 24כ"ס זהו מנוע טווין והתאמתו לקארט מסובכת ומיותרת.

הפופולאריים ביותר הם ה200, 270 ו390.

למידע נוסף - http://www.honda-engines.com/

כמובן שקיימים גם קארטים 4פעימות דו מנועי גם בארץ שייכים לטימו הירבי - מקים קארטינג נתניה(INDOOR), ונהג גדול.

קיימות חברות נוספות המציעות מנועים 4 פעימות שלא מיוצגות בארץ ולכן לא מוכרות כל כך.

לגבי שתי פעימות בארץ יש קטגוריה אחת כרגע - ימאהה KT100, שמפיק אחרי שיפורים המותרים בארץ כ-15כ"ס מהירות סופית 100+.98_0.JPGלפרטים נוספים http://www.yamaha-motor.com/sport/products/modelhome/464/0/home.aspx

כמו כן קיימים גם מספר קארטים לג'וניורים עם מנועי קומר 60 ו80 סמ"ק 2 פעימות המתאימים לילדים שמנוע ה80 הוא בערך שווה כח למנוע 4 פעימות 200 של הונדה.

לאחרונה ברק גולדפינגר הנציג הרישמי של ROTAX בארץ החל לייבא שני מנועים חדשים ל2 פעימות (מחליף את מנוע ימאהה - יושב על אותה שילדה) אחד לג'וניורים והשני לסניורים:

FR125 MAX לסניורים 28.5 כ"ס

FR125 JUNIOR MAX לג'וניורים 20.5 כ"ס.

לפרטים נוספים - http://www.rotax.com/en/Engine/2004/Kart/Engine.Models.htm

ברק יקיים עונת ליגת רוטקס 2006 במסלולים באשדוד כאשר אלופי הליגה - סניור\ג'וניור יוזמנו ע"י רוטקס לאליפות העולם שהשנה כנראה תהייה ב-שארם.

זוהי התפתחות אדירה לקארטינג הישראלי וכולי תיקווה שליגה זאת תתפתח ותביא לקידום משמעותי בחשיפה ישראלית בעולם הספורט המוטורי - בכיוון אליו אנו צועדים בקרוב תהיה האפשרות לפתח כישורי נהיגה ברמה גבוהה ביותר בארץ וזאת מגיל צעיר.

מדי פעם ברק עורך הדגמה של הקארט למי שמעוניין לראות את הכלים המדהימים האלה.

זהו עם יש שאלות נוספות אשמח לשתף.

נ.ב הובא לידיעתי לאחרונה כי איציק מנשה נהג קארטינג ישראלי (והבן של דוד מנשה הבעלים של קארטינג נחשונים זצ"ל וכיום הבעלים של פרו-קארטינג רחובות), השתתף לאחרונה בשני מרוצי קארט שיפטר בלוס אנג'לס זכה בשני המרוצים במקום הראשון, כבוד גדול.

חגי

פורסם

טוב חזרה לסירטון..

לדעתי חוץ מהבחור שהקארט התהפך עליו ומחץ אותו, כל התאונות משעשעות ביותר איך שהם עוברים אחד לשני עם הגלגל על הקסדה... נקרעתי....

• תוכן חדש...