Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מבצעים חיפוש בפורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אולי נשמע טיפשי אבל אני לא מצליח למצוא איך מבצעים חיפוש בפורום.

אודה לכם אם תוכלו להדריך אותי בנושא.

גלעד.

פורסם

לא בושה לשאול, זו השיטה הכי טובה לקבל עזרה :wink:.

על הסרגל הכחול למעלה, משמאל לכפתור "הודעות חדשות" מופיע כפתור החיפוש המופלא - "חפש".

לחיצה עליו תפתח חלונצ'יק שבו אתה יכול להכניס את הערך המבוקש לחיפוש וללחוץ על "בצע" מה שיציג בפניך את התוצאות.

ישנן פעמים שמספר התוצאות גדול מדי או שאתה מחפש משהו ספציפי מאוד, במקרה כזה כדאי ללחוץ על הכפתור "חיפוש מתקדם בחלונצ'יק האמור, מה שיביא אותך לחלון חדש שבו תוכל להכניס את הנתונים המבוקשים כולל פורום ספציפי לחיפוש, מספר תגובות, בורר בין כותרות בלבד לכותרות פלוס הודעות ואפילו שם משתמש שאתה מחפש את ההודעות שלו.

עלה והצלח,

מוטי

פורסם

שאלה לי: איך אני עושה חיפוש של שני ביטויים שצריכים להופיע בתוצאה? מה משמש כמקשר?

בתודה..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...