Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה צריכת הדלק של יונדאי גטס ידנית 2003 ?

חיפושי בפורום העלו חרס.

תודה!

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם

לא חיפשת באמת בפורום, נכון?

הרצתי חיפוש על "צריכת דלק גטס" ומצאתי ה-ר-ב-ה הודעות, ביניהן למשל זו, אשר בה כתבו כמה אנשים על צריכת הדלק של הגטס מניסיון אישי. (שזה הרבה יותר טוב מהנתון של היצרן)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא חיפשת באמת בפורום, נכון?

הרצתי חיפוש על "צריכת דלק גטס" ומצאתי ה-ר-ב-ה הודעות, ביניהן למשל זו, אשר בה כתבו כמה אנשים על צריכת הדלק של הגטס מניסיון אישי. (שזה הרבה יותר טוב מהנתון של היצרן)

רוני

דווקא כן חיפשתי, ואם באמת תקרא את השרשור, תראה שבכל השרשור הזה יש התייחסות רק לגטס אוטומטית ולא לידנית (מה עוד שיש בשרשור הספציפי הזה שאלה שלי לגבי הצריכה של הידנית שלא נענתה גם אז !!)

ואני לא מחפש את הנתון של היצרן אלא מדידה של מישהו מנסיון אישי.

תודה,

חנן

פורסם

אז תחסיר 10-20% ותקבל את הנתון הממוצע של הידנית. אפשר לשאול למה זה באמת משנה? היא ממילא לא תהיה חסכונית והיא ממילא לא מכונית טובה במיוחד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז תחסיר 10-20% ותקבל את הנתון הממוצע של הידנית. אפשר לשאול למה זה באמת משנה? היא ממילא לא תהיה חסכונית והיא ממילא לא מכונית טובה במיוחד.

רוני

הציעו לי אחת 2003 ידנית במחיר טוב, דגם GLS עם ABS ו 2 כריות אוויר ועניין אותי לדעת אם גם הידנית היא זללנית דלק כמו האוטומטית.

נראה לי שלמעט עניין צריכת הדלק, כשמדובר בגרסה הבטיחותית יותר אתה בסה"כ מקבל תמורה סבירה לכסף.

בכל אופן, עם צריכת דלק כזאת... אין בכלל על מה לדבר.

פורסם

לאריאל מהפורום היתה אחת כזו. אם תנהג רגוע, צריכת הדלק תהיה בהחלט שפויה. כמה בדיוק אני לא זוכר, אולי הוא יכנס יותר מאוחר ויכתוב בדיוק.

גיא

פורסם
לאריאל מהפורום היתה אחת כזו. אם תנהג רגוע, צריכת הדלק תהיה בהחלט שפויה. כמה בדיוק אני לא זוכר, אולי הוא יכנס יותר מאוחר ויכתוב בדיוק.

גיא

מסכים לחלוטין.

בכל מקרה מדובר בנהיגה רגועה, גם שלי ובטח של אשתי... :-P

אני אמתין לתשובתם של בעלי הניסיון.

פורסם

ראשית,יש הבדל גדול מאד בביצועים בין הידנית והאוטומטית,הרבה מעל המקובל בדרך כלל בהשוואה בין גירסאות ידניות לאוטומטיות במכוניות אחרות.

הגטס הידנית היא בהחלט מכונית זריזה,תיפעול הגיר והמצמד נוחים וכמובן שגם צריכת הדלק יורדת בהשוואה לגירסה האוטומטית.

בשירות המילואים האחרון שלי קיבלנו גטס ידנית,ובכמה נסיעות בדקתי לשם הסקרנות את צריכת הדלק,בעיקר מחוץ לעיר אבל במאמץ,והגעתי ל 11.5 קמ"מ לליטר.

בנסיעה רגועה אפשר להוסיף עוד ק"מ לליטר.

סה"כ מכונית לא רעה כלל,וזולה מאד לתחזוקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...