Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

יש לי בבית הד יוניט של JVC מהרכב הקודם שלי

פלוס שני רמקולים פיוניק 260.. ביחד זה דיי נחמד ..

.כרגע יש באוטו שלי רדיו טייפ מאוד ישן .. בתוך בית מובנה כזה מברזל. עם שקע בסופו

הגעתי למסקנה שאני רוצה להרכיב את הרדיו דיסק שלי ואת הרמקולים באוטו

עכשיו השאלה היא מה אני עושה עם הבית הזה .. ואיך אני מעביר חוטים או שכבר ישנם חוטים..

בקיצור הסבר התקנת מערכת ... אה בנוסף בהד יוניט חסר לי הברזל שתופס אותו

מבחוץ..

:?

פורסם

אז מדובר ברדיוטייפ נשלף מהסוג הישן , בו היית שולף את כל הטייפ ומטייל עם המאסה האימתנית ברחבי העיר.

אם כן אז הבית הזה ניתן להוצאה כמו התושבות הרגילות דהיום.אם אתה לא מצליח כל מתקין יעשה את זה בשמחה עבורך (או שתחכה ליום ו'...).

לגבי התושבת , אם תמצא אצל מתקין (מה שלא נראה לי קשה מדי ) זו לא משימה בלתי אפשרית.

במקרה הגרוע אתה יכול ללכת ליבואן - "אפריל טקליין" (מה איפה? תחפש בדפי זהב עצלן ! :wink: ) ושם ישמחו לפשוט ממך את העור על חתיכת הברזל המצ'וקמקת הזו.

אפשר גם לבדוק אם תושבת אוניברסלית תתאים לך , תלוי בתופסנים של ה-JVC (תנסה את זה קודם טרם ההרכבה).

פורסם

ברכב הקודם שלי ההד יוניט היה מותקן

בתוך מלבן מתכת שהחזיק אותו ..

ומאחורה היה מחובר בחוטים לתוך שני פיוזים גדולים כמו שקעים ( אין לי מושג באלקטרוניקה )

אם אלו הקונקטורים אז לקחתי אותם חוץ מזה לא היה שם דבר...

פורסם
ברכב הקודם שלי ההד יוניט היה מותקן

בתוך מלבן מתכת שהחזיק אותו ..

ומאחורה היה מחובר בחוטים לתוך שני פיוזים גדולים כמו שקעים ( אין לי מושג באלקטרוניקה )

אם אלו הקונקטורים אז לקחתי אותם חוץ מזה לא היה שם דבר...

אכן לזה התכוונתי וטוב שלקחת אותם למרות שאין לך מושג במערכות,בפעם הראשונה שהוצאתי את הרדיו הדיסק מהרכב שכחתי את הקונקטור והייתי צריך לחכות איזה 3 חודש שזה שקנה ממני את הרכב יביא לי אותו.

אם לא 400 ש"ח.

• תוכן חדש...