Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שיונדאי השתפרו בנושא הבטיחות וספיגת אנרגיה..

ממליץ לשלוח את התמונות ליצרן, לביצוע אנליזה משלימה!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם אני הנהג (לא גאה בזה)...

אכן אני מטומטם חסר אחריות.. אין מה להגיד... למרות שבד"כ אני נוסע לאט ובזהירות, הפעם טעיתי..

אמנם לא טסתי על הכביש .. וביום רגיל עם תנאים טובים המהירות הזאת בסדר גמור אבל היו תנאים

שהייתי צריך להתחשב בהם כמו כביש חלק מאוד , חושך, סיבובים מסוכנים מאין כמוהם..

בכל מקרה ברגע הראשון שהרגשתי שאני מאבד שליטה עשיתי כמה טעויות קריטיות שהובילו לתאונה,

החוסר נסיון היה גורם מכריע.. יש לי מזל גדול לפני הכל שכולם בריאים ושלמים, באמת לא יודע איך הייתי

חי אם היה קורה משהו למישהו.. אבל בסדר זה מאחורינו ואל תדאגו לאבא שלי אנחנו כבר צוחקים על זה :)

הביטוח מכסה הכל, ובסה"כ הכל לטובה.. הבום הזה בהחלט שינה אצל כולנו משהו, ואולי בג'יפ הבא

הרדיו יעבוד טוב יותר :p

תנהגו בזהירות חברים !

פורסם

ראוי להוסיף כמובן שמבחינת בטיחות אין מה לדבר.. הוכיח את עצמו בגדול.. הבפנים של האוטו נשאר חדש

אפשר להגיד שזה כמו מתקן בלונא פארק... הלם אבל תכלס לא היה שום פגיעה.. אולי משהו יבש אבל

לא רציני..

פורסם
באמת מצחיק, גיכי גיכי.

אה סליחה צריך להתאבל על זה 7 שנים ואז לחזור לחיות נורמלי !

לא יודע אם אני נשמע כמו מישהו שלקח את זה בקלות, מה שלגמרי הפוך מהמציאות...

פשוט יצאתי מההלם, זה מאחוריי.. לא רואה סיבה להמשיך להיכנס לדיכאון.. מה גם שיש לי

60 יום לחשוב על זה טוב מאוד

פורסם

ד"א התכוונתי שאבא שלי בא אליי היום בחיוך ואמר לי יאללה ספר מה קרה שם עוד לא יצא לי לשמוע בדיוק

לא התכוונתי שאשכרה אנחנו יושבים ומריצים בדיחות שחורות על התאונה..

פורסם
מה גם שיש לי

60 יום לחשוב על זה טוב מאוד

ומשפט לאחר מכן, אני מניח.

עשה לעצמך טובה - במידה ואתה סובל מעודף ביטחון בנהיגה, קח קורס נהיגה מתדמת. זה יחזיר אותך לקרקע.

פורסם
ומשפט לאחר מכן, אני מניח.

עשה לעצמך טובה - במידה ואתה סובל מעודף ביטחון בנהיגה, קח קורס נהיגה מתדמת. זה יחזיר אותך לקרקע.

אני ממש לא כזה או כמו שמנסים להציג אותי פה (ובצדק, עם כל הסטיגמות שלרב נכונות על הצעירים בישראל) . אני נוסע לאט ורגוע, מה אני יעשה, פישלתי יכול לקרות לכל אחד...

לגבי הקורס, אני חושב שאני אקח בכל מקרה... יש מצבים בכביש שגם אם זאת לא אשמתך, אתה צריך

לדעת להתמודד מול כל סכנה.

יש פרטים על הקורס הזה? באיזור ירושלים אולי?

פורסם
במלוא הצניעות, אני מכיר את הכביש.

אתה טועה ואין לך מושג.

אשמח לראות אותך עושה את זה על 80. אם לא הבנת מדובר בקטע שבין הרמזור הראשון לבין הצומת עם הפניה לגבעת שאול.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

באופן מפתיע אני דווקא נוטה להסכים עם הבחור ששלח את הרכב לתעלה.

אבל! למען השם, תעשה לי טובה, תלמד ממה שקרה לך!

ובלי קשר, לך לאיזה מגרש נטוש, ותנסה לבדוק מה קורה לאוטו בכל מיני מצבים.

תחליק אותו, תבלום, תראה מה עושה הABS, תבין מה קורה לרכב.

אבל תלמד ממה שקרה!

פורסם
באופן מפתיע אני דווקא נוטה להסכים עם הבחור ששלח את הרכב לתעלה.

אבל! למען השם, תעשה לי טובה, תלמד ממה שקרה לך!

ובלי קשר, לך לאיזה מגרש נטוש, ותנסה לבדוק מה קורה לאוטו בכל מיני מצבים.

תחליק אותו, תבלום, תראה מה עושה הABS, תבין מה קורה לרכב.

אבל תלמד ממה שקרה!

מה שאירוני שאנחנו תמיד עושים את זה.. הולכים לחנייה של איצטדיון טדי ופשוט בודקים את האוטו

בכל מיני מצבים, בולמים אותו ומנסים לראות אם שולטים.. עשיתי את זה על 3 הרכבים שאני נוהג עליהם

אבל דווקא עם הג'יפ החדש עוד לא יצא לי לבדוק כי קיבלנו אותו לפני שבוע, ואני חזרתי מהצבא יום שלישי

ככה שבסה"כ יומיים יצא לי לנהוג עליו...

הבדיקה הזאת, זה הדבר הראשון שעשיתי שנהגתי ללא המורה נהיגה.. אבא שלי פשוט לקח אותי לחנייה של טדי ופשוט הראה לי איך לבדוק ואיך להתנהג..

פורסם
הבדיקה הזאת, זה הדבר הראשון שעשיתי שנהגתי ללא המורה נהיגה.. אבא שלי פשוט לקח אותי לחנייה של טדי ופשוט הראה לי איך לבדוק ואיך להתנהג..
עד שהדיירים בבתים ממול קוראים לאבטחה. צריך למצוא מגרש אחר או משהו. לא נעים.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
אשמח לראות אותך עושה את זה על 80. אם לא הבנת מדובר בקטע שבין הרמזור הראשון לבין הצומת עם הפניה לגבעת שאול.

אני לא בטוח שתשמח. זה עושה שערות לבנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...