Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשים - שוב פישלתי !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה קרה לי בזמן האחרון - כל מה שיכול להשתבש - משתבש !!!

שישי בערב - נפגשתי עם כמה חבר'ה בבית העלמין באשדוד {הייתי צריך להביא להם משהו - אני לא איזה פריק שיוצא לבית קברות ! באמת ...}

למי שלא מכיר מדובר בשטח חניה גדול ונטוש לצד כביש מהיר ...

הגענו למקום - אני במכוניתי עם עוד בחורה - החבר'ה במכונית אחרת ... עומדים אחד מול השני ועושים כאילו הולכים לפתוח ...

עניינים התגלגלו - והתחלנו לעשות צלחות ... פתאום החבר'ה עוצרים - לתומי חשבתי שהם מסתכלים עלי מבצע ...כשלפתע מופיע מולי מרחוק אוטו חדיש- (קאיה אם אני לא טועה ) עושה לי אורות גבוהים ומגיח אלי במהירות .... לתומי חשבתי שוב שזה מתלהב נוסף שבא להראות את הביצועים שלו ...

הבנתי שחשיבה זה לא התחום שלי כשהתגלה מאחורי האוטו המשויץ ג'קלקה כחולה ובוהקת

השוטר עצר ליידי - לקח רשיונות ... הצהיר בפני שעליו לשלול את הרשיון שלי עקב עבירה כזו משום שאני נהג חדש - והראה כמה שהוא "גבר " על ידי כך שהוא הביא לי רק 500 שקל קנס ...

השוטר לקח את פרטי הבחורה שהיתה איתי האוטו החתים אותי ואף ציין בדו"ח שבמגרש החניה היה רכב נוסף ...

רציתי לדעת - מה זה אומר לגבי נקודות ?

על הקנס רשום שנקודות יורדו בהתאם לעבירה - איך אני יכול לדעת כמה הם אם אני נהג חדש ?

האם יש משהו לעשות בנידון מלבד לשלם ולהשפיל מבט ?!

האם יבוא מתישהו הקץ למתן הדוחות הזה שקורה לי בזמן האחרון ?!?

האם למישהו יש חדש לגבי כמה נקודות זה דו"ח על מהירות מתחת ל25 קמ"ש ? אם אני נהג חדש ,ואם אני לא ...?

משפט סיני עתיק :"כשאין לך משהו חכם לומר ,תאמר משפט סיני עתיק "

פורסם
לא יודע מה קרה לי בזמן האחרון - כל מה שיכול להשתבש - משתבש !!!

שישי בערב - נפגשתי עם כמה חבר'ה בבית העלמין באשדוד {הייתי צריך להביא להם משהו - אני לא איזה פריק שיוצא לבית קברות ! באמת ...}

למי שלא מכיר מדובר בשטח חניה גדול ונטוש לצד כביש מהיר ...

הגענו למקום - אני במכוניתי עם עוד בחורה - החבר'ה במכונית אחרת ... עומדים אחד מול השני ועושים כאילו הולכים לפתוח ...

עניינים התגלגלו - והתחלנו לעשות צלחות ... פתאום החבר'ה עוצרים - לתומי חשבתי שהם מסתכלים עלי מבצע ...כשלפתע מופיע מולי מרחוק אוטו חדיש- (קאיה אם אני לא טועה ) עושה לי אורות גבוהים ומגיח אלי במהירות .... לתומי חשבתי שוב שזה מתלהב נוסף שבא להראות את הביצועים שלו ...

הבנתי שחשיבה זה לא התחום שלי כשהתגלה מאחורי האוטו המשויץ ג'קלקה כחולה ובוהקת

השוטר עצר ליידי - לקח רשיונות ... הצהיר בפני שעליו לשלול את הרשיון שלי עקב עבירה כזו משום שאני נהג חדש - והראה כמה שהוא "גבר " על ידי כך שהוא הביא לי רק 500 שקל קנס ...

השוטר לקח את פרטי הבחורה שהיתה איתי האוטו החתים אותי ואף ציין בדו"ח שבמגרש החניה היה רכב נוסף ...

רציתי לדעת - מה זה אומר לגבי נקודות ?

על הקנס רשום שנקודות יורדו בהתאם לעבירה - איך אני יכול לדעת כמה הם אם אני נהג חדש ?

האם יש משהו לעשות בנידון מלבד לשלם ולהשפיל מבט ?!

האם יבוא מתישהו הקץ למתן הדוחות הזה שקורה לי בזמן האחרון ?!?

האם למישהו יש חדש לגבי כמה נקודות זה דו"ח על מהירות מתחת ל25 קמ"ש ? אם אני נהג חדש ,ואם אני לא ...?

אתה מטורף!!! איפה מצאת לעשות את זה? מול שכונת מגורים ולידי כביש די פתוח. משוגע :crazyeye:

פורסם
מבצע ...כשלפתע מופיע מולי מרחוק אוטו חדיש- (קאיה אם אני לא טועה ) עושה לי אורות גבוהים ומגיח אלי במהירות .... לתומי חשבתי שוב שזה מתלהב נוסף שבא להראות את הביצועים שלו ...

:roflmao::roflmao::roflmao:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...