Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי גולף אוטו' שנת 04 ובפולקסווגן יש מן מנגנון כזה שחייבים ללחוץ על הברקס בשביל לצאת מפארקינג , עכשיו נכנסתי לאוטו ,הנעתי וכשאני לוחץ על הברקס לא קורה כלום כלומר המנורה שבדר"כ נכבת אחרי שלוחצים על הברקס נשארת דלוקה,כמובן שאני לא יכול להעביר הילוך כי הידית הילוכים נעולה . האוטו יצאה מטיפול גדול לפני חודש וחצי בערך אז ככה שיש לו שמן ברקס וכו'...

אחרי דקות ארוכות של לחיצה על הברקס המנורה כבתה והצלחתי להעביר הילוך, לאחר מכן העברתי שוב לפארקינג ושוב חזרה הבעיה למישהו יש מושג מה לעשות לפני שאני מזמין גרר....

תודה מראש

פורסם

הפעל מתג הצתה ובעזרת עוד מישהוא לחץ על דוושת הבלמים וראה אם נדלקים אורות הבלם האחוריים.

אם לא אז יתכן ומתג אורות הבלם, או מחברו החשמלי, פגומים והמתג נמצא, בדרך כלל, ליד זרוע דוושת הבלם למטה. נא עדכן בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ישנם כמה אפשרויות למקרה שלך כמו שציינו פה לפני בקשר לבדיקה עם האורות בלם, דברים נוספים חנית בעלייה ? תחזיק את הרגל על הברקס שלב לניוטרל, הרם את בלם היד, שחרר את דוושת הברקס, ורק אז שלב לפארקינג. לעיתים האוטו מסרב לצאת מפארקינג בגלל שהוחנה בעלייה עם הפארקינג וישר עזבת את הברקס. דבר נוסף לא יודע אם זה קיים בגולף שלך אבל בספר רכב של הקורולה מצויין במפורש שאם הרכב בעל גיר אוטומטי מסרב לצאת מפארקינג ישנו כפתור במיוחד שמאפשר לעקוף את זה ולשחרר את הנעילה בגיר.

אבי.

• תוכן חדש...