Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיני זה גדול עליו? להחזיק אותה עולה הרבה כסף"? אין לו תקציב למיני קופר....אם כבר רק למיני ONE, ולא ניראה לי שווה לקנות אותה

המלצתי לו לרדת מהPT.....יש עוד הצעות.?

ניב :)

סאאב לגוף לנפש לנשמה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עתיד להגיע גרסא אוטומטית להונדה 5 דלתות?

אכן כן. במאי מתחילות להגיע אוטומטיות.

לגבי המחיר אין לי מושג אבל אני מאמין שהיא לא נכנסת לתקציב שלו.

בהצלחה!

פורסם

חברת מאיר מגזימה עם המחירים שהיא דופקת לרכבים שלה!

165 אלף ש"ח למשפחתית?!

המחיר ממש מוגזם, אין הצדקה למחיר

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

הם מנצלים את גל הפרסום שיצא למכונית.

לדעתי כדאי לו ללכת על מיאטה 2004-5 יד שניה זה יתאים לו בדיוק

פורסם

סאאב 9-3 קבריולט שחורה :mmangel:

סתם אבל בכל זאת אחרי כל השרשור הזה שגלש לכל מיני מקומות אני עדיין לא ממש מבין מה הוא צריך !

סאאב קברילט שחורה עם הבחורה המדהימה אצלי בעיר תמיד מלהיבה אותי - לא בטוח אם זה מהרכב או הבחורה אבל בכל זאת ההגדרות שלך לא ממש מדויקות .

אני לא מבין איך הסיוויק הספורט יכול להיות רכב עם פוזה ..

בכלל לדעתי אם הוא רוצה רכב כזה אז שירד מהדרישה לרכב חדש ולחפש יד שנייה .

היונדאי קופה היא המועמדת הראשונה בטבלה שלי לפחות לרכב פוזה אוטומטי שגם יש לו קצת כוח .

המיני קופר לדעתי גם כיד שנייה וגם כיד מליון לא שווה את המחיר המגוכח שיש לה אך זו רק דעתי .

ואם כבר עברנו ליד שנייה אז גם בימר 2003 , 320 יכולה להיכנס לו לתקציב - לא בטוח לגבי מחירים כיום אבל נראה לי שזה סביר ... העדפה ל 323 ומעלה עם מנוע ה 6 צילנדרים של הבימר אבל בכל זאת אמרת שהוא לא צריך הרבה כוח .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

יונדאי קופה בתקציב הנ"ל אפשר לקנות חדשה מהחברה. מנוע 2 ליטר. זה יענה על הדרישות של הבחור. יותר פוזה מזה ברכב חדש ובתקציב הנ"ל לא תמצא.

• תוכן חדש...