טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,355 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים. ברצוני להבין, עקב בלבול קט, באיזה מצב נפתח הטרמוסטט שמאפשר כניסת מי קירור המנוע לרדיאטור החימום. האם הוא נפתח כל עוד שבורר החום/קור על מצב החום? או שמא רק בעת הדלקת המאוורר בעת שהבורר על חום? אני שואל קושיה זו משום שהומלץ כאן לא להפעיל החימום בעת התנעה קרה ע"מ לאפשר למי הקירור להשאר במנוע ולסייע לחממו לטמפ' העבודה הסדירה, ולכן רציתי לדעת האם אי הדלקת המאוורר מספקת או שמא עליי להעביר את בורר הטמפ' לקור בנוסף. שבוע טוב! בתודה ובברכה, שחף בן צבי.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מזדה 6 שנת 2002 מנוע 2000 אוטומט ההילוך הראשון לא מתחלף מהר אלא משתהה ומרגישים כאילו הוא מנסה למשוך הילוך כמה שניות במקום להעביר אותו, האם זה ככה צריך להיות או שיש בעיה?
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איפה אפשר להשיג פילטר שמן מקורי למזדה לנטיס F? ואיזה שמן מומלץ לשים לרכב? הרכב שנת 97, 1800 סמ"ק.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה הסובארו כנראה עושה צרות. אחרי נסיעה ארוכה (לצפון וחזרה) הרכב התחיל להרעיש יותר מבד"כ (דפיקות כמו של טרקטור). וכשבדקתי שמן היה חסר בערך 1 לט'. האם המנוע עומד ללכת לעולמו ? בבדיקה אין מצב" טחינה" בשמן. יוסי.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
ראיתי פעם אתר ישראלי שמוכר הגה ספורט בסביבות אה 400 שקל הגה רגיל ספורט קטן בלי עור וכאלו דברים מישהו יועיל לתת לי לינק עליו ?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאחרונה אני צריך למלא מים כמעט כל יום בפיאט אונו. במוסך בדקו וגילו נזילה ממשאבת המים. במוסך אומרים שצריך להחליף: משאבה - 250 ש"ח ועבודה - 300 ש"ח. סה"כ 550 ש"ח כולל ניקוי כל החלודה. נראה לי יקר. איך אני יכול לדעת ?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם הרבה שואלים בזמן האחרון על חיבור ביפר ברכב על אזעקה קיימת או בכלל חיבור ביפר ברכב שאין לו אזעקה. אני החלטתי להתקין כזה,עלותו 600 ש"ח. הוא נראה כמו ביפר רגיל ופיזית הוא באותו גודל כך שהוא לא מהווה מיטרד וניתן לקחת אותו לכל מקום בכייף. בהתחלה יום לאחר ההתקנה כלום לא עבד לי,מסתבר שהפיוז נישרף ולכן הביפר ציפצץ לו סתאם ושיגע אותי.....גם הטווח שלו לא היה כמו שצריך. כמה ימים לאחר מכן חזרתי למתקין והוא סידר לי את כל העסק. אז ככה....יש ביפר שקולט למרחק של כמה מאות מטרים,הביפר הזה מחובר לאזעקה שיש לי ברכב,למרות שאפשר להתקין אותו לרכב גם אם אין לו אזעקה. הוא כ"כ רגיש ומהיר כך שהוא מתחיל לצפצף עוד לפני שהאזעקה התחילה לעבוד אם וכאשר משהו מנסה לפתוח דלת. כ…
הודעה אחרונה מאת ezra, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. אני עומד לפני קניית פיג'ו 106 ראלי שנת 94 שחורה(למה שחור ???), כנראה ללא תאונות (מהיבטים מעמיקים מאוד שלי הצבע מקורי עדיין בכל הרכב), ולא קורה אחורית או כל קורה אחרת מרותכת. המוכר דיוח לי על צריה דופקת, מחזיר שמן מנוע עליון (נמצא ליד הטיימינג לטענתו), וגיר פגום, את הגיר הוא לקח על עצמו להחליף לפני מסירת הרכב אלי, את הציריות הוא יוריד מהרכב, אני אקח לשיפוץ, אחזיר, והוא ירכיב. רק עם המחזיר שמן הוא נמנע מלהתעסק. שאלתי פה היא כזו: האם ניתן להחליף את המחזיר שמן לבד בבית בעזרת היינס ? וכמו כן: האם קיים היינס ל-106 ראלי דור ראשון בקובץ PDF למישהו ? אם לא קיים, היכן ניתן לרכוש את הספר ? תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני בדרך לעשות לרכב טיפול 10,000 . איזה שמן מנוע הכי מומלץ לראלי ומהיכן אפשר לקנות ? (אני גר בכפ"ס-איפה הכי קרוב) תודה לעונים !!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי רוצה להחליף את השמן והפילטר בפונטו שברשותי שנת 2003. השאלות הם: בעזרת איזה כלי פותחים את פקק הריקון בקרטר ? איזה פילטר שמן ממומלץ לפונטו הזו ? תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת Gforce, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום,רציתי לשנות את המידה של הצמיגים בבראבו מ- 175/65 R14 ל R15 185/55 לפי מה שקראתי בפורומים שונים,הבנתי שאם היה דגם מסויים בארץ של האוטו הזה לדוגמא הבראבו HGT יאשרו לי לשנות למידה שלה (אומנם רצוני הוא לא המידה שלה) התקשרתי למשרד התחבורה ואמרו לי שם לבוא לרב בוחן,והוא יגיד לי אם יש אישור או לא ואז לבוא עם המידה החדשה ולשנות ברשיון. בכל מקרה ליתר בטחון התקשרתי לטכני של פיאט ושם אמרו לי שלא מאשרים בשום מקרה גם אם היה דגם כזה בארץ,והיא אמרה שמשרד התחבורה ישלח אותי אליהם בכל מקרה... עכשיו,שמעתי\קראתי על יותר ממקרה אחד שאישרו לשנות מידה,גם בלי קומבינה או משהו כזה.. יש טעם ללכת למשרד התחבורה לנסות את המזל בכל מקרה?!מה אתם מעייצים?!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
בולמים לפולו
מאת knfevg- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 723 צפיות
יש לי פולו שנת 97 והגיע הזמן להחליף בולמים. כמה מסובך להחליף בולמים? האם צריך כלים מיוחדים לזה? על איזה בולמים אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות אותם (? ומה המחיר בערך. תודה, יבגני
הודעה אחרונה מאת knfevg, -
החלפת מושבים
מאת fiat127-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אז ככה: אני רוצה להחליף בסמוראי שלי את המושבים כיוון שהקיימים יכניסו אותי לד"ר גב מתי שהוא. אוקיי אז המשבים שאני זקוק להם הם או של GMC ספארי רמה 3 או 4 אני לא זוכר איזה מיבניהם היא הגבוה וכמו כן גם מושבים של VOLVO 240 יתאימו לי ועכשיו השאלה הקשה: "הכין אני יכול לימצוא פירוקיה שיש לה את אחד מהמושבים הנ"ל? או אם יש למישהו בבית את אחד הרכבים מושבת אני מוכן לשלם לו עבורם" המיקום חייב להיות מאיזור המרכז כלומר רחובות והסביבה אפשר גם ליגלוש מהאיזור רק לא יותר מידי. אהההההה ובירגר חלפים או איך שלא קוראים לא בנס ציונה לא בא בחשבון *********עריכה , את המחמאות אתה מוזמן להגיד למר בירגר באופן פרטי ולא באמצעות הפורום***. תודה רבה למשיבים ואולי ביזכותכם אני …
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
[פולו 97 אוט' 1600] שלום, לאחרונה החלפתי רפידות וצלחות מקדימה וחשבתי שלאחר מכן הדוושת בלם תגיב מהר יותר, כלומר המצב שהיה ושנשאר זה שצריך ללחוץ אותה כמעט עד הסוף בשביל בלימה יחסית סבירה, וחצי דרך בשביל האטה קלה. זה תקין? יש לי אפשרות לבדוק לבד את המצב? שהחליפו לי צלחות החליפו גם צינורות בלם, ומילאו נוזל בלמים מחדש, אולי לא מילאו מספיק או שזה לא קשור? אני נוהג גם על רכבים נוספים וגם חדשים ושם המצב שונה לגמרה, אבל אמרו לי שבכל רכב זה שונה, ושזה נקרא בלימה רכה... למרות שלא ממש נראה לי, כי במצב חירום צריך ללחוץ כל הדרך עד הסוף המר של הדוושה בשביל בלימה טובה. תודה.
הודעה אחרונה מאת unix, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש המלצה למוסך מורשה רנו...חוץ מהמוסך המרכזי! שממנו אני בורח כל עוד נפשי בי!! פשוט מאוכזב מהם.. תודה...
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! אני מחפש המלצות לגבי אתר טוב מחו"ל ששולח דברים כגון כיסויי הגה/גיר, ושאר קישוטים לאוטו (הכוונה לא לדברים מכניים לרכב) שיש לו מחירים טובים ושלח במחיר סביר לישראל. אשמח גם אם אנשים יפרטו מניסיון מה קנו, איך האיכות וכו'... תודה, צביקה
הודעה אחרונה מאת tkamin, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתמול נדרשתי להחלפת נורת דרך (פנס קדמי) בסיטרואן קסארה דגם 2004 המשפחתית (כלומר, הדגם האחרון עם הפנסים הגדולים/מודרניים). מה אומר? נ-ח-ר-ד-ת-י!! לאחר הסרת אי אלו כיסויי פלסטיק המכסים כל חלקה טובה בתא המנוע, ניסיתי להגיע לפנס הקדמי בצד הנהג - רבותי, זה פשוט לא מעשי! נראה כאילו צריך לפרק את מחשב ה- ABS מתושבתו כדי להשחיל אצבעות פסנתרן ארוכות לקדח דרכו ניתן להגיע לאחורי הנורות. (אגב, גם בצד האין-נהג, שם לא "תקוע" מחשב ABS בדרך קשה עד בלתי אפשרי להגיע לנוריות דרך הקדח היעודי). התייעצות זריזה עם ספר הרכב (יש לי רק גירסה עברית) התגלתה כבזבוז זמן מוחלט (מראים בערך את הפנס כדי שנדע היכן הנורות נמצאות...). האם מישהו כאן יכול להושיע? 3 הערות קצרות ברשותכם: ===…
- 14 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אמי חזרה היום מהעבודה עם גוש גדול של שרף עצים על הדלת. קשה מאוד להסיר אותו כמו שאתם בטח מבינים. האם אפשר לנסות לגרד אותו עם סמרטוט בד ספוג בטינר? האם טינר יכול לגרום נזק לצבע? אנא ענו במהרה, אני לא רוצה שזה יתייבש ויתקשה על הדלת, אני רוצה להסיר אותו מיידית. תודה אמיר.
הודעה אחרונה מאת NadavRally, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום האם מישהו יודע איך מעלים (מתכנתים) רגישות באזעקה?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אני רוצה להתקין צנרת 4-2-1 לאסטרה שלי! ברכב אין ממיר הוסר, ונישאר דו המצעי בשביל באק-פריישר מתאים! אני יכול להרכיב את זה ברכב? כי הרכב לא מקבל כל שיפור! מה החסרונות של זה? יתרונות אני יודע שיש 10 כוח סוס חדשים יבואו לי! בשביל זה אני גם צריך להרחיב את הצנרת? ומאיפה אני יכול לקנות את זה לאסטרה? אני רוצה מוכן לא בבניה עצמית!
הודעה אחרונה מאת dkiller, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב הוא רנו קליאו מודל 96. היו איתו בעיות , הוא עבד לסרוגין עד שעכשיו הפסיק לגמרי , לדעתי זו בעיה של מגעים לקויים . אני לא מצליח למצוא איפה הוא מורכב , הוא לא בפינה הימנית של הדש , שם יש רק רת הלוח של הפיוזים שדרך אגב בדקתי את כולם , מה שמשאיר את הקונסולה המרכזית האם שם הוא נמצא? הגישה פשוט נוראית אין שם מקום אפילו להכניס את היד, בקיצור אני צריך הסבר קצר איך להגיע למאוורר ואם יש עוד רעיונות לתקלות שיכולות לגרום לבעיה יתקבלו בברכה!
הודעה אחרונה מאת elia888, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כאשר אני מדליק את הרכב מד הדלק מראה לי שהוא על רבע כשלמעשה הוא ריק וכשאני על רבע טנק הוא מראה לי שהוא על חצי רק לידיעתכם הרכבתי אתמול לוח שעונים חדש מה יכולה להיות הבעיה(חשוב לציין כי כשאני מכבה את האוטו המחוג יורד על למטה)??? זה ממש דחוף כי אני חוזר מחר לצבא תודה רותם
הודעה אחרונה מאת asaf radai, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה לבצע לרכב שלי פוליש ווקס מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים ביניהם ועוד משהו... הייתי היום באוטו דיפו ויש שם מלא בקבוקים של פוליש אבל בתוך כל בקבוק יש חומר בצבע אחר יש קשר בין צבע הרכב לצבע הפוליש.. אם מישהו יסביר אני אשמח...
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם שאלתי היא , מבחינת ביצועים, אותו רכב ,עם מזגן מקורי או ללא מזגן. לא כשהוא פועל , אלה עצם העובדה שהוא קיים ברכב ומסובב ע"י רצועה . האם יהיו הבדלים בביצועים בין שני הרכבים? ועד כמה זה משמעותי...נניח באחוזים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
שאלה בקשר ל DL
מאת THEMA-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 777 צפיות
היה לי בדוושת גז לחצן קטן שמחובר עליו, אבל לפני כמה זמן אבל שלי הוציא אותו ושם אותו מתחת לשטיח. עכשיו לשאלתי: כמה זה הלחצן הזה? במה זה עוזר? והאם להחזירו?..
הודעה אחרונה מאת THEMA, -
-
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 24.5 אלף צפיות
לפני כמעט שנה רכשתי גולף (היפה והחמודה שלי) שנת 2000 , 2.0 , עם 61,000 ק"מ. היום אני עומד על 74,000 ק"מ . לפני שבוע תיקנתי במוסך המרכזי (פליקס ) בעיה בציריה הקידמית (בגלל שנכנסתי לאיזה בור - העדפתי שהמוסך המרכזי יטפל בגלל שזה נראה לי משהו מורכב ) . (בדרך כלל אני לא מטפל בפליקס אלא במוסך שמזה שנים אנו מטפלים בו ומאוד מרוצים ). לאחר שסידרו לי את הבעיה ( לא נורא רק 500 שקל ) , אמרו לי כי עדיין לא החליפו ברכב רצועת טיימינג וכי יש להחליף כל 3 שנים . למדתי עוד דבר שצריך לבדוק לפני שקונים רכב משומש ( לקח לפעם הבאה ). לפי מה שידעתי עד עכשיו רצועת טיימינג מחליפים כל 100,000 ק"מ בגולף . מה קורה אם לא מחליפים רצועת טיימינג בזמן - יכול לגרום נזק ? , כי בעצם כבר בזמ…
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם! יש לי פזיו 205 95 וברצוני להחליף מנוע אני מחפש יבואים של מנועים וגירים מחו"ל אם משהו ידעה כתובות וטלפונים נא תעזרו. אם משהו יכול להסביר איך מתבצעת עברה,כי שמעתי מוכרים מנועים ללא רשיון,איך לבדוק ש עם מנוע הזה לא יהיה בעיה בטסט תודה רבה
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, הרכב הוא מיצובישי 96 סטיישן (סופר) לעיתים, בזמן נסיעה, הגיר מוריד הילוך( גיר אוטומטי). השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה ומה עלות תיקון/החלפת גיר? תודה רמי
הודעה אחרונה מאת sayed, -
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
לחברי הפורום שלום! ברשותי פיאט אונו מצוינת אבל יש לה בעיה אחת שלוראים כמעט שום דבר במראות הצד. כפתרון זמני החלפתי את המראה האמצעית בפנורמית כדי לראות קצת מהצדדים של האוטו אבל ברור שזהו לא פיתרון. שאלתי היא האם ניתן להחליף את המראות הצדדיות במראות של רכב אחר (אם זה חוקי) ואם בכלל בעיה זו רק במראות הספציפיות שלי כי אז אני פשוט יחליף את המראות שלי במראות זהות מפירוק או אפילו בחדשות.
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבחנתי בצינור שנוזל ממנו הדלק אני חושב שזה איזה פילט דלק או משהו כזה צינור שחור גומי כזה והוא דיי קרוע מה אפשר לעשות? תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת Mafteah,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 805 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Or05230
- Itzik-b
- IsraCar
- DareDevil
- ANUTKK
- Ldh_88
- hwgeek
- itaimoto
- שרון גלר
- rolling_stony
- om2
- ELI001