Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרבה שואלים בזמן האחרון על חיבור ביפר ברכב על אזעקה קיימת או בכלל חיבור ביפר ברכב שאין לו אזעקה.

אני החלטתי להתקין כזה,עלותו 600 ש"ח.

הוא נראה כמו ביפר רגיל ופיזית הוא באותו גודל כך שהוא לא מהווה מיטרד וניתן לקחת אותו לכל מקום בכייף.

בהתחלה יום לאחר ההתקנה כלום לא עבד לי,מסתבר שהפיוז נישרף ולכן הביפר ציפצץ לו סתאם ושיגע אותי.....גם הטווח שלו לא היה כמו שצריך.

כמה ימים לאחר מכן חזרתי למתקין והוא סידר לי את כל העסק.

אז ככה....יש ביפר שקולט למרחק של כמה מאות מטרים,הביפר הזה מחובר לאזעקה שיש לי ברכב,למרות שאפשר להתקין אותו לרכב גם אם אין לו אזעקה.

הוא כ"כ רגיש ומהיר כך שהוא מתחיל לצפצף עוד לפני שהאזעקה התחילה לעבוד אם וכאשר משהו מנסה לפתוח דלת.

כעיקרון יש לו חיווי מלא על מצב הרכב, אם שוכחים לסגור דלת או אם שוכחים להפעיל את האזעקה,אם משהו פותח דלת\בגאג\מכסה מנוע, לאחר דריכת האזעקה וכמו כן חיווי על קליטה,אם הוא יוצא מטווח קליטה וכו.

לפי דעתי זה מערכת מעולה ומומלצת בחום למי שרוצה לדעת בכל זמן נתון אם משהו נוגע ברכב:

בבקשה קישורים לכל המעוניין:

זאת המערכת:

http://abacuscaralarms.co.uk/store/...product=LCA2000

http://www.mobiletrackingsystems.co...rbo%20Pager.doc

http://www.motoguide.com/alarm/Pager_Specs.doc

בבקשה קישור לאתר בארץ:

http://www.guard-ql.co.il/ProductDe...x?productID=462

עכשיו נשאר רק לקנות אלת בייסבול טובה ולשים לייד המיטה.....

פורסם

אני חונה לייד הבית-מרחק של 200-100 מטר,אני שם את הביפר בחדר שינה או בכל מקום בבית וזה קולט מעולה.

היום הייתי באייס,החנתי בחנייה ונכנסתי לתוך אייס,קלט שם מעולה.....אני מניח טווח יעיל עד 300-400 מטר בשטח בנוי, אבל שוב לא מדדתי,היצרן טוען להרבה יותר אבל לא ניראה לי טווח של ק"מ.

בתכלס נקודה תחתונה,זה נותן לי חיווי בלילה כשאני חונה בחוץ-לי זה מספיק,600 ש"ח זה שווה וזה גם מגיע עם אחריות.

כמו שאמרתי,את האלה קונים בניפרד.

פורסם

600 ש"ח כולל הכל = עבודה,ביפר,משדר. סה"כ חצי שעה לוקח כל הסיפור.

אני התקנתי בחיפה אצל מתקין אזעקות ,

פורסם
נשמע טוב.

כמה הטווח שלו באמת - בשטח בנוי , ובפתוח ?

איפה התקנת ?

אכן מדובר במוצר מעולה, עשיתי קצת בירורים בתקופה האחרונה בנוגע למכשיר (בקרוב מתקין ברכב שלי) ולפחות לפי דיווחים מכל העולם (כפי שהוצג בלינקים הקודמים ניתן לראות שהמוצר קיים לא רק בארץ) מדובר במכשיר אמין מאוד וקל לתפעול.

אחד היתרונות שלו הוא שבהתקנה ניתן להסתיר אותו כמעט ב 100% והוא יחידה נפרדת מהאזעקה ! ז"א שאם מנטרלים לך את האזעקה, המכשיר הזה עדיין עובד*.

* בהנחה שההתקנה בוצעה כראוי ולא בחאפריות.

עכשיו התכל'ס:

פרט לעובדה שמדובר באמצעי יעיל למדי בכל הנוגע להתראה ONLINE, קיימת התלבטות בנוגע לנקיטת פעולה בזמן התראה;

לרדת באמצע הלילה עם נשק קר ? לך תדע מי אורב לך בפינה וכמה אנשים הגיעו לפרוץ את הרכב (לא תמיד מדובר באחד או שניים) ?

האם האנשים חמושים בנשק חם ? (לא חסרים עבריינים קטנים שמחזיקים באקדח)

ואם יש לך נשק חם, תרד למטה לירות בבן אדם ? (שוב, לך תדע מי מחכה לך בפינה).

בקיצור, ההתלבטות קשה.

לפני שאתה רץ לרדת למטה עם אלת בייסבול, כדאי שתחשוב מה באמת תעשה אם חס וחלילה דבר כזה יתממש.

חשוב לציין שלפני כמה שנים הייתי קרוב מאוד לסיטואציה הזו, ובוא נגיד שזה לא היה נחמד בכלל;

יום שישי בערב, השעה 23:30, יצאתי מהבית לכיוון האוטו.

בדיוק כשאני מגיע לרכב (רובו היה מוסתר, ראיתי רק את הפרופיל של ישבן הרכב) פתאום אני רואה שאורות האיתות נדלקים והאזעקה עובדת אבל חלש מאוד.

עמדתי קרוב מאוד לרכב (מרחק של כ-3 מטרים), חושך מצרים, לא רואים מטר קדימה !

שמעתי שהדלת של הרכב נפתחת (האחורית שקרובה אליי), אבל לא רואים כ-ל-ו-ם מפאת החושך.

הבאתי צרחה לאויר תוך כדי כך שאני "משחק" עם האזעקה ומנסה להפעיל/לכבות אותה.

הרחוב היה חשוך לחלוטין ושקט, שמעתי תיקתוק שסתומים אופייני של DL - כנראה רכב המילוט, שמעתי שוב דלת נטרקת וה DL (כנראה) נסעה לה...

ברכב היה (בדיוק במושב האחורי) מינידיסק נייד ופאנל של הרדיו-טייפ - והרכב היה תמים למראה בלי שום "לוק" ספורטיבי או כל דבר אחר שמושך תשומת לב (לגאסי 93 בתלבושת מקורית ל-ח-ל-ו-ט-י-ן). אם הייתי מגיע 20 שניות מאוחר יותר, זה כבר לא היה שם - אבל יותר מפחיד זה מה שיכל לקרות כאשר אתה נמצא בחושך מוחלט ואתה בסיטאציה של מעטים מול רבים... בקיצור, סכנת חיים.

במצב בו הרכב נמצא במקום מואר הסכנה פחותה באופן משמעותי, אבל לך תדע עד כמה מתוחכם הגנב והאם הוא הגיע עם גיבוי...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ומה אתם אומרים על ביפר מסוג MVP?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ומה אתם אומרים על ביפר מסוג MVP?
MVP זה מערכת אזעקה דו-כיוונית שלמה, טובה מאוד, יעילה ומומלצת.

המכשיר הנ"ל הוא בסך הכול ביפר לאזעקה - שלא קשור כלל לאזעקה המותקנת ברכב ולכן הם לא באים להתחרות אחד בשני.

הוא רק אומר לך אם הרכב שלך מצפצף\ דלת פתוחה וכולי אבל הוא לא אזעקה בפני עצמו כמו הMVP

פורסם

שאלה- אני גר בקומה 17, והרכב שלי חונה בקומה 2- בחניון סגור (כמו של קניונים), בכל מקרה אתה חושב שזהו טווח קליטה אפקטיבית, או שהטווח גדול מידי? (אל תשכח שבנוסף מדובר בחניון מקורה).

פורסם

לי יש רק שאלה אחת, אם מנטרלים לי את האזעקה האם הוא עדיין יצפצף? ואם כן אז ניתן להסיק שהוא בכלל לא מחובר לאזעקה???

האם זה נכון?

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

הביפר מתחבר עם לאזעקה וגם לדלתות(מפסקי דלתות) וגם לסוויצ,ברגע שאתה מכבה מנוע ישר הוא נותן מין הבהוב בביפר וציפצוץ שצריך לנעול את הרכב ולהפעיל אזעקה.

ברגע שאתה בא לרכב בבוקר,לוחץ על השלט לפתוח את הרכב(נעילה מרכזית),ישר הוא נותן לך חיווי שהעלת נפתחה וברגע שמניעים, החיווי נפסק והביפר הופך לשקט.

כמו כן אם שכחת לנעול דלת או לסגור באג וכן הפעלת אזעקה אז הוא נותן חיווי של דלת פתוחה.

בתכלס, כל המטרה של הדבר הזה הוא לאפשר לך להגיע בזמן לפני שמפרקים לך את האוטו\רדיו\נזק.... ברגע שמתחילים להתעסק אתה יוצא החוצה ...עצם העניין שהפורץ ייראה משהו שיוצא או צועק או בא עם אלה....הוא לא יישאר שם- הוא ייברח..השאלה כמה נזק הוא כן יספיק לעשות.

בלי הביפר, הפורץ מנטרל את האזעקה ב 5 דקות ועושה על מה שבא לו באין מפריע.

הביפר הזה נותן גם מין שקט נפשי שהרכב יותר מוגן ואכן כך.

600 ש"ח זה מחיר טוב לתוספת שכזו.

אני עשיתי חישוב, במקום תשלום של מקיף לשנה אחת,ניתן למגן את הרכב באימובילייזר הכי חדיש,אזעקה מתקדמת + ביפר ועוד יישאר עודף.

פורסם

אני מעוניין מאוד להתקין מערכת כזאת ברכב שלי ויש לי מספר שאלות:

1. אני רוצה להתקין את מערכת ה mvp בנוסף לאזעקה המקורית של הרכב שלי (סיוויק), מה אתם אומרים?

2. ניתן לחבר חיישן לבאג'ז ולספויילר ברכב?

3. מה המקום שהכי זול להתקין בו את המערכת הנ"ל?

בתודה מראש.

• תוכן חדש...