Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש בעיה בגיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה 6 שנת 2002 מנוע 2000 אוטומט

ההילוך הראשון לא מתחלף מהר אלא משתהה ומרגישים כאילו הוא מנסה למשוך הילוך כמה שניות במקום להעביר אותו, האם זה ככה צריך להיות או שיש בעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הרכב שלך? אם כן כמה זמן הוא בבעלותך והאם הנושא הוא בגדר חידוש בשבילך(האם זה היה ככה תמיד או שפשוט התחיל להיות ככה)

אני יודע שבמרצדס שלנו יש אופציה למצב "ספורט" - שהגיר לא ממהר כלכך להחליף הילוך... אלא מושך אותו יותר...

פורסם

המזדה של אמא שלי משנת 2002 יד ראשונה.

אני לא זוכר איך זה היה פעם כדי להשוות, אני לא נוהג הרבה במזדה לכן אני לא תמיג יכול להשוות בעיות לפעם.

ולא אין שום מצב בגיר הזה, זה גיר אוטומטי רגיל לחלוטין

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תנסה לתת גז קצת יותר לאט ובערך ב 4000 סל"ד להרפות קצת כדי לאפשר לגיר להתחלף.

הסיבה לכך היא שכאשר אתה מאיץ מהר הרכב מנסה לימשוך יותר את ההילוך כדי להשיג ביצועים מיטביים ואילו אם את תאיץ לאט יותר הוא יחליף הילוכים בעדינות וגם צריכת הדלק תשתפר.

פורסם

למרות שטיפשי לשאול, אנסה בכל זאת.

האם כפתור הHOLD היה לחוץ?

מכיוון שנוכחתי לדעת שבלאנטיס לחיצה על הHOLD משנה את תכנית ההעברה והיא אכן מושכת את ההילוך הראשון למרות ליטוף הדוושה.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
אמממ... לעניות דעתי באמת מיותר לשאול...

כפתור ההולד הוא שווה ערך לכפתור O/D - נועל את התיבה ל-3 הילוכים.

שבוע טוב

גם כפתור ההולד וגם כפתור האובר דרייב - לדעתי זה חרטה אחת גדולה , למה צריך כפתור שיש ידית , מה כל כך קשה להזיז אותה שלב אחד אחורה ?

כנל גם כפתור ה"ספורט" שהופך את הרכב למפלצת תאוצה :|! או כפתור הסנו (כמה שלג כבר יורד אצלנו?),

או אקונומיק , שחוסך ליטר למליון ק"מ

אם כבר היו עושים כפתור נוס :-) אנשים היו נהנים קצת

JDM :twisted:

פורסם

כפתור ההולד הוא שווה ערך לכפתור O/D - נועל את התיבה ל-3 הילוכים.

ובכן, כפתור הHOLD אינו רק נועל את התיבה ל-3 הילוכים אלא משנה לגמרי את תכנית ההעברה.

במצב D הוא משנה את אופן העברת ההילוכים (מושך את הראשון ומשתהה רגעים קטים בשני ואז ננעל עד שלישי עד עצירה), במצב S הוא נועל אך ורק על הילוך שני ובמצב L מאפשר רק את הראשון.

כמובן שכל דבריי מתייחסים לדגם שברשות משפחתי, הלאנטיס 96', ובטוחני שהיו המון שינויים עד לדגם שנשאל לגביו במקור. אך עדיין, חשבתי שיש סיכוי קט שזוהי הבעיה שתוארה, למרות הסיכויים הזעירים שהכפתור ילחץ בשגגה.

CivicNos, למרות שישנן תיבות בהן הכפתורים החשמליים אינם משנים כלום לעומת הזזת הידית, אך בלאנטיס לדוגמא הכפתור משנה את אופן העברת ההילוכים וזה יכול להיות יתרון מפעם לפעם. כמובן שהוא לא הופך את הרכב למפלצת תאוצה, ואף לרוב גורע (כשאתה רגיל להורדת הילוך בעת לחיצה בריאה על דוושת האוץ וברגע עקיפה שאתה מחכה לאותה הורדה והתיבה ממאנת להוריד ונשארת בשלישי, זה אכן גורע ואף גרוע!), אך לפעמים שינוי יכול להיות נחמד. (אוטומט זה אוטומט, אבל הכפתור נותן הרגשה של אוטומט אחר, אמנם לא טוב יותר, אבל אחר)

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...