מכירה - חלקים, חלפים, אביזרים, שיפורים ועוד
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של אביזרי רכב מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לאביזרים לרכב (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, רכבים למכירה ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק אביזרים שנרכשו שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לשנות פרטים במודעה יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי אביזר כזה או אחר. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב החלק וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא אביזרים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" או במסגרת פורום שיפורים, בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
- החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש בה"פ לאחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם ועליהם.
בתודה, ההנהלה.
7,614 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
Shell Helix Ultra דרגת צמיגות 5W-40 שני מיכלים ב380 שקלים בלבד, מיכל בודד ב190 שקלים המחיר של גלון בודד ללא מע"מ בחנויות שמוכרות את השמן הוא 277 ש"ח. שמן באיכות הכי גבוהה דירוג SM. מומלץ למנועי BMW,ROVER,MG השמן הרשמי של מנועי פרארי. LM חצי סינטטי מתוסף MOS2 במיכל האפור דרגת צמיגות 10W-40 נעשה בו שימוש מועט והוא מכיל כ4 ליטרים אפילו מעט יותר. מחיר מבוקש:45 שקלים,מיכל מלא עולה 120 ש"ח. אפשר בפרטי או בטלפון : 0543033059 איזור ת"א
הודעה אחרונה מאת agent_amos, -
- 0 תגובות
- 708 צפיות
מחפש להחליף שעון חום מים בשעון לחץ או חום שמן.(לחיפושית)
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 1 תגובות
- 840 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף בפלטה האחורית של הרכב של אשתי (יש בה צמד רמקולים של קנווד) , בפלטה בתולה אחרת ללא תוספת תשלום. אין לי צורך ברמקולים והם פועלים נהדר. אשמח באם מישהו יצור קשר תודה לכולם אני מאזור ירושלים איתמר 0523-849506
הודעה אחרונה מאת huli2000, -
מעיל רכיבה
מאת אילן כץ- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה מעיל רכיבה מסוג בריק מידה 52 חדש סגור באריזתו המקורית,נלבש פעמיים בלבד עדיין יש עליו ריח של חדש. ללא שפשופים שריטות סימנים וכד' נקנה ב1400 שקל ויש קבלה. נמכר עקב זה שאני כבר שנה עם רכב ואין לי כל שימוש בו הוא סגור באריזתו המקורית שבה נקנה. מגנים כתפיים,מרפקים,גב 2 ביטנות פריקות אחת נגד גשם ואחת נגד זיעה. מעיל אוורירי ומאוורר ומחמם באותה מידה. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us מחיר 700 שקל-איזור המרכז אילן כץ-0544314791 אם לא עונה תשאירו הודעה. או בפרטי
הודעה אחרונה מאת אילן כץ, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עקב הזדמנות למכירה ג'אנטים מקוריים של HGT 15 אינץ 6.5 רוחב, 4x98 משקל 7.68 ק"ג לג'אנט (דיי קלים) במצב טוב מאוד, לא עקומים ובלי מכות, רק שריטות קלות נמכרים יחד עם רביעיית צמיגי קומוהו במצב טוב במידה 185-55-15 מחיר: 1400 כולל צמיגים וקאפות פיאט רגילות 1500 כולל קאפות אבארט' מי שרוצה לשדרג פונטו ספייס, פשוט להרכיב ולאשר מידה (מידה מאושרת) ג'אנטים תקינים לחלוטין כמו כן, הקאפות לא למכירה לחוד, הזכות הראשונה תישמר לקונה של הג'אנטים פנייה בפרטי ערן
הודעה אחרונה מאת 323f-fanatic, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה רביעיית ג'נטים Borbet A מקוריים, תוצרת גרמניה קוטר 16 אינץ', רוחב 7.5 אינץ' + צמיגים מדגם Falken Ziex 912. הג'נטים והצמיגים הורכבו חדשים על הרכב לפני כשלושה חודשים ועברו בערך אלפיים קילומטרים. שני צמיגים חדשים לחלוטין ועוד שני צמיגים השתפשפו בדופן. הצמיג עצמו עדיין חדש לחלוטין וגם עבר טסט במצבו המשופשף. הצמיגים במידה 205/45/16 ומרווח הברגים של הג'נטים הוא 4X100. מתאים להונדה, פולקסוואגן שונות עד שנת 98, סיאט איביזה, קורדובה ועוד הרבה רכבים. מחיר רביעיית הג'נטים האלו כחדשים הוא כ-4500 שקלים. אני דורש 4200 על הג'נטים והצמיגים יחד. הג'נטים עדיין על הרכב ונמצאים באיזור ירושלים. לפרטים: 054-9807285 , רועי.
הודעה אחרונה מאת broshm, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לאלה מכם שעוד מדברים במספרים קטנים, ג'נטים 15 אינטש עם מרווח ברגים 4X100 (גולף 1,2,3 ושאר מקבילות עם מרווח ברגים זהה לא כולל VR). ימכרו עם צמיגים טובים, לא שחוקים או גמורים במידה 195/50 R15 מצורפות תמונות. *חשוב - מדובר באופסט רחב יחסית מחיר: 1,600 לרביעיה עם הצמיגים. בפרטי בבקשה.
הודעה אחרונה מאת ק.ליאני, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום יש ברשותי 2 גלאים חדשים באריזה המקורית מעולם לא היו בשימוש (אטומים). VALENTINE 1 בגרסא האחרונה מתאים לתקן הארופאי. הגלאי הטוב ביותר בעולם המזהה את מצלמת הדבורה. כאמור יש ברשותי 2, כל אחד ימכר ב2100 ש"ח כולל דף הסבר על הכיול. 0544220421 תודה
הודעה אחרונה מאת בראבו, -
- 0 תגובות
- 771 צפיות
למכירה. מנוע של 306 XSI דור שני מדובר על 16 שסתומים. המנוע עבר 163 אלף ק"מ. המנוע יימכר עם גיר וסוויץ ומחשב וצמה - כולם במצב מצויין וכלומר לא צריך לפרוץ שום דבר המנוע במצב יותר ממצויין ומגיב היטב - שלא להזכיר איך הרכב ייסע עם השקעה קטנה של סעפות GTI6 מעולה לפרוייקטים על 205 - 306 - שרוצות לסוע "קרנבל" בקצת כסף. כמובן שיש גם סעפת GTI6 למכירה - מי שיירצה את כל הסט עם המנוע יקבל מחיר מ-ע-ו-ל-ה !! פשוט רק להרכיב ולסוע חזק !! המחיר - 4 אלף - גמיש טיפה בהו"פ או בטלפון 0528741178.
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- 0 תגובות
- 630 צפיות
מחפש קיט יניקה ללאון קופרה שנת 2008 מנוע TSI טלפון 0546558094 בטעות נפתח בפורום הלא נכון
הודעה אחרונה מאת italy car, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה אינטרקולר (intercooler) של פולקסווגן פאסאט, תואם לשנים 1998-2000 ולאודי A4 בין השנים 1996-2002. לפרטים נוספים 050-2892006 עדי
הודעה אחרונה מאת Aditi, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
טמבון קדמי ואחורי של סובארו B3 בצבע אפור עכבר. הורדו מהרכב ביסודיות עקב שדרוג לבודי קיט יעודי, ללא שריטות ושברים וכ'.. היו בשימוש 9 חודשים על הרכב. לרצינים בלבד! לפרטים נוספים 050-2892006 עדי
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה לוח שעונים לפורד אסקורט מהשנתונים שבין 92-95 לפרטים נוספים, 050-2892006 וה"פ. עדי
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה אינטרקולר חזית תוצרת גרמניה, האינטרקולר צנוע ונוח, לא בומבסטי כניסה ויציאה 2.5 אינץ. מידות האינטרקולר לצורך מיקום והתאמה: אורך: 15 ס"מ רוחב: 45 ס"מ מידות צלעות הקירור : אורך: 13 ס"מ רוחב: 30 ס"מ עובי: 6.5 ס"מ לפרטים נוספים 050-2892006 עדי או הודעות פרטיות
- 1 תגובות
- 746 צפיות
שלום רב לגולשי הפורום. ברשות חבר טוב פיאט אונו שהורדה מהכביש לצורך פירוק. האונו הינה שנת 95 דגם ההזרקה IES. מכלולים רבים כמו: אלטרנטור, מדחס מזגן, משולשים, ציריות, מסרק הגה, גשר תחתון, נאבות, מפלג, רדיאטור וכו'... וכמו כן, חלקים חיצונים/פנימיים כמו: לוח שעונים, דשבורד, פנסים, מושבים, דלתות, שמשות ועוד.. הרכב בצבע ירוק כהה כמו בתמונה. 050-2892006 עדי או בהאמצעות הודעה פרטית.
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מספר פריטים לבעלי יונדאי אילנטרה 1.6, וגטס 1.6 (בין השנים 2005-2007), ויונדאי אקסנט 1.6 (בין השנים 2002- 2006). דגם מנוע: G4ED רשימת הפריטים: * חישן מצב מצערת * מנוע צעדים * חיישן MAF/MAP * מסילת דלק עם ארבעת המזרקים * חישן נקישות (Knock Sensor) * כהל הצתה (שניהם 1-4/3-2) * חיישן קאמשפט * ראש מנוע קומפלט (אלומיניום) ללא שיפוץ והתעסקות כזאת או אחרת. מיותר לציין שכל החלקים הנ"ל מקורים, והורדו ממנוע מיבוא אישי. (קבלות וכו') לפרטים נוספים 050-2892006 ובהודעה פרטית, עדי
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה ערכת בלוטוס איכותית מאוד קבועה לרכב חדשה באריזה!!! הדיבורית תוצרת נוקיה דגם CK-100 הדיבורית כוללת אחריות לשנה בכול מרכזי ההתקנות של סלקום בארץ הדיבורית תמכר ב-300 שקלים בלבד!!! סופי!!! והקונה יוכל לקבל התקנה מקצועית ב-50 שקלים בלבד! אני מאזור גדרה ומגיע לעיתים קרובות למרכז לפרטים 0502153344 או בהודעות. תודה מראש תומר.
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שתי זוגות של נורות philips diamond vision למכירה! הנורות הן נורות H4, בגוון 5000K, חדשות באריזה שלא נפתחה מעולם. הנורות מקוריות תוצרת גרמניה. עשיתי טעות בהזמנה והן לא מתאימות לאוטו שלי. מחיר לזוג הוא 190 ש"ח, כמו המחיר שבו קניתי אותם. (כמו כן רכשתי לדים בנוסף להשלמת המראה-גם הם למכירה) לפרטים יש לפנות אלי בה"פ או במספר 0508185232
הודעה אחרונה מאת barig, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מכירת חיסול על כל המלאי לחלקי פיז'ו 205 וסיטרואן ZX...חלקים שהיו גם ככה זולים שכדאי יהיו ספייר או אפילו לקנות בשביל למכור... על כל החלקים ברשימה יש לעשות 50% מהמחיר הרשום, רק חצי מחיר מהמחיר הזול ביותר בארץ!!! כן כן....לעשות50% מהמחיר שרשום ברשימה... מחיר לחברי אתר Carsforum ו -PSI בלבד אז נא לציין זאת בעת השיחה בטלפון בבקשה!! סיטרואן ZX 2.0 לפירוק, סרן דיסק אחורי ועוד מלא חלקים!!! למכירה סיטרואן ZX 2.0 שנת 1993 4 דלתות לפירוק (הכל מפורק, אין אוטו שלם למכירה). סרן דיסק אחורי שלם הכולל הכל, בלמי דיסק עם ABS, בולמים מקוריים, שלם, רק לפרק ברגים עליוניים ולהרכיב - 1800 ש"ח. טמבון קדמי בצבע אפור עכבר במצב מעולה - 400 ש"ח. טמבון אחורי בצבע אפור עכבר במצ…
הודעה אחרונה מאת rami205, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ג'נטים 14" ב 1000ש"ח כחדשים +מנעול ל ג'נטים- 180ש"ח מצבר 60 אמפר כחדש -500 ש"ח יבגני 0544995443
הודעה אחרונה מאת JEFB, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כל הקודם זוכה שלום לכולם יש ברשותי תוספות שהיו לי על הרכב [הונדה האצבק] ו אני עכשיו מוכר אותם במחירים ריצפה כי הם סתם תופסים לי מקום בבית הגה ספורט מיוחד כולל מתאם להונדה 800 שקל קסנון של בוש [גרמני] מקורי כולל אחריות עדיין 350 שקל קומפוננטים של סאונד סטרים הדגם הכי חזק שיש להם והכי יקר לא הורכב מעולם חדש בקופה 600 שקל לי זה עלה 850
הודעה אחרונה מאת אבי_הג'וקר, -
- 0 תגובות
- 713 צפיות
במידה 165 65 14 ישבו על פונטו דור ראשון מחיר פצצה 500 שח במצב מעולהההה יש אפשרות להרכבה באיזור עמק יזרעאל לפרטים טלפון 0546955496
הודעה אחרונה מאת izak81, -
- 0 תגובות
- 17.6 אלף צפיות
למכירה מגן חזירים כולל פנסים ומתאמים ירד ממגנום 2004 מצב חדש 1100 ש"ח יוסי 052-3205427
הודעה אחרונה מאת מוצניק, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מנוע 5.0 H.O V8 משופץ, בוכנות FORGED, סופר PAXTON 6 PSI, ניהול מנוע MEGASQUIRT, מזרקים 42 LBS, הדרסים, רדיטור וכו', גיר AOD משופץ ומשופר. בחיי, לי זה עלה יותר... ספי 057-3868964
הודעה אחרונה מאת ספי, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
4 גלגלי פלדה שירדו מהונדה סיויק 4/5 דלתות 2009 כולל טאסות מקוריות -היו בשימוש פחות מ100 ק"מ-כחדשים!!! כל הסט ב-300 שח!!! (שווה רק בשביל הטאסות) מיכל איסוף שמן בנוי מאלומיניום בצבע בורדו מדהים של חברת TYPE-X-מחיר 250 ש"ח (מידות: גובה=170 מ"מ, רוחב 65 מ"מ, עומק=80 מ"מ) (משומש במצב חדש) ציפוי ניקל לידיות של סיויק החדשה לדגמי סדאן בלבד-ללא צורך בפירוק הידית-חדש לחלוטין!! מחיר 100 ש"ח סט ברגי נעילות של סיטרואן מקורי משומש-בקופסא המקורית-150 ש"ח 4 מצתי אירידיום (היו בשימוש חודש) של דנסו: DENSO IRIDIUM POWER IK-16 (מספרם הקטלוגי 5303) מרווח אלקטרודה 0.4 מ"מ היו על יאריס טי ספורט-מתאימים לעוד המון רכבים, לבדיקת התאמה לרכבך כנס/י כאן: http://www.glo…
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 0 תגובות
- 908 צפיות
שלום.. יש לי שאלה, אני חדש בפורום ואני לא יודע אם זה המקום הנכון.. יש לי סוזוקי סוויפט שנת 94 שהמנוע שלה הלך. רציתי לדעת בכמה אפשר למכור את החלקים שלה? מה בערך המחירים? תודה
הודעה אחרונה מאת שי234, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה משאבת הגה כוח לאימפרזה טורבו WRX 2003-2005 המשאבה חדשה לגמרי! מחיר: 2999 ש"ח. יש חשבונית קניה, המשאבה עולה בחברה 6200. 0544453700
הודעה אחרונה מאת cfir100, -
- 2 תגובות
- 843 צפיות
למי שמעוניין בשרשור מכירת רכבים אני מציע את ה RS2000 שלי, מודל 94'. מי שמחזיק RS ורוצה להחזיק נכס עם הכל תקין באוטו, מלבד בלוק מנוע שהלך שיצור קשר. יש גיר, קלאץ', ראש מנוע תקין!! בן 4 חודשים, סטרטר חדש, אלטרנטור חדש, סלון ספורט ריקרו, מי שרוצה קיט בודי של RS COSWORTH היחידי בארץ, מצבר חדש, ועוד מלא חלקים, מחשבים , ג'אנטים מקוריים ועוד. 0526513248 , דרור.
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 980 צפיות
4 גאנטים 14 מגנזיום של פג'ו אורגינל כולל צמיגים חדשים לגמרי היו פחות מ10 קמ על הכביש גודל צמיגים 185/60
הודעה אחרונה מאת alexandery, -
- 0 תגובות
- 605 צפיות
ווסט לחץ דלק 4.0bar VW,SEAT,AUDI 300 שייח טל 0547836221
הודעה אחרונה מאת garik123123,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,089 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- פריג'י
- Tal7
- tan tan
- Liquidator
- Chmimo
- zaf
- yuvk
- sapirush
- Nemesis
- EliC25
- flytomars