מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,585 נושאים בפורום הזה
-
למכירה סוזוקי ג'מיני שנת 2008 חודש 12
מאת Guest אליאור1- 0 תגובות
- 857 צפיות
רכב במצב חדש,שנתיים וחודש על הכביש עם אחריות יצרן עד סוף השנה הדגם המפואר,מטופל במורשה בלבד,לא היה בשטח ! לא עישנו בו ולא ישבו מאחורה.טסט לשנה. 15,000 ק"מ יד-2 מחיר מחירון משוקלל- 92,500 ש"ח תוספות: חיישני רברס,מגני רוח,משענת יד מעור,חלונות כהים מאחורה,עובר טיפול וקס וטפלון כל 3 חודשים. יש חשבונית על טיפול אחרון בסך 1000 ש"ח פרטים אצלי בפרטי
-
ב.מ.וו z4m
מאת מרקו בי- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה ב.מ.וו z4m. נפח מנוע 3200 סמ"ק. ידנית 6 הילוכים. ריפודי עור. צמיגים חדשים. יד 1. 66 אלף ק"מ. שנת 2007 (ברשיון רכב מופיע 2008 ). לרציניים בלבד. מחיר אטרקטיבי. ללא תאונות, מטופל במוסך מרכזי. שמור ונדיר ביותר. לתמונות וטלפון: נא לא לתת קישורים ליד 2. אני משתגע, אתה מנסה למכור רכב במאות אלפי ש"ח ומתעצל לכתוב מספר טלפון?
הודעה אחרונה מאת מרקו בי, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
ידני, דיזל, קצר. שמור לגמרי יד 3 265000 קמ מחיר 38000 גיא 050-4436069 אפשרות החלפה בדיזל ידני פרייבט ( פולו / סקודה / רנו / סיטרואן / ... )
הודעה אחרונה מאת גיא 35, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 898 צפיות
ידנית, מנוע 1400 יד 2 מצב מכני מעולה, מצבר חדש, צמיגים אחוריים חדשים מטופלת במוסך פג'ו מורשה בלבד, היסטוריית טיפולים מלאה. 054-5771559 הערה: הרכב של אשתו של חבר טוב, לא שלי. לא לפנות אלי בה"פ.
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פיאט פונטו ספייס SX שנת 2002 160000 ק"מ ידנית במצב מעולה, בלי תאונות בכלל! אני נמצא בבאר שבע, 050-6573300 איתי
הודעה אחרונה מאת itaybo, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חמי מוכר את הרכב שלו - סוזוקי SX4 שנת 2008 הדגם המאובזר - GLX עם ESP יד: 1 (0 בעלים קודמים ברישיון) פרטית לחלוטין ק"מ: 47,000 טסט: 13 חודשים טיפולים: ספר טיפולים מסודר במוסך מורשה סוזוקי בלבד תוספות: חיישני רוורס, קונסולה מרכזית, מרימי שמשות. הרכב ללא שום תאונות, תיקונים או מכות פח. ננהג בידי חמי או אשתו בלבד (לדעתי המחוג לא חצה מעולם את קו ה-110 קמ"ש / 4000 סל"ד) הרכב נמכר עקב שדרוג ל-SX4 חדשה ועל כן יימסר לקונה המאושר בסוף ינואר לפרטים: רן - 054-4239108
הודעה אחרונה מאת electric, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה 2 רכבים, אני אבהיר מראש, אינני סוחר, הרכבים בבעלות פרטית, הפולו שייכת לגיסי, הסויפט שייכת לאחותי, היות ויש רכב עבודה הוחלט למכור את 2 הרכבים ולקנות אחד חדיש יותר. אז נתחיל מהפולו: שנת 2000 גיר ידני מנוע 1600, צורה ישנה, 5 דלתות צבע כחול כהה 180 אלף קמ, יד 3, 17000 ש"ח הסויפט: שנת 2000 גיר ידני מנוע 1300, 5 דלתות צבע כסוף, 120 אלף ק"מ, יד 2, 17000 שח. הרכב מטופל שמור ומושקע, טופל לאורך השנים במוסך שאני עובד, הוחלפו צמיגים לא מזמן. הרכבים נמצאים ברשל"צ, ניתן ליצור קשר עם גיסי בנייד 0524580018
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
- יד שנייה, עם 24 אלף קילומטר, צבע שחור. - אחרי טיפול גדול לפני 4 ק"מ, אחרי טיפול קטן לפני 50 ק"מ. - טסט לשנה. - ללא תאונות\החלקות. - וריאטור של J.Costa שהורכב בטיפול הגדול, משפר פלאים את תחילת הנסיעה, חלק יותר וחזק יותר. - משקף שחור של GIVI. - צמיגים חדשים 500 ק"מ - מישלין פיילוט רייס. דניאל 0508992989
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה פולקסוואגן פאסאט, שנת 2004, 2 ליטר, דגם קומפורטליין ג'אנטים מגנזיום, חלונות חשמל, מפתח מתקפל, חיישני רוורס, בקרת אקלים וכו'. יד 4 , 152 אלף ק"מ. מפרטי. שמואל - 0547-434433
הודעה אחרונה מאת שניר106, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
פג'ו 206CC שנת 2002 הרכב בצבע כחול שמיים שמור מאוד ומטופל במוסך מורשה. תקין מכל הבחינות,לאחר טיפול גדול בו הוחלפו תושבות מנוע,תושבות גיר,טיימינג וצמיגים חדשים. בנוסף לרכב יש רדיו דיסק,אזעקה ומגנזיום. מתחייב בבדיקה! טלפון: 050-6872233
הודעה אחרונה מאת barak malka, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, בצער רב, ואחרי שנתיים וחצי מדהימות, נגמר לי ההסכם עם יונדאי ואני עובר לסיאט... (כנראה ליאון 1.8 ידני) מדובר ביונדאי i30, בין הבודדות בארץ בתצורת ה2000 סמ"ק ידני. 58,000 ק"מ. אבזור ברמת "דינמיק" צבע שחור. עלתה לכביש ב 9/2008. הרכב עדיין נמצא תחת אחריות יצרן. מטופל רק בחברה! סובל משתי מכות קטנות, מה שתגיד הבדיקה - נבצע, אחרי טיפול, אחרי החלפת צמיגים קדמיים (שמתי זוג יוקוהמה S306) תוספות: (כל התוספות מקוריות מהחברה!) גג שמש, מגנזיום 17", פנסי ערפל, חיישן חנייה, מחשב דרך, ריפודי עור מושלבי בד, הגה ומוט הילוכים מרופדי עור, בקרת אקלים, נגן מקורי עם חיבור USB ואייפוד, חלונות חשמל, נעילה מרכזית ואימבולייזר. יבגני - 054-7…
הודעה אחרונה מאת dragonit, -
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
רכב שמור ומקורי. HF טורבו אורגינאלית יד נמוכה. רכב נוסע מצויין, ללא טסט אבל תקין לחלוטין. 20,000 ש"ח. תמונות:
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
גולף גי ט יאי 1987 16 שסתומים - קופה, הרכב הכי מושקע בארץ !!! הרכב נמצא במצב מכני וחיצוני חדש לחלוטין מושקע בהרבה מאוד כסף . הרכב אחרי שיפוץ כללי ללא תאונות . הרכב הופשט לחלוטין ונבנה מחדש ! פנים הרכב : ח"ח , נ"מ , הגה כח, אזעקתביפר +הנעה ע"י השלט , מערכת שמע . מושבי ריקארו מעור !!! דיפון דלתות מעוצבבסגנון ייחודי בשילוב צבעים , תקרה ומגש אחורי עור . חיצוני : הרכב נצבע בצבע לבן מיוחד- ברק ישיר, עם השקעה אדירה בהכנה לצבעובפחחות . טמבונים נצבעו בצבע הרכב , החלקת סמלים . אנטנה מקורית בגג . גגנפתח . כל גומיות הרכב הוחלפו לחדשות כולל גומיה חיצונית ופנימית לגגהנפתח. גאנטים BBS 17 + צמיגים 205-40-17 ברישיונות ! חלונות כהים . בקליות קריסטל …
הודעה אחרונה מאת uzi c, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אקורד 2002 1800 עם סאן רוף מגנזיום חלון בגג מקורי צבע לבן אחרי טיפול ענק וטיימינג אותו פשוט חדש דגם מפואר כל החלונות עולים(גם הסאן רוף) גימור עץ בפנים טיפטרוניק אוטו חדש!טסט לעוד 9 חודש 35000 0546796821 לירון לרצינים בלבד
הודעה אחרונה מאת liron23, -
C-4 VTS 2006
מאת adib- 5 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הבובה שלי למכירה ללא תאונות / מכות / צרות יד ראשונה מהחברה , עלתה לכביש בספטמבר 2007 !!! עדיין באחריות יצרן עד ספטמבר 2009 . נהג יחיד ( אני ) שכבר לא ילד מזמן 25,000 ק"מ בלבד ! מתודלקת ב 98 בלבד + תוסף שמורה במצב חדש דנדש . לא ראתה אור שמש חונה ב מינוס 4 כל היום . קצת על האוטו . צבע שחור מטאלי גיר ידני , 180 כ"ס קסנון מתכווננים יחד עם ההגה בסיבובים חיישני גשם + אור + רוורס + לחץ אוויר / פנצ'ר בצמיגים ג'נטים 17" מקוריים עם מגנזיום רכב מדהים למכירה כי אני חייב לעבור לרכב אוטומטי 5 דלתות או שאשתי תעיף אותי מהבית . מוכן להחלפה על GTI DSG או לאון DSG או אולי 4X4 אוטומטי מבקש מחירון - עדי 054-7576556
הודעה אחרונה מאת adib, -
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ה- HGT שלי למכירה אני יד 04 עברה 70K טיפולים מיום הראשון במורשה אין צורך בישור קו ננהגה ברוגע מיום הראשון שהיא אצלי, שטפתי אותה רק ידנית, הכל שלם. המחיר 38K גמיש לרציניים. אפשר לשלוח פרטיות או לצלצל לפלא 0544583513.
הודעה אחרונה מאת mishel27, -
- 1 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
למכירה סוזוקי סמוראי שנת 1984 1,000 סמ"ק 4 הילוכים טרנספר קצר שמור להפליא טסט עד 04/2011 הכל עובד. בוצע אוברול למנוע לפני 20,000 ק"מ. חיצוני ופנים הרכב שמור מאוד כמו פרייבט. ברזנט סגור לחורף וקצר לקיץ. לפרטים דרור 052-2226262
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מודל 2008, יד ראשונה, פרטי.לא מחברה או מליסינג! 130,000 ק"מ. כולל חיישני רוורס. מטופלת. לא בשבת. צביקה 0545-940260 תיקון קטן, עפ"י התמונה מדובר בתיבת הילוכים רובוטית DSG ולא באוטומטית.
הודעה אחרונה מאת shaisy, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר למכירה פיאט טיפו טורבו 450 כ"ס לרציינים בלבד Uploaded with ImageShack.us שמוליק - 0546333939
הודעה אחרונה מאת 0ri, -
לאחר דחיות אין ספור, עומדת האיוו 2005 שלי למכירה. סופי. היתרונות: צבע שחור מט(מדבקה ייעודית - ראו ב U-TUBE), יפהפיה, 2005, 123,000 ק"מ, שמורה ביותר, יד 4 (הייתה אצלי שנתיים וחצי) טופלה בטיג כל 7500 ק"מ באהבה, ננהגה במתינות, חיישנים, 3 שעונים בקונסולה מרכזית (EGT, לחץ שמן, בוסט, חיישן נקישות, חישוקים מיוחדים 17 מדהימים, ECUTEK, מחשב גדישה AVCR), חגורת מרוץ מקצועית (לא היתה בשימוש אך מורכבת ברכב), צמיגים במצב חדש, קלאץ כפול, מסנן אוויר מקצועי יעודי לבית המסנן - פתוח, פועל לכל החיים. החסרונות: עברה תאונה בצד ימין, מאחורי דלת ימין אחורית, אצל הבעלים הקודם. לא יודע אם מדובר בשסי, אך אין השפעה על ניהוג הרכב. פגוש קדמי נדרש לתיקון. לא נראה לעין, אך יש לבצע. קוסמט…
הודעה אחרונה מאת רנדום, -
- 0 תגובות
- 861 צפיות
למכירה יונדאי סונטה מנוע 2002 יד שלישית 175 אלף קילומטר מנוע 2000 האוטו בפנים בחדש.בחוץ חדש.לא מכות לא בעיות במנוע לא שום דבר אוטו חדש לגמרי ממבוגר. מטופל בחברה בלבד בהילוך השישי יש ספר טיפוךים יש הכל. יש ברכב רדיו דיסק 4 רמקולים מצלמת רוורס . לפרטים אבי:0546477158
הודעה אחרונה מאת G.T.O, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
מנוע פיאט קופה,4 KONI מתכווננים,פילטר פתוח, מדחס מזגן של קאפה, מצבר בן יומיים של ורטא,טיימינג בוצע לפני כשנה,ברקסים כולל הכל בארבעה גלגלים בוצע לפני כשנתיים,רצועות מנוע חדשות,פנסים ראשיים לפני כשלוש שנים,מראה פנימית עם חיישן התכהות אוטומטי (של 93 ומעלה)מראות חשמליות ומתקפלות חשמלית, בקרת אקלים,שימוש בשמן ליקווי מולי סגול בלבד לאורך כל התקופה,וכמובן פאראפלו,אין שום איבוד מים או אכילת שמן (אלא אם כן לוחצים כבד על הדוושה כמו כל מנוע).אין שום צ'יפים ברזים שעונים או דוודים האוטו סטנדרטי לחלוטין.טסט עד סוף חודש 12. בבעלותי שש וחצי שנים.הבעלים הקודמים החזיק אותה 7 שנים.(הוא שם את המנוע.אני נסעתי על האוטו כ60 אלף קילומטר).בעלים קודמים ברישיון 5 כלומר אני 6(למי שזה ממש משנה).נית…
הודעה אחרונה מאת amir74, -
-
206XS 1999
מאת beresford- 0 תגובות
- 874 צפיות
אז הרכב המדובר הינו 206 XS 1999 הרכב יד 4 אצלי (03 ברישיון) טופל כל השנים, במוסכי רשת לובינסקי, גם על ידי עד החצי השנה האחרונה בה עברתי לטפל בגבע. מספר טיפולים (שאותם ציינתי למטה, נעשו אצל אורן שירותי רכב בחולון וביקור אחד במוסך אמ-הדרך המתמחה בPSA) הרכב גמע 155,000 מתועדים, לא עבר תאונות רציניות (הוחלפו חלקי פח מינוריים, אבל השילדה נקייה לחלוטין) הרכב , למרות גילו, נילקח לבדיקה במממ במאי 2009 שרכשתיו והיו אפילו מעט כסתחים. אז למרות שהרכב טופל כהלכה במהלך השנים, הוא עבר יישור קו די רציני כאשר הגיע אלי. טיפול מלא, הכולל טיימינג (2009) קלאץ' (2009) , עד אז נסעו 10 שנים על המקורי שהחזיק יפה מאוד ויכל לסחוב עוד, פשוט הבעלים שלו פאניקר - VALEO מקורי, או…
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 0 תגובות
- 785 צפיות
שלום , למכירה אימפרזה 95 דגם lg צמיגים רחבים 4 ח"ח ספויילר מצב מכני טוב + טסט עד 06/11 יד רביעית , 190,000 ק"מ פרטים: עופר 052-2938711 לאחר השעה 1600
הודעה אחרונה מאת יודוקוליס1, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאון טורבו 2003. יד שנייה. צבע כסף מטאלי. 120 אלף קילומטר. ספר טיפולים מלא בחברה,ללא תאונות מכות וכול מיני שטויות. האוטו ללא תיקון צבע. מתחייב להכול מהכול. הושקע ברכב המון זמן וכסף בישביל שיהיה במצב שהוא היום רשימת תוספות שעל הרכב: חיצוני: סט גנאטים 18 שחורים כוורת בהזמנה מיוחדת מדודי מפיט סטופ, נועלים צמיגים R1R על מידה 225-40-18 שמאושרים ברישיונות, סט קולוברים של "וויטק" , אנטי רולים לקדימה ברכב, הותקנו לאחרונה ברקסים ענקיים מקדימה צלחות קוטר 350 מ"מ וקאליפר 8 בוכנות של חברת D2, לאוטו יש חצאית של קופרה מקדימה, השחרה בחלונות ועוד.. מכני: באוטו כרגע יש דברים שהוספתי ממש לאחרונה בחודש וחצי האחרון: טורבו GT30-40 חדש עשה…
הודעה אחרונה מאת adamvt, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה , 106 ראלי דור 2 ,מנוע 16V מאושר ברישיונות . הרכב GTI לכל דבר כולל כל הפלסטיקה וסאנרוף . המנוע בריא מאוד משנה גבוהה (07) למרות שהמנוע חדש לגמרי לפני הכנסתו הוחלפו : משאבת מים חדשה מקורית . סט טיימינג מלא POWERGRIP (מקורי) פלאגים חדשים מקוריים סעפת פליטה 4-2-1 נירוסטה בנייה מקצועית ויקרה מאוד . צמת חשמל חדשה לגמרי עברה בידוד והרכבה מקצועית (ללא חיתוכים והתאמות!) מחשב 106GTI עם צ'יפ שהותאם במיוחד למנוע . קלאץ' חדש VALEO +מיסב לחץ SKF . 3 שטנגות חדשות מקוריות פג'ו. שמן גיר 75W80 מקורי של פג'ו. המנוע עבר טיפול לפני 2000 ק"מ . שמן VALVOLINE חצי סינטטי פילטר שמן מקורי כבל קלאץ' חדש מקורי של דור 1 (בלי מתיחה אוטומטית-הרבה יותר מוצלח!) …
הודעה אחרונה מאת AVIAD_GT, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמו בכותרת, רכב פיז'ו 306 דגם S16 במצב מעולה מנוע 2000 הרכב במצב מעולה. שילדה נקייה מתאונות(התחייבות בבדיקה) צבע:בורדו תיבת הילוכים:ידני, ספורטיבי מצב כללי:מעולה תאונות:אין אזור:ת"א. סיבת המכירה: זקוק לרכב משפחתי. מי שמכיר יודע כמה נדיר הרכב הזה. אני מעוניין יותר ממכירה, בהחלפה על רכב אוטומט, משפחתי, מעל שנת 2000. מחיר: 33,000 גמיש. ניתן לפנות אלי בה"פ. או 050-7449531 ספי. יש להשאיר מסרון(SMS) במידה ואני לא עונה.
הודעה אחרונה מאת roeiav, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טורבו דיזל 1900 130 כוחות סוס ( תוכנה אצל E&A ) ג'אנטים מקוריים 16" DSG צמיגי קונטי מטופלת אצל ירון שמורה מאוד בצבע אדום זוהר יד ראשונה, ללא תאונות 210,000 ק"מ לפרטים: 052-4281566 דותן.
הודעה אחרונה מאת דוט.קום, -
- 0 תגובות
- 764 צפיות
אני יד שניה אך בפועל רק אני נהגתי על הרכב כחמש שנים. נהגתי עליה בליסינג כנהג יחיד ורכשתי אותה מהליסינג לשימושי הפרטי. מטופלת אצל דודי וניצן (שאפט) ועברה 120,000 ק"מ וטיפול גדול כולל הכל. מומלצת בחום. אבי 054-5262230
הודעה אחרונה מאת avit, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה: פולקסוואגן גולף, יד ראשונה, מנוע 1600 סמ"ק COMFORTLINE צבע כחול 194 אלף ק"מ, ללא פגיעות שלדה. טסט עד מאי. ג'נטים וגלגלים הוחלפו ל 15 אינצ' כל השנים ננהג ע"י שני נהגים מעל גיל 40, לרוב אישה. 90% מהנסיעות היו מחוץ לעיר. הרכב במצב חיצוני ופנימי כמו חדש. מצב מכאני מצויין. לפני שבועיים , לבקשת הבעלים, הרכב נכנס ל"מוסך רון ", וכל מה שנמצא לא תקין , סודר (סטרטר ושני חיישנים). הרכב תקין לחלוטין . המחיר המבוקש : 38 אלף ש"ח (פחות ממחירון משוכלל של יד 2 או יצחק לוי). הרכב נמצא בראשון לציון. שימו לב, הרכב לא שלי (לא לשלוח הודעות פרטיות). טל: 050-7178813 יורי
הודעה אחרונה מאת vladclar,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,147 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- דבינר
- orankohn
- amirtoar
- SlowRide
- PASHUT
- shaymolcho
- osheri
- יובל .מ.
- gadik6
- motior
- Tal7