מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה , יד-3 , 2005 , 73,000 ק"מ , צבע אפור מטאלי דגם אוואנגרד , קיט AMG מלא כולל גלגלים 19 , טלפון , וילון חשמלי , מושבים חשמליים + זיכרונות , ספר טיפולים מלא בחברה , טסט עד 11/2011 קסנון ועוד ... מחירון בסיס לפני הק"מ והתוספות 158,000 ש"ח . דורש - 153,000 ש"ח הרכב חדש לחלוטין ! 054-6288483
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
ZX16V למכירה
מאת AC/DC- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום למכירה סיטרואן 155HP ZX16V (מקורית לא מוסבת)שמחפשת בית חם ואוהב 1994 יש טסט לעוד חצי שנה הרכב איבד את ראשו וזקוק לראש מנוע הרכב חוץ מראש המנוע במצב נדיר הכל שלם בפנים אין שברים , הסלון חדש ונח מאד הגה ספורט (יש גם את המקורי ) חיצוני צבע כללי חדש כחול כהה מכות קטנות של אבנים פה ושם (כל הכנפונים והתוספות קיימות ) שאסי נקי כמו שביום שיצא מהחברה בולמי קוני צהובים מתכווננים עם קפיצים של בילשטיין נראה לי ומאחורה מונמך שן משולשים , בולג'נטים , מוט הגה , ברקסים , שטנגות , צמיגים TOYO T1R פחות מ1000 ק"מ חדש על הרכב סנרוף חשמלי פול אוטומט הרכב מפנק מאד מתנהג מטורף כמו שרק צרפתיות יודעות מיכאל - 0504090719
הודעה אחרונה מאת AC/DC, -
- 0 תגובות
- 774 צפיות
סוזוקי שנוסעת מדהים. מהירה וחסכונית בדלק. צבע הרכב אדום יד 4 132600 KM טסט 02.2011 מחיר מבוקש 7900 (מחירון 9100!) ליצירת קשר: 052-3696110 דוד אבן יהודה
הודעה אחרונה מאת davidlif, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סובארו אימפרזה גראנד ליאונה שנתון 99 יד שניה תיבת הילוכים אוטומטית טסט עד 11/11 עברה 174,000 קילומטר רכב שקט ואמין מאוד. עברה החלפת מנוע לפני כחודש. הרכב נמצא בירושלים. המחיר המבוקש - 25000 גמיש. לפרטים: 054-6840432 פבל
הודעה אחרונה מאת Ghost93, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי שמעוניין לנהוג ברכב ידני 5 הילוכים עם מנוע 2400 סמ"ק והרבה כוח מוצעת הלנציה שלנו אצלנו 5 שנים במחיר אטרקטיבי משום חידוש רכב. לאריק 0544871479
הודעה אחרונה מאת verge, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לנציה דדרה מושקעת ומטופלת באהבה מבחור שעובד במוסך פיאט אלפא לנציה האוטו עם קרנק דופק והמצב הכלכלי שלי לא מאפשר לי לסדר אותה עברה פרויקט ישור קו גדול לפני 5 חודשים שרק החלקים עלו לי 4000 ש"ח את העבודה ביצעתי בעצמי. כל הקודם זוכה ויש עוד אחת לחלקים מחיר גמיש עקב צורך לכסף חייבת להימכר בהקדם למעונינים יש קאפה טורבו בלי טסט גם כן פרטים בטלפון 054354092
הודעה אחרונה מאת הייכל, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה אימפרזה טורבו 99 נקייה ושמורה.מטופלת כל 5000 ק"מ.מלוקקת כמו תינוקת. מנוע וטרובו חדשים.צנרת 3 אינץ' עם אגזוז יציאה 4 אינץ' כולל משתיק שניתן להרכיב.משאבת דלק וולברו 255.סאנרוף. אחד הרכבים השמורים שנשארו. מחיר מבוקש 60000 ש"ח. צבע כסף עם 178000 ק"מ.בבעלותי שנתיים ויותר. 0507556026
הודעה אחרונה מאת impreza gt99, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה רנו מגאן 2007, דיזל מנוע 1500, ידני יד שנייה, 172K ק"מ האוטו מאוד שמור, מבפנים ומבחוץ (אפשר לראות בתמונות) הוא מאוד חסכוני (עירוני - 6 ליטר ל100 ק"מ, בינעירוני 4.5-5.5 ליטר ל100 ק"מ) מאוד נוח בפנים, מרווח מאודף מאוד בטיחותי (6 כריות אוויר, 5 כוכבים במבחן בטיחות, ABS, ESP) הדגם בעל רמת האיבזור הגבוה שכולל בין היתר: פנסי ערפל, משענות יד מקדימה ומאחורה, 4 חלונות חשמל, מראות חשמל, מחשב דרך, חיישני אקלים, חיישני תאורה, כרטיס חכם, נעילה מרכזית, אימובילזר מחיר: 52K ש"ח מעוניין בהחלפה עם רכב ספורטיבי יותר זול , נשמח לשמוע הצעות מריו ברוקמן 0528388519
הודעה אחרונה מאת aribrukman007, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יד 3 (כולן פרטיות) 54,000 ק"מ. טסט עד אוגוסט 2011. נפח 1600 אוטומט. חייישני רוורס, חלונות קדמיים חשמליים, שליטה רדיו דיסק מההגה. ללא תאונות וללא מכות פח. ברקסים קדמיים חדשים. אמיר: 0526672814
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם. סוג הרכב: SEAT IBIZA SC 2010 צורת מרכב: 3 דלתות שנה: 2010 עלתה על הכביש:י 6.2010 צבע: לבן ק"מ: 7000 יד: ראשונה (אני) גיר: רגיל (ידני) מנוע: 1400 בנזין יש לציין שהמכונית חדשה לגמרי שמורה היטב ומטופלת רק במוסך חברה. לרציניים בלבד ! גמיש. *ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה למעוניינים - לרציניים בלבד: 0523-996436 אוהד
הודעה אחרונה מאת Idoshi, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב : רובר 25 . שנה : 2004 . יד : שלישית (02 ברישיון) . ק''מ : 104K . צבע : אפור מטאלי . טסט : לעוד שנה על הרכב עצמו : נתחיל דווקא עם הדברים הרעים : לרכב יש מספר שריטות ושיפשופים , מה שנקרא מכות חנייה אבל לא מעבר לזה כלומר לא עבר מעולם תאונה רצינית . בנוסף כרגע קיימת בעייה (לדעתי מדובר על בולמים) של תקתוקים בזמן בלימה , כמובן שהבעייה תטופל לפני מסירת הרכב לקונה בצורה מלאה על חשבוני , חשוב לציין שלא מדובר בבעיה בטיחותית כך שניתן לנסוע עם הרכב ולהתרשם ממנו . כעת לדברים החיוביים : הרכב מבחינה מכנית - מנוע - גיר - שילדה במצב מושלם !! גיר - שופץ במכון גירים מקצועי אשר הומלץ ע'' נציגות ZF בארץ (ZF היינם הייצרנים של הגיר עבור רובר) בעלות של 7K ש''ח…
הודעה אחרונה מאת Emanuel5, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה VW פאסאט שנת 2007 רמת גימור highline, טיפטרוניק, 2.0 150 כ"ס. הרכב יד 1 34K קילומטר, מנכה צה"ל , מטופל אך ורק בקלדס בראשל"צ, כל הטיפולים מתועדים, טסט נעשה לפני 3 שבועות. טיפול 15K נעשה פעם 2, 4 צמיגים חדשים. שילדה נקייה בהיתחייבות, לרכב היו מספר פגיעות פח שתוקנו. כל זה מגובה בבדיקת VCT ממוחשבת בקומפיוטסט. לרכב יש מערכת התראה קידמית, חלונות אחוריים כהים, כל התוספות מקוריות מהחברה. הרכב חייב להימכר עד סוף השבוע, עקב קניית רכב חדש. מחירון 120K לפי לוי יצחק 2011, מחיר נדרש 110K גמיש במחיר. נא ליצור קשר במס' 054-300-5753 נועם, ניתן להיתקשר בכל שעות היום.
הודעה אחרונה מאת Outlaw, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנת 94 106 שעברה הסבה למנוע16v 1600 שנת 2004 חדש אחרי 45 אלף קילומטר צנרת 2.25 מערכת שמע בשווי 2000 ש''ח גיר של 106 gti טסט לשנה שלמה 4 צמיגים חדשים יום יומי מאוד ונוסע חזק לכל היחסי תענוג של רכב !!! מוכן להחלפה 0542309991 11אלף לא גמיש בכלל מחיר של לבוא לראות להתרשם ולקחת לרציינים בלבד !!!!! eranrozen88
הודעה אחרונה מאת eranrozen88, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 405 שנת 94, מנוע 2.0, אוטומטית, יד 3. הרכב עבר טסט לפני כשבועיים ללא שום תקלה !. טסט עד דצמבר 2011. הרכב עם 350K ק"מ. אחרי שיפוץ ראש מנוע לפני שבוע + סטרטר חדש. לא אוכל שמן או מים. רכב נוח בטירוף, עד כדי כך שהחניתי את ההונדה שלי בצד ואני משתמש רק בו. כל המערכות ברכב עובדות. ABS, חלונות חשמל, נעילה מרכזית. מערכת שמע עם 6 רמקולים. צבע כחול כהה שמור. פנים הרכב שמור להפליא , אין שריטות או שברים. הרכב פורסם פה לפני כשבועיים, ובאותו יום פורסם שנמכר, אך הפועל העברתי אותו לאח שלי שהיה זקוק לרכב ועכשיו חזר אליי . הרכב לא עבר יד בתקופה הזאת . עדיין על שמי ואני הבעלים שלו. מחיר נוח לכל כיס. 6500 ש"ח. גמיש במעמד המכירה. סמיר : 0524549463 / 0…
הודעה אחרונה מאת Sameer_tuning, -
205 GTI מקורית
מאת nizan- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפרטים 0509883228 ניצן
הודעה אחרונה מאת nizan, -
- 5 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
אחת מ-4 בארץ. כל החלקים חדשים מחו"ל: גומיות, פגושים, ריפוד, חשמל ועוד... טסט ל-10 חודשים. מנוע 1200. וכן הרבה חלפים נוספים. בהזדמנות נדירה. 35,000 ₪. 0547893086 ניר.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
וולקן 2.0 למכירה
מאת b2k- 2 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הרכב שנת 93 הדגם של החמש דלתות בצבע לבן שנהב . הרכב במצב טוב , נסיעה אך אין לו טסט מאוגוסט בגלל חוסר במזומנים. מנוע חדש הוחלף לפני שנה עם שטר מכר והכל, רדיאטור כולל כל הצנרת מים חדש ללפני חצי שנה . הוולקן תמכר שלמה או בחלקים, גמיש עד מאוד . 0504081001 - ארן אפשר להתקשר בכל יום בכל שעה
הודעה אחרונה מאת b2k, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחר כשנה וחצי שהוא אצלי מאילוצי תקציב אני נאלץ בלב כבד למכור את האופנוע. הוא שנת 98, על הספידמטר מופיע כ-40K ק"מ שאני מאמין שהם כ 140K ק"מ. לא נחסך ממנו כלום, ניתן לראות בשרשורים הבאים את רמת הפדנטיות של הטיפולים. http://www.fullgaz.co.il/forums/show...ighlight=XF650 http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=57043 http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=43712 האופנוע לא אוכל גרם שמן ונוסע כמו חדש. חלקים חדשים: מצמד מושלם מקורי סוזוקי. שרשרת X רינג+גלגל"ש. צמיגי פירלי MT60 בני 4000 ק"מ. דיסק קדמי ורפידות בני 6000 ק"מ. רפידות אחוריות. כסא רופד אצל הרפד הכי טוב בארץ. הכידון המקורי העלוב הוחלף והורכבו מגיני ידים עם פס אלומניום. …
הודעה אחרונה מאת charger12il, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
יד ראשונה, אוטומט, עברה כ190000 , פנסי ערפל ,ספויילר, מגנזיום כמובן שהכל מקורי. ללא תאונות, טסט לחצי שנה שמורה ברמה גבוה מאוד! 0546589891 מקס מוכר בשביל חבר נא לא לשלוח הודעות פרטיות
הודעה אחרונה מאת dandango, -
- 1 תגובות
- 934 צפיות
אוטו מצב טוב מאוד, שמור מאוד מושקע ומטופל בזמן ק"מ נמוך יחסית לשנתון גמיש במחיר למי שיבוא לראות. יש אפשרות למערכת מאוד מושקעת בתוספת תשלום,ברקסים חדשים בני פחות מחודש, תושבת גיר חדשה כיסוים דמוי עור, עבר טיפול 10K לפני חודשים ודיבורית של נוקיה חדשה יש עוד תוספות שאני לא זוכר ק"מ 170K וקצת מחיר 7000 גמיש אפשר לשלוח הודעה פרטית או ב054-4846891 עדן
הודעה אחרונה מאת DrDooM, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כל שנתיים אנחנו קונים מגיסי את הרכב הקודם שלו והוא קונה חדש. עברו שנתיים. מדובר על מאזדה 3 2007 דגם קומפורט המפואר, כולל חישוקי מאגנזיום, 6 כריות אויר, ABS ושליטה על הרדיו מההגה. שמורה ובמצב נדיר. מנוע 1600, פחות מ- 43,000 ק"מ, צבע סגול חציל, טסט עד ספטמבר 2011. מומלץ בחום. אורן 054-7614113 לצפייה בתמונות של הרכב: http://picasaweb.google.com/orenslev/MazdaForSale?feat=directlink
הודעה אחרונה מאת shoomkloom, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לנסר ralliart למכירה מודל 2009 עלייה לכביש 10/09 יד ראשונה 20000 ק'מ- נהג יחיד צבע לבן הרכב במצב מקורי -ללא כל שיפורים \תוספות בוצע ברכב שימוש רגיל וסביר לחלוטין במצב חדש לגמרי איציק 054-6702900
הודעה אחרונה מאת itsik-as, -
- 0 תגובות
- 968 צפיות
שנת 2007, יד 4, 46.000ק"מ, שמור ומטופל, הזעקה + הנעה מרחוק. מחיר 7.500 גמיש. מפרסם לחבר. לא בה"פ רק בטלפון: 050-6618352 יוסי.
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מכירת הרכב חוזרת להיות רלוונטית בעקבות עליית מחירי הדלק ועליית הק"מ השנתי שלי כבר מעבר ל35K לשנה . אז מי שלא מכיר מדובר ב106 ראלי דור שני בציר 97. טופלה בגבע בתקופה האחרונה ואלה עיקר הדברים שנעשו בזמן האחרון כחלק מיישור קו קטן שעשיתי: צלחות ורפידות בכל פינות הרכב,מחזירי שמן של הגיר,טיימינג,הוחלפו שני בולמי בילשטיין קדמיים בחדשים עקב חופשים בישנים וגולת הכותרת שיפוץ סרן אחורי. כמובן שהכל מגובה בקבלות. טיפולים הרכב עובר כל 10K ק"מ ואני מבצע אותם לכן על זה אין לי קבלות. בנוסף הוחלף האלטרנטור ורצועת אלטרנטור. הרכב עבר טסט בנובמבר כלומר יש טסט כמעט לשנה. תוספות על הרכב: 4 בולמי בילשטיין,קפיצי אייבך,סעפת פליטה וצנרת סופרספרינט,פילטר פתוח K&N,סטראט ת…
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יד ראשונה פרטית 125,000ק"מ טסט עד ספטמבר 2011 מזגן מקפיא צמיגים חדשים אוטו שמור מאוד ללא תאונות מחיר 18,800 ש"ח
הודעה אחרונה מאת jary, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ליאון SIGNO 2002 יד 3 (02 בעלים קודמים). 157 אלף קילומטרים (רובם בכביש ת"א-ירושלים). הרכב במצב מצויין מכנית וקוסמטית. שילדה נקיה. טסט עד 9/2011 דגם מפואר ומפנק. הרכב נראה כמו חדש מבפנים. מזגן דיגיטאלי מקפיא, 4 כריות אויר, מחשב דרך, מראות חשמליות מתקפלות. הרכב מטופל במוסך רון שגם מכיר את הרכב. טיימינג נעשה ב 120,000. טיפול גדול נעשה לאחרונה. נועל 4 צמיגי מישלן חדשים מהאיכות הגבוהה ביותר (בני 20 אלף קילומטרים). מצבר חדש עם אחריות לעוד שנה. רדיודיסק מקורי ודיבורית בלוטוס קבועה. לא נחסך מהרכב כסף בטיפולים, והוא נמכר במצב מיטבי. אין צורך להשקיע שקל ביישור קו. נמכר בעקבות התחדשות בפולו TSI . רכב נדיר ומפנק. תמורה מעולה למחיר. …
הודעה אחרונה מאת bnaya029, -
- 0 תגובות
- 990 צפיות
שלום לכולם מוכר את הפונטו שלי עקב נסיעה ארוכה לחו"ל הקילומטראז' 68,000 ק"מ יד 2, ידנית, ידיים פרטיות בלבד כמובן. טסט לשנה מלאה (עד ה1\2012). אחרי טיפול. 2 צמיגים חדשים. זוג חלונות חשמל מקדימה אשר נסגרים עם שלט האזעקה, חיישני רוורס, נעילה מרכזית. כל הטיפולים בוצעו בזמן והרוב מתועד. הרכב במצב קוסמטי ומכני פשוט מעולים, היה ברשותי שנה ונהניתי מכל רגע. 0 תקלות. צריכת דלק של 1 ל-16 ק"מ. הרכב החסכוני ביותר שנהגתי בו לא רק מבחינת צריכת הדלק אלא גם הטיפולים השוטפים. דורש על הרכב 36,000 שקל. (יש אפשרות למערכת סטריאו מתקדמת - כמו בחתימה) בבקשה לא לקשקשנים. איזור נס ציונה טלפון: 050-2516424
הודעה אחרונה מאת Dj GuyGivant, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחר שיפוץ מכל הלב ועם הרבה נשמה, אני נפרד ממכוניתי האהובה... קישור לנושא השיפוץ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=205205 סיטרואן ZX Volcane - 1994 קופה (3 דלתות) 2000 סמ"ק מנוע חדש, צבע חדש, ריפוד חדש, מזגן חדש מעולם לא עברה תאונה (למעט תל אביבים שלא יודעים לחנות, שאחראיים לשתי דפיקות בצדי הרכב ) מחיר: 30,000 ש"ח אני לא נמצא כלכך בארץ (אהיה בארץ עד ה 12 לינואר), כך שאם אני לא עונה, ניתן ליצור איתי קשר דרך אימייל או דרך הפורום טל: 054-4930650 אימייל: [email protected] בברכה רון (תמונות נוספות בשרשות השיפוץ)
הודעה אחרונה מאת פידג'ין, -
- 15 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
לאנשים שבאמת יודעים מה הם רוצים מעצמם מדובר בסיאט קורדובה 98 מדגם 2sx דלתות נדירה מאוד מנוע מחוזק סעפת 3'' אגזוז סברינג ג'אנט איביזה טורבו 16 צמיג טויו פרוקסס הנמכות קיט מושלם לטורבו כולל פורק וסת קולר חזית פנים הרכב מקורי ונראה כמו חדש פרטים בפלאפון : 0502145845
הודעה אחרונה מאת יוני עודי, -
- 0 תגובות
- 879 צפיות
למכירה , סניק 2001 , גיר ידני. יד שניה , 154,000 קמ. טסט לשנה. הרכב שמור מאוד ומטופל, ללא תאונות. צבע אפור כהה. חסכונית מאוד. 050 -6962797
הודעה אחרונה מאת rr_rs,