מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,585 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרכב בליסינג פרטי אצלנו מיולי 2008 רק שנתיים וחצי על הכביש ועם 15K קילומטר בלבד. רכב במצב מעולה ושמור ובצבע בורדו (אני אעלה תמונות בהמשך). הליסינג נגמר בסוף החודש (דצמבר) ואנחנו מעדיפים למכור אותו ישירות מהליסינג (כלומר הקונה יהיה יד 2) מאשר לקנות אותו בעצמנו ואז למכור אותו (והקונה יהיה יד 3). המחירון המשוקלל לפי לוי יצחק הוא 73,300 ש"ח אני מעדיף שהרכב יגיע למישהו שיעריך את מצבו (כמו אנשי הפורום הזה) אז אם מישהו מעוניין לפני שאני מפרסם בשבוע הבא ביד 2 אשמח לשמוע. יניר 054-2516860
הודעה אחרונה מאת yanir99, -
- 6 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
איביזה טורבו שנת 2001. האוטו יד 02 ברשיון 134000 אלף ק"מ. האוטו עם טסט ל7 חודשים. האוטו עבר ישור קו מלאה כולל גיר חדש ,טיימינג ,צמיגים, תושבות מנוע, ציריות ,משאבת הגה, אטם מכסה שסתומים ,רצועת מנוע, 4 מייסבים, מצבר חדש ועוד... לאוטו יש סנרוף מקורי תקין ללא נזילות, הזעקה נעילה מרכזית מרימי שמשות, מערכת. האוטו עבר פרוייקט טורבו גדול הכולל: -טורבו GT2871 -טלטלים -מזרקים 440CC -משאבת דלק וולברו -סעפת פליטה גדולה -צנרת מלאה 3 אינץ כולל דוד בניה עצמית -אינטרקולר גדול כולל צינורות גדישה 3 אינץ -אינלט אלומניום בבניה -תוכנת קאסטום -פורק גריידי טייפ S מקורי -קלאץ מחוזק -בולמים קשיחים+ הנמכה -ברקסים מחוררים -שעון בוסט -שעון טמפרטורת …
הודעה אחרונה מאת tzahi85, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה מאזדה 6 דגם luxury המאובזר מודל 2003 נפח מנוע 2000 סמ"ק (בנזין) גיר אוטומטי תוספת גפ"מ - הנעה בגז (חוסך פי 2 בדלק) יד 3 (כולם פרטי) קילומטראז' - 186 אלף ק"מ טסט ל- 8 חודשים (עד יולי 2011) מחיר נדרש: 52,000 ש"ח איבזור בסיסי לדגם: ABS, ESP, EBD 6 כריות אוויר בקרת שיוט בקרת אקלים רדיו דיסק מקורי נשלט מההגה (כולל 6 רמקולים) גלגלי מגנזיום תוספות: חיישני רוורס + צג דיגיטלי דיבורית בלוטות' BURY מובנת (שמיעה ברמקולים של הרכב) קודנית מקורית של קוברה חלפים חדשים: מצבר חדש בולמים חדשים רכב נקי ללא תאונות מתחייב בבדיקה על שילדה, מנוע וגיר. טלפון שלי: 052-3390022 (צביקה) מצורפים תמונות וסירטון וידאו ב…
הודעה אחרונה מאת riz1, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כמו בכותרת: מאזדה 3 אקטיב, שנת 2005, 91,500 ק"מ (94,800 נכון לכתיבת שורות אלה), מנוע 1600, טיפטרוניק, צבע אפור, שמורה ביותר. מתחייב שילדה, מנוע וגיר בבדיקה. אני יד שנייה. בבעלותי כמעט שנתיים, נקנתה במאי 08 עם 80,450 ק"מ. לא עברה התעללות, לא עברה תאונות, לא רואה מוסך. לא מעוניין בהחלפה. מחירון = 59,000 ש"ח (יד2). מחיר מבוקש = 55,000 ש"ח. לא יורד מזה. ואני יודע למה. היא שווה את זה. טלפון: 050-6397921. אימייל: [email protected] ניתן לראות את הרכב בחיפה, בשדרות ההסתדרות מספר 20 בין 07:30-17:00, כל יום (למעט שישי שבת).
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בס"ד. פוקוס שנת 2006 דגם X TREND כל התוספות כולל כריות אויר ABS ,מחשב דרך,מערכת שמע מדהימה ועוד. אוטו שמור מאוד ונקי. היה צמוד של אח שלי בחברה,נהג יחיד!! 01 ברישיון,מקוריות נקי ללא רישום קודם!! מתחייב בבדיקה,שילשום עשיתי לה טיפול !! 117000 ק"מ,טסט חודש הבא,אבל ניסתדר ממש לא בעיה. המחירון67000 ש"ח אני דורש 53000 שח לפני בדיקה... 054-2000390
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 0 תגובות
- 909 צפיות
סונטה 2001 יד שלישית , 250000 ק"מ נראית טוב לגילה, כסופה, בהזדמנות 20000 ש"ח. רמי. 054-4263347
הודעה אחרונה מאת grand, -
- 3 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
רכב במצב מעולה המון תוספות(בטלפון) רכב נקי ויפה אחרי טיפול גדול מתחייב בבדיקה מנוע גיר ושילדה. עוד פרטים בטלפון:0547318071 איש קשר:מייקל תמונות: הרכב יד 3 183 אלף קילומטר
הודעה אחרונה מאת polo gti, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
דגם: סיאט לאון טורבו דגם משנה: sportup , דגם ששווק רק בשנים 2006-2007, 185 כ"ס מנוע 2.0TFSI וגיר 6 הילוכים. שנת ייצור: 2007 ,עלתה לכביש ב09/07 טסט: עד 09/11. יד ברשיון: 00 קילומטר נכון לכתיבת ששורות אלה: 54,300. טיפולים: טופלה כל חייה במוסכים מורשים של צ'מפיון, כאשר טיפול אחרון גדול שהוקדם מ60K ל50K בוצע באוגוסט 2010 עקב כך שאינני נוסע הרבה -ישנה היסטוריית טיפולים מלאה , מתועדת גם במחשבי המוסכים של צ'מפיון. תוספות: חישוקים קלים 17, 2 צמיגים יחסית חדשים (נסעו רק 10K), מצבר חדש בן חודש , חיישני רוורס ועוד.... הרכב שמור , ללא שיפורים ומטופל בידיים טובות בצורה שוטפת ובחומרים/ חלפים איכותיים. פרטים נוספים לגבי הרכב ותוספות ובהרחבה, בטלפון או פנים אל פנים. …
הודעה אחרונה מאת benj, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, למי שיחפש ימצא שהקסארה שלי ואני עברנו ימים יפים יותר ופחות. הרכב נוסע על הכיפאק, אבל כבר עבר כברת דרך. כרגע ממש הלכה חגורת אביזרים - הרכב יגרר לשאפט מחק על הבוקר. עצם התקלה עצבנה אותי, כי זה הגיע בזמן לא מדהים. 6000 ש"ח לציפור המקדימה קום (ולפני התיקון) או 6500 + עלות התיקון למי שימתין. למעט כמה שברי פלסטיק ודהייה בגג - מבחינה מכאנית הרכב משובח. עבר טסט במכה ראשונה באוגוסט, צמיגים בני שנה וחצי (ברידגס'טון) מצבר בן שנה בערך אם זכרוני אינו מטעני, טיפול טיימינג הכולל משאבת מים וניקוי מערכת הזרקה לפני שנה וחצי (אבל רצועת טיימינג ופולי מנוע בטח יוחלפו שוב מחר) החלפת ארבעה בולמים לאיזה דגם פשוט של בילשטיין התבצעה לפני כחצי שנה + הכנה לטסט (…
הודעה אחרונה מאת gorenziv, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עשתה 184k מחירון 12000 דורש 10. מיקום: ראשון לציון איש קשר: רותם 054-4321042
הודעה אחרונה מאת Epicz, -
- 0 תגובות
- 911 צפיות
למכירה סיטרואן ZX 1.8 אוטו' 1996 יד 4 210,000 ק"מ. רכב שמור ואהוב , מטופל באופן פדנטי ובזמן , עבר ידיים במשפחה, רדיאטור וצמיגים חדשים , רדיו דיסק סוני עם MP3 + כניסת AUX קומפוננטים מקדימה , 6X9 JBLמאחורה ,מגבר JBL, טסט עד 4/2011 7000 ש"ח. אלון -0544510592 ניתן לראות תמונות : אם אתה רוצה לפרסם תמונות, פרסם אותן בגוף ההודעה ואל תשלח אנשים לחפש תמונות בכל מיני קישורים!
הודעה אחרונה מאת wbear870, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, למכירה הרכב של חברה שלי, בבעלותה כ3 וחצי שנים. פולו 98 ידנית, מנוע 1600. טסט עד יוני 2011, 190000 ק"מ, יד רביעית. טיפולים בזמן, טיימינג לפני מספר חודשים, בלמים+צלחות בלמים הוחלפו. לא היו בעיות מיוחדות עם הרכב בזמן שהיה אצלינו. מחיר: 14000 ש"ח טלפון 0544220421 גבעתיים
הודעה אחרונה מאת בראבו, -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
שמורה במצב טוב 208000 ק"מ יד שנייה, נוסעת בסופ"ש בלבד יש MP3 מגבר חלונות שחורים מאחור 0506273138 יוסי
הודעה אחרונה מאת lantis, -
- 0 תגובות
- 759 צפיות
מנוע 1600, גיר אוטומטי. הוחלף אלטרנטור לחדש לפני חודשיים. הבולמים הקדמיים דורשים החלפה. מחיר - 6000 ש"ח. עומרי 0526605303
הודעה אחרונה מאת canonball, -
למכירה פיג'ו 206 שנת 2000 יד 4 (03 ברשיונות) 158 אלף ק"מ שמורה יפה מטופלת בזמן מוכן להחלפות האוטו עשה 157 אלף קילומטר 23500 ש"ח גמיש לרציניים. אלמוג.
הודעה אחרונה מאת almog123, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי שמכיר את ה-ZX שברשותי יודע שהיא אחת מהאקזמפלרים האמינים. הרכב שנת 1996 שזה אחרי השדרוג (גם חיצוני וגם הרבה ממערכות החשמל שודרגו). הוולקן נסעה כ-230 אלף ק"מ ולא מראה שום סימני זקנה. צמיגי TOYO T1R חדשים במידה 195/50/15 (כמובן מאושרת ברישיון), הוחלף גם צמיג רזרבי בחדש קאליפרים של 206, דיסקים ורפידות של לוקאס רדיאטור פנימי וחיצוני הוחלפו (Behr/Ordonez) בולמים מקוריים חדשים תפוחים, תושבת מנוע, משולשים, מוטות מייצבים, וכל הגומיות בפרונט הוחלפו במקוריים בולם הגה כוח הוחלף בעקבות נזילה צינורות בלימה מסוככים רצועת טיימניג הוחלפה לפני כחצי שנה הוולקן מטופלת באדיקות, אני יד רביעית והיא בבעלותי מעל 7 שנים, סה"כ הושקעו בשנה האחרונה 10 אלף ש"ח על מנת לשמ…
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Subaru WRX Rally Car 2005 למבינים בלבד ! במחיר מיוחד 052-4606422 yaniv
הודעה אחרונה מאת יניב TD, -
- 0 תגובות
- 958 צפיות
נינהגה כל השנים עלידי נהגת אחת. דגם קומפורט רכב שמור מאוד. טסט לשנה. מצב מצויין. לפנות ל-0526541335 הרכב לא שלי.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 0 תגובות
- 914 צפיות
מיצובישי לנסר, מודל 2008, יד 1, עלה לכביש ב-12/08. דגם פרימיום. 75 אלף קילומטר מחירון, 0547474938 ראובן
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 0 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
נראת כחדשה (רציניים יראו שאני לא צוחק . גם הפנים וגם החוץ). עלתה לכביש בשנת 2007 (ישבה במחסן החברה במשך שנה). צבע שחור מנוע 2000 עם 180 כ"ס. תוספות (מהחברה כמובן) - פנסי קסנון מתכווננים עם ההגה \ מושבי עור \ מראות חשמל \ חיישנים בכל הרכב (גלגלים\תאורה\גשם) \ ועוד.... תאונות : יש 2 מכות בשני הדלתות (עברה צביעה בשני הצדדים בלבד , המכות הינם שיפשופים בלבד). טיפולים : עברה כל 10K טיפול (הרבה לפני הנדרש לפי החברה) מה שאומר שעברה עד כה אם זכרוני לא מטעה 4 טיפולים במקום 1 שהיה צריך עד כה. (סיבה - רכב ספורט צריך טיפולים כמו שצריך). צמיגים בני שנה בלבד. תקלות - לא היו תקלות משמעותיות עד כה (איפוס מחשב פעמיים ועוד דברים קטנים כמו פלסטיקה וכו'). …
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי חברים, אני מפרסם כאן למכירה את הרכב של גיסי (של אמא שלו בעצם). מדובר בסוזוקי ג'ימני יד ראשונה (00 ברשיון) , שנת 2007 אוטומטי. מונה מראה 92K קילומטר. מנוע 1300, בעל המון תוספות "ג'יפאיות" כגון מגן גחון, מגן חזירים, וו גרירה נשלף, ומגיני רוח. מטופל מיומו הראשון רק במוסך מורשה יבואן. מהיכרותי את הרכב אני יכול להעיד: הרכב טופל תמיד באהבה, טיפולים בוצעו בזמן וכל תיקון שנדרש לא נדחה ברגע. לפניו היה ג'יפ לאנדרובר שגם טופל באותה צורה, מדובר במשפחה שמבינה בג'יפים ודואגת להם בהמון אהבה, למרות שבניגוד ללאנדרובר הג'ימני ראה הרבה פחות שטח ויותר כביש 6. הרכב נמצא בביתו הקט שבקיבוץ חוקוק (צפון הכנרת +-) , נא לפרסם את פרטי ההתקשרות בגוף ההודעה ולא בלינק…
הודעה אחרונה מאת erezfed, -
- 0 תגובות
- 888 צפיות
הונטה של המזגן שרפה איזה כבל, הדשבורד והצמה הלכו, למזלי רק הם בזכות חבר שנסע מאחורי והיה לו מטף באוטו. בשנה האחרונה הוחלף המסרק הגה וכל הדוד האחורי וזוג צמיגים חדש ועוד המון דברים! האוטו נסע חלק, לא מניע עכשיו מן הסתם כי הצמה הלכה. מנוע- 1250 והגיר במצב מצויין! האוטו למי שיש פונטו ורוצה פונטו שלמה לחלקים במחיר של דוד וזוג גלגלים. למהירי החלטה, מחר אמור לעוף לסוחר. 1500 ש"ח. נמצא בקריית גת. 054-5566890
הודעה אחרונה מאת live4cars, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה, אני מפרסם את הרכב כאן מסיבה שאני לא רוצה להתחיל להתעסק עם אשים שלא מבינים ושאנשים יחשבו שאני מנסה "לדפוק" אותם. מדובר במאזדה 323 98 GLX מנוע 1800 ותיבה אוטומטית. הרכב יד 2. הרכב עצמו עברבסביבות ה312 אלף ק"מ. טסט עד דצמבר. המנוע עבר החפה למנוע מפרוק לפני כ50K, החלפה חוקית כמובן עם כל הנירת שצריך להחלפת מנוע(עובר טסט). מצב הרכב בכללי, לא חדש. 98. המזגן מתפקד רק במהלך נסיע, המדחס עובד רק שהרכב בטורים יותר גבוהים מאלף. טמבון קידמי עם שברו עליו ימים טובים יותר, אין סדקים ושברים, רק צבע צמיגים במצב סבבה, לא חדשים אבל לא מתקלפים או יבשים. עוברים טסט לדעתי. נזילות, כנראה, נזילה בין המנוע-גיר, אחד ממחזירי השמן. הנזילה מאוד מאו…
הודעה אחרונה מאת matanmax, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
106 קוויקסילבר עם עם תוספות נכמרת בצער רב עקב שיקולים אישיים. הרכב: שנת 98 אני יד 3 על הרכב האוטו עבר 186000 ק"מ אוטו עם צבע חדש לא מזמן,מצבר,טיפול 10K וטסט עד לאוגוסט. גאנט 15 מאושר ברישיון במידה 195-45-15 עם צמיגי טויו T1R על הרכב מורכב סרן דיסק,ברקסים של ברלינגו ואנטירולים של GTI. הקונה יוכל לקבל את המנוע החדש עם כול החלקים שהיה צריך להרכיב במחיר זול יותר. לרציניים בלבד,או בה"פ או בפלאפון: 0545206186 0575206186 אדיר.
הודעה אחרונה מאת tjstyle, -
- 0 תגובות
- 750 צפיות
אופנוע שמור ומטופל כחדש אחרי ברקסים מלפנים ומאחור צמיגים שמור מאוד מאוד חייב להימכר !!! 054-6355525 רועי
הודעה אחרונה מאת roygam, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מודל 2008 יד : 2 פרטית לחלוטין! ק"מ: 33000 הכי יפה בארץ! מטופלת ברכב דוד! ללא תיקון צבע!!! באחריות יצרן לעוד 7 חודשים! תוספות: השחמת חלונות כל הרכב + דיבורית פארוט 3200 + אנטנה מקוצרת מקארבון פייבר + מספר קצר מאחורה + חיישני רוורס + קוברה + איתורן נמכרת בעקבות מעבר לחצי שנה לארצות הברית. דורש מחירון!!!!! 149,000 054-44-44-450 הרכב נמצע באיזור חיפה קריות בלבד!
הודעה אחרונה מאת SECTOR, -
- 0 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לא צריך לספר יותר מיד... הנה מידע: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=324763 מחיר- 38.000 ש"ח טסט לשנה לא ינתן מידע בטלפון (תבינו לבד למה). בבקשה לא להציק בטלפונים מיותרים, מחיר מעט גמיש לא יותר מידי. 054-3096080 יפתח
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
דגם ONE LINE PK פרטית יד ראשונה נהג יחיד שמורה היטב ללא תאונות מטופל במוסך פיגו מרכזי בצורה מסודרת + חיישני רוורס 37000ק"מ טסט 2-2011 52000ש"ח ה"פ או בפלאפון 0502232862 הרכב נימצא באיזור השרון.
הודעה אחרונה מאת jary, -
- 3 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
האוטו מקורי צבע כחול ג'אנט 15 מקורי גג תקין.צנרת עם אגזוז OMP עם באק פאייר. קיצור אוטו פצצה שמור ומלוקק. גמיש קצת לרציניים. הכל עובד לאוטו יש שבר בדשבורד. האוטו יד 8 עם 240 ק"מ +- טסט לשמונה חודשים. לא בה"פ בבקשה אני מפרסם בשביל חבר וזה הטלפון שלו: 0524581202 -בני תמונות של הבובה האיכות של התמונה לא ממש אבל הן לא רעות תהנו
הודעה אחרונה מאת big brother, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, למכירה: טיוטה ראנאקס GLI שנה: 2003 יד: 1 פרטית טסט: מאי 2011 ק"מ: 120,000 מחיר: 56,000 ש"ח לפרטים נוספים התקשרו 052-6898689
הודעה אחרונה מאת otonet.co.il,