רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
כתבה על מועדון ה-5 - טלויזיה צפון HOT - משבוע הבא 4.6.06 תשודר כתבה על מועדון ה-5 , כולל את הטיול הצפוני בבוסתן הגליל. YES � משבוע המתחיל ב- 11.6.06 להלן לוח השידורים: המגזין משודר בערוץ הקהילתי (25) בכבלים: בערוצי זהב (עכו, נהריה והאזור) יום ב' 21:00, יום ג' 17:30, יום ה' 18:30, יום ו' 19:00, שבת 16:00 בתבל (קריות, עמקים, כרמיאל, וכו') במתב (חיפה רבתי) יום ג' 21:00 , יום ה' 16:00 יום ג' 18:30 , יום ו' 20:30 ובשידורי הלווין של - Yesבערוץ 98 (בכל רחבי הארץ) ביום רביעי ב � 18:30, ובשבת ב � 18:30. בברכה סמדר- מזכירות המועדון.
הודעה אחרונה מאת Moris, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 837 צפיות
הורדתי ספר טכני לרנו 4 והכנסתי אותו לאתר איכסון מצורף קישור : http://rapidshare.de/files/22730128/revue_technique_Renault_4L_-_1970.pdf.html ששי
הודעה אחרונה מאת sassi81, -
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ביום ראשון 11 ביוני נערכה התצוגה הנ"ל ברובע ההיסטורי בפילדלפיה, בחסות מועדון פיאט-לנצ'יה UNLIMITED. מאחר והקריטריונים הבהירו במפורש כי לא יתקבלו רכבים במצב תצוגה בלבד אלא בכל מצב, הופענו גם אני והכתומה לאירוע הססגוני. יום השמש הראשון מזה שבוע, הרחובות מרוצפי האבן, בניני לבנים אדומות ובתי הקפה הרבים סביב אזור התצוגה - היוו תפאורה מושלמת ליפיפיות שחנו זו לצד זו. נכון שזה לא בארץ אבל זה עדיין שווה צפייה. 1. דוגמנית הבית מפגינה חיטובים 2. ANSA מישהו? 3. חברות
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום עברנו טסט נוסף עם ה164 אבל המליצו לי על החלפת צמיגים.... היכן מומלץ? צמיגי אליאנס?? בתודה
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למישהוא פה יש מושג איפה אני יכול למצוא חיה שכזו (משומש, בזול...) ד"א זה קשור - בעקיפין - לאספנות - אני צריך ליפט לטפל באופנוע שלי, ומחפש רמפה שכזו, בגודל של כמטר על 2 מ' שתשמש גם כמשטח עבודה בשעת צורך... תודה!!!
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הבטחתי שהראה כבר דוגמית לפורייקט השיפוץ שלי אז..... התהליך עד כה מופיע בקלאסיקאר תחת "פרוייקטי שיפוץ " ...אני מחכה שיפתחו אותו לצפייה
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
במשך לשירשור הקודם נתחיל בזה שאני חייב לכם המון על העזרה שלכם והרעיות לניקוי הסעפת, באמת תודה. הסעפת נוקתה בעזרת סנו רב-מתכת , לוסטר , מים וסבון , והרבה הרבה סמרטוטים. מבחנתי העבודה לא הושלמה אך קרובה מאוד לסיום, כפי שתראו בתמנות יש הבדל של שמים וארץ בין הסעפת לפני ואחרי הניקוי אך עדיין ישנם אזורים קטנים שפשוט מסרבים לרדת, מה עושים ? בדקתי באזור נסתר את עמידות הליכלוך לנייר שיוף עדין וגיליתי שהלכלוך פשוט דבוק למתכת מרוב שהוא ישן מכיוון שהוא ירד בשניה אחת עם הנייר שיוף וללא כל מאמץ. כמובן שנהיו שריטות עדינות מהנייר ולכן לא המשכתי בשיטה זו. שאלתי אליכם -האם יש דרך לנקות את המשטח ללא פגיע במתכת ? בד מחוספס שלא סורט או אפילו משהו לחבר למברגה או דרמל. …
הודעה אחרונה מאת kd2, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם.. אני לא כותב כאן הרבה באספנות למרות שכבר חודשיים, אני מתחיל להיות "אספני". רציתי להראות לכם את ראסטי שלי, שיש עליה די הרבה עבודה (שאני מתכנן לעשות הרוב לבד) ויש לי שאלה קטנטונת.. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בונדו בבאר שבע? התחלתי לעשות פחפחות לבד כמו שרואים על הכנף, ואני צריך כמה טיפים כמו באיזה רתכת להשתמש ובכללי אם יש עצות אז בכיף..
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום, זה נראה לי מקום מתאים לפרסם את ההודעה משום שלאנשים כאן יש כנראה נסיון בדברים מהסוג הזה. אני רוצה לצבוע שלדה של אופנוע(שטח במקרה הזה) Rims,ומשולשים בצבע הנ"ל(כמו השלדה) מישהו יודע בערך כמה זה הולך לעלות? תודה.
הודעה אחרונה מאת TsxProject, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
המקרה הוא כזה, אנני, האימפלה שלי, ללא טסט כבר 9 חודשים. השבוע אני מתכוון ללכת לשלם את האגרות שלה, ולהעביר אותה על שמי סוף סוף. הבעיה היא שבמצבה הנוכחי לא סביר שהיא תעבור טסט. לכן, ברגע שאני יעביר אותה על שמי אני רוצה להקפיא את הרישיונות, עד שהיא תצא מפחחות וצבע. מספר שאלות: 1) האם ניתן להקפיא רישיונות לרכב ללא טסט בתוקף? 2) האם כשאני ארצה להחזיר אותה לכביש (9 חודשים ללא טסט+ 6-8 חודשים רישיונות מוקפאים) אני אהיה חייב בבדיקת מעבדה? (רכב שנת 79) 3) האם למישהו יש מקום אחסון זמני דחוף לרכב חלקים שלי? תודה לעונים, דימה.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קניתי לא מזמן חיפושית , ואחד הדברים , שהיתי רוצה לעשות כבר בהתחלה , זה להתקין שעון חום מנוע ( למעשה שעון חום שמן). אודה מאוד להסברים ממישהוא שעשה / יודע איך ניתן לעשות את זה . תודה .
הודעה אחרונה מאת 1303ls, -
-
- 22 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
ראיתי את הרנו לפני מספר חודשים.היא הייתה מאוחסנת בחנייה מקורה נעולה של בית נטוש.קשה היה לאמוד את מצבה דרך הסורגים.במשך השנים החנייה התפוררה עלייה והיא הייתה מכוסה בשכבה עבה של טיט.החלום להציל אותה ולהחזיר אותה לימייה היפים החל. לאחר מספר חודשים אותרו הבעלים של הרכב.מעברו השני של הקו היה מר ח'.הוא בישר לי שעוד 24 שעות מתכוונים להוריד את הבית הנטוש וברמת העיקרון הקבלן המבצע שם עינו על הרנו.לאחר מספר דקות של משא ומתן "זכיתי במכרז". למחרת בשבע בבוקר התייצבתי ליד החניה.מר ח' איש בן 79 (עם סיפור חיים מדהים) חיפש בביתו ומצא את הרישיונות מלפני 12 שנה שאז הוא אחסן את הרנו בחנייה.נדהמתי לגלות ברישיונות שהרנו היא שנת 69 והשורה של בעלים קודמים מראה 0.מר ח' אישר את הדבר שהוא…
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה שהתחיל כסדק קטן ונזילה לא משמעותית הפך עכשיו לפיצוץ הסכר הישן בסין והצפה של אלפי כפרים ופינויים של מיליונים מבתיהם... מה שאני מנסה להגיד זה שאני מחפש רדיאטור חדש למיני. מצאתי באינטרנט מחירים מאוד אטרקטיביים אבל מחירי המשלוח הם אסטרונומים! לכן, אם מישהו מכיר מקום בארץ בו ניתן למצוא רדיאטור למיני - לא חובה מקורי, ישנם חדשים ומשופרים שאפילו עדיפים (בייחוד בארצנו החמימה...) - אשמח אם יגלה לי.
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אהלן, הגיעו לידי שני מנועים(אחד של TS50 והשני של RM125 ישן) הבעיה היא ששניהם מטונפים חיצונית,משימוש בשטח. היתי רוצה לנקות אותם ולהבריקם למצב חדש. ראיתי כמה חומרים לניקוי מנועים בחנויות אופנועים אבל לא ממש נראים יעילים. מה היא הדרך הכי טובה לנקות את המנועים? אפשר להשתמש בסולר? אגב לא רציתי לפתוח עוד נושא,מישהו במקרה מכיר מקום שיכול לעשות פאודר קואטינג שחור לשלדה? וכמה זה אמור לעלות בערך?
הודעה אחרונה מאת kd2, -
אירוע CARSFORUM - כתבה בYNET
מאת Guest AKICHU- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סוף שבוע של ספורט מוטורי מפגן יוצא דופן של ספורט מוטורי. במהלך סוף השבוע האחרון נערכו בישראל שני אירועים מוטוריים יוצאי דופן: אירוע שליטה ברכב לציון ארבע שנות פעילות CarsForum, ומירוץ ראלי חוקי ראשון. ובכן, כמעט מירוץ רועי צוקרמן פרטים כאן אירית דוברות
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
דרישת שלום ממונקו 1 2
מאת איל פלד-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מחר (שבת, 10.6.2006) בשעה 20:50 בערוץ 10 מתחילה עונה חדשה (שנה 13 אבל מי סופר...) של "מסע עולמי". לא הייתי מטריח אתכם לצפות דווקא בתכנית ה-223 בסדרה אלמלא חשבתי שיש שם משהו שעשוי לעניין במיוחד אתכם. אז ככה: התכנית עוסקת בריביירה הצרפתית ורואים קצת את קאן וניס ואת מה שביניהן, אוכל של אלן לורקה וציורים של מאטיס ורנואר (מזון לגוף ולנפש) וגם את מונקו. ושם, במונקו, בין קזינו מונטה קרלו לקפה דה-פריס אני מבקר (איך לא?) באוסף המכוניות של הנסיך רנייה. ויש לו, ברוך השם, חת'כת אוסף: מאיזטה ופיאט 500 עד מרצדס, בנטלי, יגואר ורולס רויס. שבת שלום, מונדיאל שמח, אושר ובריאות... איל
הודעה אחרונה מאת idanst, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למי שיש פרטים על כרמן גיאה למכירה אשמח לשמוע אריה 0522790303 וזאת הלימוזין מהקניה האחרונה איך אני אוהב vw
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אז זהו,לאחר כמעט שנה,סיימנו השבוע את השיפוץ של הקורטינה הכחולה. חשבנו על השקה,אבל הבנתי שהשקה תיקח חודש לפחות,והטקס עצמו מעיין יחזור על עצמו מההשקה של הבננה. בכל מקרה,מכיוון שמחר יש אירוע רציני ומכובד של הפורום הזה שמלווה אותי הרבה זמן,הועלתה הצעה שפשוט נגיע איתה,וזה יהיה מעיין ''השקה''שלי אישית איתה. השקה מאורגנת כבר יש אחת למחר,והכבוד שמור לאלפא כמובן. אבל מי שיעניין אותו,אני יהיה שם עם הבובה שלי . תמונה: ככה הכל התחיל נתראה מחר, לירון
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
כבר הרבה זמן שאני מחפש, אולי אני טועה בפורום אבל חיפשתי בהרבה מקומות לפני שאני מעלה פה את ההודעה. אז כמו שאמרתי כבר הרבה זמן אני מחפש ג'אנטים ג'ינס 10 צלעות של חיפושית לא משנה מצב החלודות רק שיהיו ישרים ולא עקומים (שלא ניתן לאזן). אני אשמח אם למישהו יש ויצור קשר 0505944866 עידו
הודעה אחרונה מאת iDo VW, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לקראת חג השבועות סידרתי את הריקשה והעברתי אותה טסט לכבוד תחרות טרקטורים מקושטים במושב. כולם עמדו דום .כשראו את הריקשה עם כל הילדים מאחור. נוסעת בראש שיירת הטרקטורים. קיבלנו מקום ראשון.(מגיע לריקשה לאחר כל כך הרבה שנים טיפה כבוד) מצרף לכם תמונות ירון
הודעה אחרונה מאת asitali, -
פרוייקט שיפוץ - מספר שאלות 1 2 3
מאת nik-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום חברי הפורום. זה זמן די ארוך אני מבקר כאן בפורום אבל עדיין לא הייתה לי סיבה מיוחדת להגיב או לפתוח נושא חדש, לא הפעם. אני חובב מכוניות מיוחדות, קלאסיות ואופנועים, יחסית חדש בארץ ושיפצתי במו ידי מספר מכוניות בחו"ל. זה הסיבה שאני מבקר במספר פורומים ישראליים ומנסה להבין את "תרבות מוטורית" המקומית. נושא ראשון שאני אעלה כאן זה נושא שיפוץ רכבי אספנות. במשך תקופה ארוכה אני עיינתי במספר שרשורים שעסקו בנושא זה ומציקות לי מספר שאלות : מה מטרת פרסום שרשורים אלה ,במיוחד כאשר לא מדובר בעבודות איכותיות באמת אלה משהו באיכות בינונית וגימור חובבני ? האם המפרסם מבקש לקבל הערות בונות מבעלי ניסיון? האם מחכה לעצות תוך כדי תהליך הע…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נורא אוהב רכבים קלאסיים , אבל אין לי סבלנות להיתעסק איתם , כל פעם שאני קונה רכב שמצריך איזושהי התעסקות , אני מתבאס ומוכר אותו. כרגע יש רכב למכירה שכבר שנים חיפשתי כזה , לכן אני אתן לעצמי עוד צ'אנס. אבקש המלצות על מוסכים שיכולים לעשות שיפוץ מקיף ואם אפשר גם מחירים פחות או יותר. (אם הם ידועים.) הנושאים שמעניינים אותי הם: -מחיר לפחחות וצבע פנים וחוץ (כולל פירוק הרכב.) - בהנחה שהרכב קטן ובלי הרבה חלודה וריקבונות. -במידה ואפשר להשיג גומיות לחלונות, האם מישהו בארץ מתמחה בזה? קודם נתחיל בזה ואז נעבור הלאה לשאלות הבאות.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
שאלת זיהוי??
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מי מזהה איזה רכב זה?
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
התערוכה באשדוד
מאת רנו-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלטנו היום לנסוע לתערוכה באשדוד מרחק שעה נסיעה. אני מכיר חבר שבא מהצפון בערך שעתיים נסיעה האמת ציפיתי ליותר משום מה נראה לי שהחמיצו משהו בתערוכה . היו רכבים יפים אבל ציפיתי לראות יותר רכבי אספנות ויותר קלאסיקות רוב הרכבים אני רואה ביום יום על הכביש או בתערוכת המכוניות בפסח על התחרות שהיתה יש לי בעיה רצינית איתה . אבל למרות הכל היה די נחמד לפגוש את נציגות מועדון החמש ואפילו קנינו דגלון. סמל . וחולצה. לראות מכוניות מושקעות לפגוש את רמי .דני.בני. ואנשים מהפורום אז עלו והצליחו. ואני בטוח שנדע להפיק לקחים אם נעשה משהו במסגרת המועדון. וחבל שלא באתי עם הרנו 4 היתי כובש את הלבבות של כולם בפעם הבאה אני בא אפילו על גרר.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. נתקלתי בתמונה הזאת: ורציתי לדעת האם מישהו מכיר את הבעלים של הרכב או יודע איפה הוא מחנה? פשוט זאת התמונה היחידה שיש לי של הרכב. http://img490.imageshack.us/my.php?image=959hg.jpg
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לצורך שדרוג והוספת קטגוריות שונות לאתר המועדון, נשמח לכל עזרה מאנשי ASP, .NET וכן מאלו העוסקים בעיצוב אתרים. נא לפנות אליי בה"פ להשארת פרטי התקשרות. תודה, ליאור.
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם ! האם רכב מיושן/אספנות/קלאסי/נדיר יכול להוות עילה וצידוק למחדל קיצוני של מכון רישוי ?? פרק א' - הקדמה שנים אני מבצע טיפולים/העברת טסטים למכוניות אשר ברשותי, כאשר לא מעט מהן היו קלאסיות/אספנות וכו'. לא פעם ולא פעמיים נתקלתי כמו רבים מכם בתגובות של בעלי מוסכים - עוד פעם הבאת את הטרנטה או לחילופין אין לנו זמן/מקום פנוי. אפשר להבין זאת - זכות כל מכונאי לבחור לו את הרכבים שמכניסים יותר כסף לשעה. פרק ב' - היום בבוקר הכנה לטסט. נסעתי הבוקר אל המוסך , בו אני נוהג לבצע טיפולים לרכבים שברשותי. אני סומך על המוסכניק שלי מזה שנים. יש לי 2 רכבי אספנות ועוד שניים מיושנים אך מדהימים (לפחות מבחינתי). אחת מהמיושנות היא אותה סיטרואן XM שכתבתי עליה כאן בפורום…
הודעה אחרונה מאת ליבמן, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש טרמפ, לאירוע וחזרה...יש מישהו?-רן
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
-
- 1 תגובות
- 732 צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט נתקלתי בכמה מקומות ברשת רכב בשם Mustin Mini Midas שאלתי היא מהו הרכב הזה ומה הקשר שלו למיני הרגילה מינימן
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
- 16 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכל מומחי הקטנועים. נתקלתי בקטנוע הזה, לא הצלחתי להבין איזה קטנוע זה. זה לא נראה כמו היינקל, לא כמו גוגו, וזה לא NSU. אני כמעט בטוח שהוא גרמני, יש לו קוייל, רגולטור של בוש, ממש כמו שיש לי בפרינץ 3. קרבורטור בינג. 150cc מי יודע? נדב
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 334 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ETStudio
- קוסקוס
- Pavlik
- SurfHigh
- ArikB
- itaimoto
- pasat04
- שחר 1
- quizlette85117701
- RedLabel
- EliC25
- matan_mil