רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מי מאיתנו לא שומר על הרכב שהוא כל כך עבד עליו עם זכוכית מגדלת? אתמול נסעתי עם הרכב לאימון.חניתי ברחוב הכי מרכזי בעיר,מקום מואר. יצאתי לאחר שעתיים ,ונסעתי הביתה. בלילה הגיע אליי חבר שעובד במסלולים ,אז רציתי שהוא ירצה לראות את הרכב. עשינו סיבוב,נתן לי כל מיני טיפים וחזרנו הביתה אחרי כמה דקות. פתאום הוא אומר לי: ''לירון ,דפקו לך את האוטו פה''. באותו רגע לא ידעתי איפה לשים את עצמי,הלכתי לקדמת הרכב וראיתי שמישהו מפגר כנראה עשה רוורס ונכנס בי עם נגרר כזה. הנזק: בעיקרון קטן,סה''כ אין פלסטיקים באוטו,הלוחית התעקמה והטמבון קצת זז. אבל ההרגשה....מי שהרגיש יודע. אז זהו....גם לי זה קרה פעם ראשונה...סתם רציתי לשתף אתכם.
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השארתי הודעה בנודע לרפלקטורים לפנסים קדמיים ובקלית לפנסים האחוריים באופל רקורד 68 סטיישן אני זקוקו נואשות לחלקים הללו תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ניתן להעלות תמונות כבעבר לאתר מועדון החמש בגלרית המועדון: http://www.5club.org.il/photogallery/ תודה לאודי (udical) על הפתרון לבעיה הטכנית בימים אלו רוקמת גידים מערכת תוכן/כתבות/מאמרים חדשה, תקוותי שתוך מספר ימים נוכל לראות סנוניות של כתבות באתר ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
המנוע החדש מורכב, הכל עובד כמו שצריך.... במקום המאוורר הרגיל הורכבו שני מאווררים חשמליים בעלי ספיקת אוויר גבוהה, תא המנוע נוקה מחשמל מיותר (למען האמת, היה די נקי... לא עבר את התעללות חשמלאי ארצנו...) ובשורה התחתונה... הנובה שוב נוסעת, בועטת (תרתי משמע), נוהמת, מגרגרת ובעיקר, מנגנת את מנגינת 8 הצילינדרים האהובה עליי מכל..... ליאור. תזכורת למה שהלך שם קודם... המאווררים החשמליים, שבין היתר מורידים קצת מהעומס על המנוע במקום המכאני ותורמים עוד כמה סוסים...
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש רפלקטורים לפנסים קדמיים ובקלית לפנסים האחוריים אינני מוצא בשום מקום משהו יכול בבקשה לעזור לי בנושא הפנייה או מספר טלפון ברוך הבא לפורום הודעות כאלו יש לפרסם בשירשור המתאים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98970 נא לקרוא היטב את כללי הפורום. ננעל. קובי מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת אריה דרעי, -
דודג' דארט
מאת פינקי- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מחפש חלקי חילוף לרכב דודג' דארט משנת 72............ ברוך הבא לפורום הודעות כאלו יש לפרסם בשירשור המתאים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98970 נא לקרוא היטב את כללי הפורום. ננעל. קובי מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת פינקי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם. לפניי שבועיים במפגשישי היה בלאגן גדול שגרר אחריו דיונים ארוכים. מי היה במפגשישי האחרון ויכול לומר אם משהו השתנה,השתפר? לירון
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מצאתי רכב לפירוק, ממש בזול אני חייב לציין אבל הרכב ללא רשיונות, זה אמור להפריע לי? מה הדברים שאני צריך להמנע מהם בקניה של רכב ללא רשיונות? לא לשים אותו ליד הבית אלה במגרש (אני אנסה לברר לגבי אפשרות כזאת) הרכב הוא ספרינט ולוצ'ה ככה שלי יש פחות חלקים שאני יכול לקחת משם, אבל במחיר שמוכרים אותה אפילו לקנות אותה רק בשביל להתנסות עליה זה שווה! בכל מקרה מה החלקים המכאניים שאני כבר יכול לקחת מספרינט ולוצ'ה לספרינט שלי? המנוע שלה ''בסדר'' כל השאר כנראה רקוב מאוד (עלה במוחי סרן דיסק אחורי? אבל זה קצת הזוי וסתם מיותר) לא ממש משנה מה המחיר, אבל נאמר שמאוד מאוד זול, יומיים עבודה עם משכורת מינימום וכמובן לא לשכוח גרירה שזה עוד יום עבודה (פםשוט לא בא לי לרשום את…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
שלום לכולם תודה לכל מתכנני האירוע בכנסיה הסקוטית בירושלים האוירה היתה נהדרת, הנסיעה היתה חוויה, האוכל היה טוב. בקיצור שנמשיך כך. מאחל לכולם שבת נהדרת, ממשפחת כץ. קצת תמונות
הודעה אחרונה מאת יורם עוזרי, -
מחפש אלפה סוד 73 1 2 3 4 7
מאת רכב_אספנות-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 94 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש כבר שבוע אלפה סוד כי אבא שלי אמר לי שהאלפה סוד הייתה האוטו הפרטי הראשון שלו... אז ככה.. אני מחפש אלפה סוד מודל 73 לא חשוב המצב..רצוי שתהיה נוסעת..אם לא לא חשוב והפעם זה רציני...לא כמו האלקמינו...
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לחברי המועדון, ביום שישי 30.6.06 נצא ממקום המפגש פז YELLOW, צומת לב המפרץ, בשעה 17:00 , לכיוון עכו בשיירה, לאזכרה במלאת 5 שנים לפטירתו של מאיר. להלן הכתבה משנה שעברה http://www.akkonet.co.il/forums/viewtopic.php?t=541 עדכונים במפגש אצל משה שטיין- 052-3706345. בברכה סמדר מזכירות המועדון.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב עלה בראשי רעיון והיית שמח לדעת האם הוא ריאלי. אני מעוניין לעשות טיול עצמאי של 10 ימים לאירופה קרי אלפים עם הרכב הפרטי שלי. שאלותיי הם כך: 1. איך מבצעים את ההובלה של הרכב. 2. האם יש אילו בלת"מים שאני צריך לצפות להם. 3.מה העלויות שאני צריך להערך אליהם . ומה הדרך הכי טובה לבצע מבצע שכזה. תודה מראש ליאו
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טלפון ושם של האחראי / מנהל האגף / מדור ?
הודעה אחרונה מאת eggi, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם! אז, כפי שוודאי ידוע לרובכם- המשאית שלי אמורה לעמוד לפחות עוד שנה וחצי, עד ש(בתיקווה) תוכל לחזור ולנסוע. אז חשבתי (בעצם, הרעיון היה של בעל החניון שבו עמדה עד עכשיו)- למה לא לשים עליה כיסוי? -זה "יהרוג שתי ציפורים במכה" - גם היא תשמר יותר טוב מפגיעות הסביבה, כמו שמש וגשם (בחורף), וגם תהיה מכוסה ממבטים המיותרים! אז נכון - הרעיון קצת מטורף - בכ"ז- לא נראה לי, שמישהו מכסה את המשאית (חוץ מצה"ל בימח"ים), אבל, בעצם, למה לא? אז, למי שיש מה להגיד- כלומר: עלויות אפשריות, המלצות חומר/מקום- מוזמן להגיב! בשלב הראשון בתכנון לכסות באופן מוחלט רק את התא הנהג, כאשר הכיסוי כמובן, יהיה קשור ברצועות, או כל פטנט אחר. במידה, וזה יצליח- ייכוסה גם הארגז. …
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
בחזרה לחיים. הרכב מעל 30 שנה. תודה אבי.
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
הרקס מקרטעת
מאת yb- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בעיה מוזרה מהימים האחרונים: הרכב (סוברו רקס 83)נוסע חלק אבל לפני כמה ימים החלה בעיה מוזרה- פעם בכמה זמן פתאום הוא חוטף "בעיטה" ובולם את עצמו(מכה כמו כשזורקים קלאץ' במהירות), וממשיך לסוע כרגיל, התדירות של התופעה החלה לעלות, עד שאתמול בצהריים הוא נכבה לי ברמזור וכשסגרתי סוויץ וסובבתי להתניע מחדש לא היה כלום-שום נורות ביקורת ,שום סטרטר, האוטו לא הגיב(מזל שברכב מאחורי היה רולה אחד שהציע לעזור לדחוף לצד... ) , ניסיתי להתניע -כלום, עוד דקה וניסיון נוסף-שום תגובה, חיכיתי חמש דקות ואז הרכב התניע כאילו כלום לא קרה ... ,בערב בנסיעה חזרה הוא נסע בסדר ושניה לפני שחניתי פתאום חזרה התופעה ,אבל הפעם הוא התניע אחרי חצי דקה ... מה הכיוון האפשרי לתקלה? (שאלתי גם בפורום הטכני לעוד ד…
הודעה אחרונה מאת zvir, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לסבא שלי סוסיתא (מודל 64) ששכבה הרבה שנים במחסן ולא הניעו לא כלום. ואנחנו (אני ואחי) רוצים לדעת כמה יעלה לתקן אותה (רק מצב טכני) נראה לי שמנוע עוד נושם קצת אבל הברקסים נרא לי הלכו כמה אתם אומרים זה יעלה לי? תודה רבה. וראיתי את הפורום והוא באמת על רמה
הודעה אחרונה מאת בוקי, -
- 10 תגובות
- 8 אלף צפיות
מה אומר החוק? במידה וכל שאר ההגבלות של מישקל, רכב גורר, ועגלה במסגרת המותר: העם מותר לי להוביל רכב על עגלה או לא. אשמח עם למישהו יש גישה ישירה לחוק כלשונו. תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע מה דין יבוא חיפושית שנת 1996 לארץ ? תודה [email protected]
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
-
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי הרכב הישן בפרט היום עשיתי רכש נוסף וקנית BMW דגם שניקרא 2500 שנת 73 ( לכל המודאגים , לא עזבתי את המיני ) הרכב נראה טוב , דרושים כמה וכמה תיקונים קוסמטיים , אני מקווה להחבר לסוג כזה של רכב . נהגתי ברכב וממש הרגשתי כיף חיים , הרגשה אחרת מההרגשה לנסוע במיני יש לי כמה וכמה שאלות ואני מקווה שהחברים יוכלו לעזור לי : היכן אני יכול למצוא חלקים קוסמטיים לרכב הזה ( גם ב אי ביי זה קצת קשה ) בארץ ובחו"ל , האם יש אתרים מסודרים לקניית חלקים לרכב זה ? אשמח לשמוע ולדבר עם עוד אנשים שיש ברשותם רכב מסוג זה , אשמח להודעות בפרטי . לגבי תמונות אני מבטיח להעלות תמונות בקרוב , כל עזרה לגבי הרכב בזה תתקבל בברכה . מינימ…
הודעה אחרונה מאת bmw 320, -
לצערי היום בצהריים מישהו נכנס בוולו שלי מאחור אחרי שעצרתי ברמזור. הוא דחף אותי לרכב שהיה מלפני. אחרי שיצאתי מהרכב ובדקתי הנזק התברר לי שההוא שנכנס בי הוא אח של בעלה של הגברת שהיה מלפני. הם רצו שאני ישלם על הנזק על המקום. בסוף החלפנו פרטים ואני הלכתי הביתה מעוד עצוב. לדעתי זה היה איזה שהוא קומבינה לא כשר. אז בסוף היום יש לי שתי שעלות עליכם. א. איך מעריכם את הנזק לאוטו האספנות שלי 1966 volvo 121.האם יש שמאי מיוחד? ב. משהו יודע בקשר להחוק במקרה שלי דהיינו עצרתי לגמרי ברמזור ומשהו נכנס בוולו שלי מאחור ודחף אותי לרכב שהיה מקדימה. אגב הנזק הוא מקדימה ומאחורה תודה רבה ובשורות טובות
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 821 צפיות
נמחק וננעל. יש לפרסם הודעות כאלו בשירשור המתאים, כאן: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98970 גם לא יזיק לקרוא את כללי הפורום.
הודעה אחרונה מאת רמי פורת, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ביום שישי, 23.6.06 בשעה 15:00, יתקיים מפגש ב"מצת אור", חיפה. שיירה מכובדת לחיפה תצא בשעה 14:00 מתחנת הדלק דור שביקום. פרטים נוספים ניתן למצוא כאן , להתראות.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
אז, נכון שזה עוד לא ממש "אספנות"- אבל, גם ליקרוא לזה "רכב שיגרתי לגמרי" כבר לא ממש ניתן, אז, בכ"ז, אשאל את השאלה כאן: 1. קצת נתונים: כאמור, מרצדס 230E, שנת 88. מצב חיצוני- טוב מאד (עבר צבע לא מזמן). מה שמעניין - כמה שחיפשתי איזשהו סימן של תאונה רצינית - לא מצאתי! גם לא עבודות פח - כלומר: "גלים", ריתוכים, חלודות וכאלה - כלום! פעם ראשונה בחיים ראיתי רכב ישן לא חלוד! (טפו טפו טפו). וניסיתי לחפש ממש טוב - אפילו, פתחתי לו ריפודים בחלק מהמקומות - אין! או, שעשו עבודה ממש ייסודית, כדי להסתיר, או שפשוט באמת הפח שמור! מצב הפנימי - רחוק מלהיות טוב- רוב חלקי הפלסטיק בלואים לגמרי (חוץ מהדש-בורד עצמו- שלם לגמרי), וצריכים החלפה (כלומר, אם רוצים, שהאוטו תיראה "מרצד…
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
ראיתי במפגש ביום שישי אופנוע MZ. מי יודע פרטים עליו . ארץ ייצור נפח מנוע וכו'.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אם מישהו עובר באיזור ראש העין מחר בדרך לירושלים - אני מחפשת לי טרמפ תודה מראש יוליה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש מישהו שמעוניין ? אני אישית מעוניין ליבא חיפושית שישלח לי למייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת Arik TG, -
- 32 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
הרכב חונה בחניה פרטית בבנין משותף והשכנים מתלוננים. האם יש בעיה חוקית? הרכב שלם,על גלגלים .רק האבק מושך כנראה את העינים "הטובות" של השכנים.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
שלום לכולם ולחובבי הרכב בפרט לפני כשבועיים רכשתי BMW דגם 2500 או בשמו E3 מודל 73 יש לו כמה חוסרים וחלקים קוסמטיים שדרושים החלפה , ניסיתי לחפש ברשת מידע אודות חניות ומקומות לרכישה של חלקים אלו , אך נתקלתי בבעיה והיא שהדגם הזה כמעט לא מופיע במקומות לרכישה , שאלתי היא : האם יש לדגם הזה שם אחר , או יש חלקים לדגם דומה שיותר נפוץ ? היכן אני יכול למצוא קטלוג חלקים של דגם זה שכולל פירוט החלקים איורים ומספרים קטלוגים של הפריטים ? כמו כך ניסיתי לחפש מדריך היינס לדגם זה וגם לא הצלחתי , אם משהו יכל לעזור לי בחיפוש או לכתוב על ספרות דומה להיינס בנושא הרכב המדובר ? כמו כן במידה ולמשהו יש חלקים שונים ופלסטיקה ואו רכב מהדגם הנ"ל לחלקים אשמח לשמוע . בתודה…
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
מחר שבת בי-ם
מאת השושנים- 4 תגובות
- 873 צפיות
אז ככה, היום ביקרתי אישית בשפלה...לבדוק אחד לאחד שאיש לא חושב להבריז...אז יש מישהו שאישתו לא מרשה לו....השני מפחד מהעליות במיוחד מהקסטל...השלישי לא בטוח מה התוכניות שלו (עלק)....והרבעי פוחד להיתברבר כי ירושלים השתנתה...אגב כולם למדו באוניברסיטה פה... אז לידיעת כולם: 1. מאז תחילת שנות התישעים מבוצעת בניה מסיבית ושיפור הכניסה לי-ם...ועלית הקסטל המיטולוגית הונמכה ויושרה בכמה מעלות טובות...כך שתרוץ אחד נפל. 2. העליה לי-ם אינה רק מפגש חברתי לחברי המועדון, היא בקלות יכולה להפוך ליום בילוי לכל המשפחה, שמשלב פעילות לילדים ולהורים בכל הגילאים, ולזוגות רומנטיים, שוחרי הטבע והחיות יופנו לאחר הקפה והעוגה של הבוקר, לביקור בגן החיות. חובבי הארכיאולוגיה ומשפחות מטיבות לכת, יופנו …
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 364 אורחים (הצג רשימה מלאה)