רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מידע על ביואיק סנצורי תודה
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
תפסתי בעדשת המצלמה הפלאפונית הגרועה שלי לפני כמה ימים לוטוס סופר 7, לפחות נראתה כך, עד שעלו ספקות בקשר היותה לוטוס סופר 7, להזכירכם הינה תמונה של לוטוס סופר 7 מקורית: והנה המכונית שתפסתי: http://img154.imageshack.us/my.php?image=06070622581bw.jpg http://img226.imageshack.us/my.php?image=06070622590qa.jpg תסתכלו על השוני באחוריי האוטו בין המקורית למה שתפסתי. חבר שלי טוען שהיא באגי שקיבלה רישוי לכביש. וראו גם שיש כיתוב של רכב אספנות על האוטו, שזה אומר שהיא כן אספנות ולא משהו שהקריצו כרגע. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
מתעניין ב opel commodore 1 2
מאת Guest RAFIZ-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
פניה לאנשי האופל וליודעים בכלל. צריך מידע על הרכב. OPEL COMODORE שנת ה70 ומשהו. דגם GS נפח מנוע 2.8 קופה גג סקאי שחור. נראה כמו בתמונה אשמח לפרטים :זמינות חלקים, ערך אספני, שכיחות...
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הפעם עוד מפגש של קלאסיות תהנו
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום רב, מצ"ב תמונות של הדשבורד של הפיז'ו (החלק שעשוי מברזל, שאליו מתחברים כל המפסקים). יש לי שני דשבורדים כאלו, ואני רוצה לשלב בינהם, כלומר להוציא את החלק שמסומן בעיגול אדום ולהכניס אותו למקום של החץ. הסיבה שאני לא עושה שם פשוט חור וזהו היא בגלל הדיוק הרב שידרש, שכן מדובר בשעון שאמור להכנס לשם, ובנוסף יש לו תפסנים אשר יהיה בלתי אפשרי לעשותם במדויק. השאלה היא מה לעשות? האם לקחת את שני הדשבורדים למסגר או לפחח ולבקש ממנו שיעשה את זה? האם זה בכלל אפשרי? מסגר או פחח? ודבר נוסף, מה הדרך הטובה ביותר לסתום חור של מפסק שאין לי צורך בו (זה חור של מפשיר אדים בחלון האחורי, אבל זה בכלל קבריולט, אז אין צורך בו). חשבתי למרוח חומר פחחים, לשייף ולצבוע, אבל אני מפחד שהחומר י…
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
היום ראיתי אופל אסקונה 1981 במצב מעולה רציתי לדעת פרטים על האוטו חלפים טיפולים כדאיות לאספנות ועוד
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
BMW 2002 GT4
מאת GTRacer7- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתמצא בב.מ.וו, אבל פעם ראשונה שאני רואה את הדבר הזה אם למישהו יש פרטים אני אשמח, כי חיפשתי ולא מצאתי שום דבר.
הודעה אחרונה מאת GTRacer7, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
מפגשון שנערך בבולגריה השנה לפני חודש מקווה שתהנו מהתמונות.
הודעה אחרונה מאת avipel, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מצאתי באינטרנט תמונה מתוך ספר כלשהוא על היסטוריית VW. זוהי התמונה: הדגם שבתמונה הנ"ל הזכיר לי באופן כשלהוא את ה-Hebmuller: מספר שאלות: מהו דגם ה-Stoll Coupe? האם ישנו קשר בין הדגם הנ"ל לבין דגם ה-Hebmuller? מהו הייחוד של דגם ה-Hebmuller, כמה יחידות יוצרו ובאלו שנים? מהו הייחוד של דגם ה-Stoll Coupe, כמה יחידות יוצרו ובאלו שנים? ועניין נוסף: שם הדגם הבא הינו Volkswagen Beetle Type 32 NSU משנת 1933. כמו כן, זהו הדגם Volkswagen Beetle Type VW 3 Daimler-Benz משנת 1935. ושם הדגם הבא הינו Volkswagen Beetle Daimler-Benz Cabriolet משנת 1936. 5. מהו הקשר בין החברות השונות לבין דגם החיפושית עוד מתחילת דרכו? (אשמח לפירוט…
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
האם משהו יכול לזהות את הרכבים... בתמונה הקטנה סימנתי בעיגול אדום לאיזו אני מתכוון תודה אייל
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תרבות מוטורית אחרת... מספר תמונות מהסופ"ש האחרון להנאתכם. יש שם המון DS מישהו יודע למה? ג.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 13 תגובות
- 8 אלף צפיות
כדי להתחיל לסיים את ההתבחבשות הבילתי נגמרת שלי עם החיפושית שלי ,אני צריך לצבוע את הפחיות של המניפה,הבעיה היא שצבעתי אותן כבר בצורה ממש דפוקה עם הרבה מידי צבע. מברשת ברזל בקושי רב מורידה מעט מאוד (ממש מעט ) . חומצה עזרה קצת יותר (אני לא יודע בדיוק איזה ,זה ספריי מוריד צבע מהמסגריה בעבודה)אבל גם לא ממש . בקיצור אני מחפש שיטת קסמים להורדת שיכבה לא מבוטלת של צבע ומתחתיה שאריות שכבת הצבע המקורי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
מצגת חמודה רכבים קלאסים אמתיים http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=07C0EBB05530C2FF
הודעה אחרונה מאת Rooster, -
פורד זודיאק
מאת לירוי1- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לה http://cgi.ebay.com/FORD-ZODIAC-EXECUTIVE-LIMOUSINE-VERY-RARE-CLASSIC_W0QQitemZ180004936554QQihZ008QQcategoryZ100932QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, הזמנה להשקת SIMCA 1501 , 1975 אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי , ב- 7 ביולי , בשעה 17:00 , בו תושק מכונית מדגם סימקה 1501, שעל שיפוצה שקד חבר המועדון דני כהנא , בסיועו של הבן גיא כהנא שעשה את רוב עבודת השיפוץ לצד האבא. האירוע יתקיים בחניון " קופי טו גו", פינת הרחובות איינשטיין /לבנון ,רמת אביב , צמוד לשער 8 של האוניברסיטה. קובי מילוא , ד ובר מועדון החמש, יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית . להשקת הסימקה יובאו בקבוק שמפניה וכיבוד קל . בעלי סימקות מכל שנות הייצור מתבקשים להגיע לא יאוחר מהשעה 16:00 . לפרטים נוספים: סמדר ,…
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
המרייט לג"נטים?
מאת hellm- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם למישהו יש ניסיון בצביעת גכ"טים בהמרייט? בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בציר 61 5 ספרות בלוחית רישוי
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
Portland Historic Races.
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם ידוע למישהו אם הסברה שהייתה במוזיאון בתפן, עברה עם הרכבים האחרים למוזיאון בעומר?
הודעה אחרונה מאת ronenlev, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, לאור הצלחתו הגדולה של הערב היווני הקודם הוחלט על קיומו של ערב נוסף והפעם: ביום שלישי, 18.07.06, 20:30, יתקיים מופע כחול- יוון בקפה מסעדה "מקום בלב", רעננה. המופע הוא שילוב של ישראלי עם יווני- מאריס סאן ועד פוליקר בהנחיית שמעון פרנס. עלות הכניסה למופע הינה 95 ש"ח .מזטים, לחמניות וכוסית אוזו על חשבון הבית . יש להזמין מקומות מראש מסמדר, אחראית אירועים של "מקום בלב" בטל' 097741575- שלוחה 0, טל' נייד 0502287376, עד יום א', 16.07 . חברי מועדון החמש יקבלו 10% הנחה על הזמנה מהתפריט כנגד הצגת כרטיס חבר. כתובת המקום:רח' פרדס משותף 5 רעננה. פרטים נוספים באתר:Ht…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ראשית, אחזור על ההודעה: נתחיל בנוהג חדש במפגש בסיגנון ה'שוק עתיק' - כל מי שיש לו חלקים, ספרים, אביזרים הקשורים לרכבי פורד למכירה / מסירה/ החלפה מוזמן להביא למפגש. אני גם ממליץ לחברים לפרסם את החלקים שברשותם או חלקים שהם מחפשים, על מנת לייעל את העניין כך שלמפגש יובאו החלקים המתאימים ולא מחסנים שלמים. בנוסף, יגיע למפגש חזי דלאל בעל מחסן חלפים לפורדים בלבד בתל אביב. מכיוון שהוא לא יכול להביא את כל המחסן איתו... אז מי שמחפש חלק ספציפי, נא לרשום כדי שנעביר לו רשימה מסודרת של החלקים שיביא למפגש (נא לרשום רק מי שבאמת צריך ורוצה לקנות כדי לא לטרטר אותו סתם בהבאת חלקים, אנחנו רוצים שימשיך להגיע גם למפגשים הבאים). ואתחיל את פירסום החלקים שברשותי למסירה ולמכירה: למכ…
הודעה אחרונה מאת capri, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ללא מילים: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volvo-Volvo-1800E-Volvo-1800-1800E-P1800-Swedish-Steel_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6458QQihZ009QQitemZ190006829630QQrdZ1
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 972 צפיות
עוד דוגמא לאוסף שקשה למצוא בארץ....... http://www.rollermarkus.de/Zundapp_Bella/Bella_2/bella_2.html
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני מחפש בנרות טויוטה סטארלט משנות ה80 המוקדמות ( בערך 80-83), ידוע לכם על כאלה בארץ ? הרכב אי פעם הגיע בייבוא סדיר לארץ או אם אתם מכירים רכבים כאלה שהגיעו בייבוא אישי, אני ישמח לדעת תודה
הודעה אחרונה מאת yosi cadillac, -
שאלה אומנם קצת מטומטמת אבל אני מבקש לנסות לענות עליה ברצינות . אני בטוח שכל אחד ממכם בעלי מכוניות אספנות או לא, שם לב לעובדה שבפנים מכוניות האספנות, יש ריח מאוד מיוחד ונעים, לא יודע איך לתאר זאת, זה פשוט "ריח של ישן". איך אתם מסבירים את הריח הזה, שנמצא רק במכוניות אספנות ומכוניות עתיקות. אשמח לתשובה עניינית. ד"א הריח הזה היא חלק מהאהבה הגדולה שלי לרכבי אספנות, שאני מאמין ביום מין הימים תהיה בבעלותי אחת (לא רק הריח גורם לי לאהוב, אבל זה חלק מהחבילה). תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת avipel, -
נגנבה סוסיתא 12 סטיישן מהחניון של בניין פנורמה הרכב היה מאובק ומספרו 252-599 כל מי שראה את הרכב אולי על גרר בין יום חמישי בערב לבין יום שלישי מתבקש להתקשר אליי 050-5644403 או למנחם 050-5263563 תודה אבי
הודעה אחרונה מאת Poseidon, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 5 אלף צפיות
האם ניתן?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ערב טוב, יש באפשרותי לארגן למכירה סוסיתא שעומדת הרבה שנים. מחר אני אצלם אותה אני מקווה... אין לי מושג מאיזה מודל היא, הלוחית רישוי מתחילה ב166... הרכב צבע לבן, ומחר כשנדע מודל ויהיו תמונות, נשים אותו באשכול מכירה
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, אני מחפשת רכב מגניב(רצוי עם גג נפתח) לצילומים לפיילוט שיערכו ביום שלישי ה11.7 הצילומים ייערכו כ4 שעות יש ליצור קשר בדחיפות עם לירית 0544860214 [email protected] תודה (:
-
opel GT 1 2 3
מאת <<TIBURON>>-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכם... שמי אופיר, ויש לי כמה שאלות לגבי הרכב הנ"ל... אז ככה, כבר יחסית הרבה זמן שאני חושב להיכנס לתחום, תמיד היתה לי משיכה מיוחדת לרכבי אספנות, בעיקר ליחוד שלהם על הכביש... בכל אופן, לא ידעתי בדיוק על איזה כיוון ללכת ואיזה רכב לרכוש... לכן חיקיתי עד אשר ליבי ישבה על ידי האחד... בהתחלה חשבתי, על רכבי קבריולט ישנים, אבל מהר מאוד ירדתי מזה, כי אני פשוט מעדיף רכבי קופה... בכל אופן, עם הזמן גיבשתי כמה דרישות שעל הרכב לעמוד בהן: 1. הרכב חייב להיות עם זיקה להתנהגות ספורטיבית 2. הרכב חייב להיות בעל מרכב קופה 3. הרכב חייב להיות בעל הנעה אחורית במהלך שירותי הצבאי, הכרתי והתחברתי עם חבר הפורום REDROZ בעל שלושה מנטות, ומנהל מועדון אופל ישראל... …
הודעה אחרונה מאת gt637545, -