Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בסיסות השעה 17:00 ראיתי בכביש 4 לכיוון צפון סוסיתא סטיישן על גבי גרר. עברה לי מחשבה שאולי מדובר באותו אוטו, אבל על הנגררת היתה פתק "למכירה", כך שהסקתי שכנראה זו לא אותה אחת.

מכל מקרה, אני שמח לשמוע שהאבידה נמצאה בריאה ושלמה.

ובהצלחה לבעל הסוסיתא שנגררה

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

דווקא פה היה צריך לחפש איפה שנמצא הפנס...:-)

ממש ליד.

אני מאוד שמח בשבילך שזה נגמר ככה, הקלה עצומה בטוח.

לשאר בעלי הרכבים שנגנבו לאחרונה - נקווה לסוף טוב!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אז, מישהו אכן גנב אותה, והסתיר ע"מ לבדוק, האם יחפשו או לא, או שפשוט אנשי אחזקה הזיזו אותה, מכוון שהפריעה למשהו?

בכל מיקרה, שמח, שמצאת אותה!

הלוואי, והיו מוצאים ככה את הליילנד, אבל כנראה זה לא יקרה לעולם...:?:cry: :cry: :cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יותר מדי רכבי אספנות נגנבים לאחרונה. רק לפני מספר ימים נגנבה חיפושית מיהוד שהיתה בתוך בית ומאחורי שער סגור, היא נמצאה אתמול מפורקת לגמרי ובלי מנוע.

פורסם
יותר מדי רכבי אספנות נגנבים לאחרונה. רק לפני מספר ימים נגנבה חיפושית מיהוד שהיתה בתוך בית ומאחורי שער סגור, היא נמצאה אתמול מפורקת לגמרי ובלי מנוע.
זה רק הילדים שגונבים תחיפושיות בשביל לעשות באגי אבל הם לא חושבים מה בעל הרכב עובר.

אונו 94 1.6 הזרקה יחידה בארץ

פורד שנהייתה לבאגי

עובד במוסך מורשה מיצובישי יונדאי

פורסם

וואוו ,

אני ממש שמח לשמוע על הסוסיתא שנמצאה ,

אני שואב מזה עידוד גם לגבי המקרה של הפיאט וגם . . . . הבימר שלי וכל רכב אחר שפיספסתי ..

שנזכה רק לבשורות טובות וכמאמר המשפט : "Good things comes for those who wait "

נתן,

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם
"ושבו סוסיתות לגבולם"

נמצאה הסוסיתא שנגנבה בחניון בניין פנורמה.

הגנב העלה את הרכב לקומה השלישית והסתיר אותה.

הרכב שלם וללא כל נזק.

תודה לכל מי שטרח לפקוח עין בנסיון למצוא את הרכב.

מקווה שיימצאו שאר רכבי האספנות שנגנבו לאחרונה.

יש תקווה.

אבי

המודעה הכי משמחת שקראתי עד כה .

שמור עליה , ובאמת מצער ומדאיג לשמוע על כל כך הרבה כלי רכב

שנגנבים לאחרונה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
הי

לחניונים כאלה יש בדרך כלל שומר בכניסה, בדוק איתו איזה גרר ניכנס לחניון בסמוך להעלמות, או אם ראה מישהו מוציא את הרכב....אם יש במקום אנשים קבועים נסה לברר גם איתם ותלה מודעות גדולות בחניון לגבי העלמות, יש הרבה אנשים טובים שיוכלו להעשיר אותך בפרטים לגבי הזהות של הגרר, לאחר מכן נסה לאתר את הגרר ולתחקר אותו... פירסום בין מורשי הגרירה באזור יכול להיות רעיון טוב בכל מקרה אל תחכה, לזמן חשיבות יתרה במקרה זה-הגש גם תלונה במשטרה-יכול להיות שמישהו ינסה להעלות אותו חזרה לכביש ואז יתברר שהוא גנוב, עוד רעיון אם היה חסר חלק משמעותי לרכב, או חלק מיוחד, פרסם את דבר בגניבה בין מוכרי החלקים הנ"ל... אם בקרוב מישהו יבוא לרכוש חלק זה תשתדל לקבל התראה מהמוכר-בהצלחה-רן

*יותר מדי רכבי אספנות נגנבים לאחרונה...משהו לא טוב קורה, צריך לבדוק את זה...שימרו על עצמכם-חג שמח.

שמח בשמחתך, מי יתן וכל הנעדרים ישובו שלמים ובריאים הביתה......וכל הגנובות ימצאו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

איזה יופי של אוטו מזכיר לי נשכחות

ממש יפיפיה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אז, מתי רואים אותה במפגשים? :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...