Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה של רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
(עכשיו נישמע את כל סיפורי האיימים על ניידות שלא הגיעו, או פעלו שלא כנדרש-יאללה עליהום)

אתה מרים להנחתה... אז אני אוותר. למרות שאת כל "סיפורי הזוועה" שלי אני מכיר ממקור ראשון.

אני לא יודע מה דרגתך או תפקידך ב"כחולים" אבל אולי הרעיון הבא יעניין אותך. תנסה פעם או פעמיים

להתחזות לאזרח ולפנות לעזרת המשטרה בעניינים שאינם פיגוע או רצח (גניבת רכב מתרחשת, תאונה

בלי נפגעים קשה, ...) ולראות את מידת ההיענות (אין צורך להזעיק כוחות ממש, כמובן, רק תראה אם

בכלל מישהו טורח, ובמדת הצורך לבטל מייד). ארגונים מסחריים מעסיקים מבקרים המתחזים ללקוחות

ע"מ לבדוק את טיב השירות. אולי כדאי שגם המשטרה תאמץ את המודל. אתה עשוי להיות מופתע

מהתוצאות, או לפחות להבין את חוסר האונים האזרחי.

:turn-l:
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

yuvk -

:mm_yeah:

כנראה שנגמרו למשטרה הצרות ועדיף להזעיק שישה שוטרים חמושים בM-16 לבית של קשישה ניצולת שואה - וכל זאת רק בגלל שהיא "נחשדה" ששפכה מרק על מכוניתו של המתנדב שהשתלט באופן ברוטלי ומגעיל על החנייה של הקשישה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

yuvk -

:mm_yeah:

כנראה שנגמרו למשטרה הצרות ועדיף להזעיק שישה שוטרים חמושים בM-16 לבית של קשישה ניצולת שואה - וכל זאת רק בגלל שהיא "נחשדה" ששפכה מרק על מכוניתו של המתנדב שהשתלט באופן ברוטלי ומגעיל על החנייה של הקשישה.

השאלה אם המרק היה עם לוקשים או בלי...:wink:

אגב, תלוי איפה אתה גר...

למשל בשוהם, היה איזה רכב שחסם אותי, היתקשרתי למישטרה ותוך 15 דקות הם הגיעו, מצאו את הבעלים של הרכב ואני הייתי יכול לנסוע... 15 דקות כל הסיפור ניגמר!!!

הניידת לא היתה במיקרה ברחוב או משהו כזה, אלא במרכז של שוהם... שוב רבע שעה!!! (לא כולל הצעקות שהם "הענישו" את העבריין הקטן...:wink:)

אותו מיקרה קרה לחבר שלי בחולון...

אחרי 3 שעות שהוא מיתקשר לתחנה ומיתחנן שיבואו כי הוא צריך לצאת עם האוטו, ואחרי התשובה האלמותית "הניידת בדרך אליך (הם רק עצרו בדר לאיזה קפה קטן וחומוס)..."

נישבר לו והוא נקט באמצעים אחרים...

הניידת מעולם לא הופיעה, לא יצרו איתו קשר, והארוע לא חזר על עצמו...

כמו כן, מיקרה דומה עם שיכור/מסומם שהיה ניכנס לביניין ומיתנחל באיזו קומה, עושה את צרכיו ותוקף כל מי שהיה מעז להיתפרץ לחדר המדרגות (לרוב הוא היה מגיע בשעות הערב המאוד מאוחרות, וזה די מלחיץ למצא מישהו שוכב לך על הדלת ולא רוצה לקום)

אחרי כל פעם שהם היו מנדנדים למישטרה היתה ניידת מגיעה, לוקחת את האיש הזה ומעיפה אותו... לפעמים הם היו מגיעם מהר, תוך שעתיים, ולפעמים לא היו מגיעים ביכלל (ואני לא מחשיב3-4 שעות כזמן הגיוני!)

לבסוף, מישהו מהשכנים היתקשר והשיחה היתה כזו "שלום, מישטרה, אני גר ברח' ככה וככה... אני רוצה לדווח על מסומם בחדר המדרגות, הוא לא נותן לנו לעבור ואנחנו מפחדים"...

מוקדנית:"אהה... שוב... OK.. ניידת בדרך אליכם..."

אחרי איזה חצי שעה שוב הוא הרים טל' אליהם ואמר "המסומם ניסה ליתקוף אותי אז יריתי בו... תיקראו לחברה קדישה"...

תוך פחות מ 5 דקות וכמה שניות הגיעו כמה ניידות ולא מעט שוטרים...

השוטרים איימו על האיש שהם יגישו נגדו תלונה על הטרדה וכו'...

מאז, אין מסומם, אין שיחות טל' וציפיה לשוטרים שלא יגיעו ו... גם התביעה לא הגיעה מעולם...

ובכך תמה סאגת המסומם בחדר המדרגות שנימשכה תקופה די ארוכה של כמה חודשים... אז למה אי אפשר היה לפתור את זה בפעם הראשונה? אני מאמין שאת אותו "הסבר" שהשוטרים נתנו למסומם הזה בפעם האחרונה הם היו יכולים לתת לו בפעם הראשונה...

בקיצור, כפי שנאמר, גופים ממשלתיים צריכים גם בקרה, ויפה שעה אחת קודם...:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי, הלוואי שהמקרה שציינתי היה יכול להיות מצחיק.

אבל קרה שמספר חודשים לאחר האירוע, היא נפטרה. ההערכה מדברת שמרוב הבהלה של פריצת השוטרים החמושים לבית, הנזק, עוגמת הנפש והבושה שנגרמו לה ולבן שלה (הוא פוטר מעבודתו בגלל שנעצר - ולא מדובר בשליח פיצה) - גרמו לה לשברון לב ולאחר 4 חודשים נפטרה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

תודה לכולם על העזרה אגב במקרה שלי התאונה קרה ליד משטרת בית שמש התקשרתי מיד. אחרי כמה פעמים הם ענו ואח"כ שמו אותי בהמתנה רק כשסיפרתי שאין נפגאים היא אמרה תיקח את הפרטים ויום טוב.

היום ביררתי אצל הסוכן שלי, יש לי צד ג, אבל מכיוון שהרכב שלי אספנות הם לא רוצים לעזור, הם אמרו שזה מסובך מדי בשבילהם (לא יודע למה, וגם החברה הזה הגיע בהמלצה של המועדון החמש) אבל הם אמרו אם אני יוסיף עוד 299 שקל דמי טרחה הם יטפלו בעניין.

מסתבר שההוא שפגע בי יש לו ביטוח מקיף והוא גם מודה באשמתו.

אכשיו הסוכן שלי אמר לי לך תביא שמאי, תשלם לו, לך למוסך תתקן ותשלם לו, תביא לנו קבלות ואח"כ תשלם לנו עוד 299 שקל, ואח"כ אנחנו נתבע את הביטוח של הנאשם. יקח עד 90 יום וסביר שלא נצליח.

אבל תהיה אופטימי!!

מה לעשות צד צד

והאם יש עוד אופציות?

שוב פעם תודה

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם

ראשית כל תחליף סוכן !!, אם אילו העצות שלו תעשה לעצמך טובה ותמצא סוכן שייצג אותך נאמנה ולא את חברת הביטוח.

כיוון שהפוגע מודה , חברת הביטוח שלו מחויבת לשלם את הנזק אשר נגרם לרכב שלך.

צור קשר עם סוכן הביטוח של הפוגע (כיוון שהסוכן שלך לא נראה מעונין בנושא..), והגע איתו להסכמה על עלות התיקון על פי הערכת שמאי שאני מקווה שהזמנת..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שלום

ראשית, תנחומי על ארוע המצער והמיותר.

שנית, לא ממש הבנתי, אתה אומר שיש לך פוליסת ביטוח צד ג' ועדיין הסוכן לא מוכן לעבוד על המקרה?

אם כך הדבר אתה צריך, בסיום הסאגה הזו, להתלונן עליו ברשות הפיקוח על סוכני הביטוח (שאינני מכיר את שמה אבל בטוח יש כזו), לעדכן את המועדון במי מדובר, כדי שיפרסמו זאת ויפסיקו את ההמלצות עליו.

מספיק כבר עם אלו שלוקחים כסף ללא תמורה!

שוב, כמו כולם אני מאחל לך שלא יורידו את הולבו מהכביש ושלא תצא בנזק כבד מדי.

יהודה

פורסם

הייתי אצלו היום וראיתי כנראה את חלקי ה-122 המדוברת מפורקים , לטובת תיקון הרכב הנ"ל, אגב בשבוע שעבר פורקה שם 144 74 עם תיבת הגה כוח שלמה למעוניינים(אם לא מאוחר).

אני ממש מבין את עגמת הנפש של הבחור ומקווה שהעסק יסתיים עם מינימום הוצאות וכאב לב.

אצלו=שלמה סייג בר"ג

פורסם

היי !

אני מכיר מקרה בו פגעו לחבר ברכב אספנות וניסחתי לו תביעה, בתביעות קטנות, והוא אפילו זכה בפיצוי על עוגמת נפש, דבר שהוא נדיר במקומותינו. השופט קבע כי רכב אספנות אינו רכב רגיל ויש מקום לפיצוי מיוחד.

גם ברכב אספנות שלי פגע רכב וגרם לנזק בכנף האחורית בעזרת שמאי טוב קבלתי מחברת הביטוח של הנהג הפוגע את כל הנזק לרבות בגין יבוא חלקים. הבעיה שזה לוקח זמן וצריך סבלנות.

בכל מקרה ללא שמאי טוב לא תוכל להתקדם.

בהצלחה

שלמה דן גדרון

פורסם
שמאי רכב מחוייב להוריד את הרכב מהכביש החל מנזק של 60% למיטב ידיעתי.

ומאיפה הוא יקח את הבסיס לחישוב הערך ?

- ממחירון קראוס ?

- ממחירון קראוס + מיסים ?

- ממחירון קראוס + עלויות יבוא + מיסים ?

- ממחיר ה"שוק" ?

מנסיון במכניות ישנות בכלל, ובמכוניות אספנות בפרט, העסק הרבה יותר נזיל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בנוסף לשמאי הרכב, האם תוכלו להמליץ על עו"ד המסוגל לטפל בנזקים מסוג זה.

(מדובר בסכומים אשר עוברים את מסגרת הטיפול של בתי דין לתביעות קטנות).

תודה.

תורה לשוטים,

אהבה למדוכאים וחולי שפעת...

• תוכן חדש...