Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון פיאט, 23.6.06, חיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ימות המשיח הגיעו!

סוף סוף מפגש פיאט בחיפה,אני מקווה שיגיעו (בעיקר) החברים בעלי פיאט קלאסיות שיתנו טעם "אמיתי" (לטעמי) למפגש (ומבלי לפגוע ברגשות בעלי האונו/פונטו....:wink: ).

העוגה עלי..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כפי שציין ספיידרמן , המפגש הקרוב בחיפה, תהיה שיירה ארוכה ומאוד ססגונית המשלבת בה רכבים מודרנים+אספנות ומיוחדים.

אם אפשר , אני מבקש , מהחברים עם רכבי האספנות , בין אם זו ה X1/9 או ספיידרים למיניהן [שהיו במפגש ביקום] - נא להגיע. זה יתרום לא רק לשיירה הארוכה, אלא גם לדור הצעיר יותר המוכן למכור נשמתו עבור ג'אנט , אבל מרים גבה בחוסר נוחות למראה פיאט ספיידר.. :?

מעבר לכך - כפי שנאמר דני יעביר הרצאה, השיירה תצולם בוידאו וכוו.. בקיצור.. יהיה גרוייסע שמייח שם!..:wink:

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

מה הכתובת המדויקת של המקום? עכשיו יש לי בעיה אם איזה אוטו להגיע פיאט 500 פיאט 850 קופה או פיאט פונטו טורבו דיזל. מי יכול להמליץ אם מה לבוא? או שאולי אני יבוא עם גרר עם כל השלושה

פורסם
מה הכתובת המדויקת של המקום? עכשיו יש לי בעיה אם איזה אוטו להגיע פיאט 500 פיאט 850 קופה או פיאט פונטו טורבו דיזל. מי יכול להמליץ אם מה לבוא? או שאולי אני יבוא עם גרר עם כל השלושה

כל השלושה נשמע מצויין :wink:

אני בכל מקרה אנסה להיות שם, כבר הרבה זמן שלא הייתי במפגש מסוג כלשהו...

פורסם
בעיה אם איזה אוטו להגיע פיאט 500 פיאט 850 קופה או פיאט פונטו טורבו דיזל.
ממליץ שתבוא עם הרכב שהכי פחות רואים במועדון - פיאט 850 קופה.

מצא משה

פורסם
:roll:

חשבתי שכל המשתתפים מגיעים על גרר...

:wink:

בהצלחה לכם,

נמרוד

אתה לא מחמיץ שום הזדמנות...... :wink::smile:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תזכורת:

דגלים יחולקו בשעה 13:45 בתחנת הדלק "דור" שביקום ובשעה 14:00 נצא בשיירה לכיוון חיפה.

לחברים המגיעים ישירות ל"מצת אור", נא להגיע בשעה 15:00.

עדכונים נוספים כאן .

תמונות מהמפגש האחרון שהתקיים ביקום ניתן לראות כאן .

להתראות.

פורסם

היה מפגש נהדר!תודה לדני על האירוח{הקבב היה טעים מאד}.היה נחמד לראות חברי פרום מגיעים למפגש,בעלי פיאט,וגם כאלו שלא.ההרצאה בנושא זיהום האויר היתה מעמיקה יסודית,ומעניינת,ובהחלט היתה נוכחות מרשימה.מבין המכונית היותר אטרקטיביות,אהבתי את הפיאט קופה האדומה והכחולה,ה124 ספיידר הצהובה של אהרון,שניראת מדהים,פיאט 850 צהובה מושקעת,ואפילו איזה אמריקאית ענקית שהצתרפה לחגיגה.

וכמובן תודה גדולה לגיל,מנהל המועדון על היוזמה-כן ירבו!:-D

• תוכן חדש...