Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיז'ו 306 דור ראשון היו שתי וריאציות של פנסים ראשיים:

האחת כללה רפלקטור יחיד עם נורת הלוגן סטנדרטית שכוללת אור רגיל ואור גבוה.

השניה כללה שני רפלקטורים, האחד לאור רגיל, השני לאור גבוה.

חיצונית הם נראים זהים, אלא שבגרסה השניה (שני רפלקטורים), האורות הרגילים מאירים מחצי הפנס, והאורות הגבוהים מהחצי השני.

האם מכון טסטים יכשיל מכונית שבה יש רפלקטור אחד מכל סוג ?

שניהם תקינים, מקוריים, מכוונים, מאירים למרחק, לגובה ובעוצמה נכונה.

עם זאת, מבט אחד על הרכב (רק כשהאורות דולקים) מסגיר את ההבדל - בצד שמאל האור נובע מחצי פנס, ובצד ימין מכולו.

יפריע או לא ?

פורסם

עקרונית, כל עוד הפנס מכוון ומאיר כמו שצריך - אין הבדל בין הפנסים ואתה אמור לעבור טסט ללא שום בעיה, כבר עברו תחת ידי כמה אקסמפלרים כאלה (עם שוני בפנסים) שעברו טסט.

בנוסף למה שאמרת אני רוצה להוסיף שב-306 היו אומנם 2 סוגי פנסים אבל סה"כ 3 ווריאציות:

1. רפלקטור יחיד - נורה H4

2. רפלקטור כפול - נורה H1 + H1

3. רלפקטור כפול - נורה H7 + H1

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז אצלי נפח את נשמתו סוג 3 והוחלף בסוג 1.

זה קרה במהלך נסיעה על כביש החוף, כיוון דרום, 100 מטר לפני הירידה לנתניה. פתאום שמענו בום, וכשעצרנו הפנס היה מרוסק, עם שאריות של בטון בתוך הרפלקטור... :?

פורסם

הנחתי כך. האם יש נימוק ? הרי שניים מהסוג הראשון --> קביל, וכך גם שניים מהסוג השני.

חיצונית הם נראים זהים, פיזור האור זהה, העוצמה וכיוב'. אז מה הבעיה בערבובם ?

פורסם
האם יש נימוק ? הרי שניים מהסוג הראשון --> קביל, וכך גם שניים מהסוג השני.

חיצונית הם נראים זהים, פיזור האור זהה, העוצמה וכיוב'. אז מה הבעיה בערבובם ?

תתקן אותי אם אני טועה :

לאחד יש 2 "רפלקטורים" ולשני "רפלקטור" 1 ?...

אשמח מאד עם "kompy" יתייחס לזה בכפוף ל"אוגדן בחינת רכב", אם איני טועה פרק 61 ?

באשר לפ"ת , ת"ת מס' 335 מתייחסת לפנסי החזית (אני מצטט משפטים רלוונטיים):

*הפנסים המאירים באור דרך יאירו בעוצמה שווה ובצבע אחד.

אם מבנה ה"רפלקטור" שונה, אני מניח שעוצמת התאורה לא תהייה שווה ולכן גם פיזור האור יהייה שונה , בניגוד להערכתך.

מריוס

פורסם

התקנת פנסי חזית-תקנה 335

פנסי החזית יותקנו בחזית הרכב, פנס אחד או שניים בכל צד של הרכב מותקנים באופן סימטרי לגבי הציר המרכזי של הרכב, ובלבד שהמרחק מפני הקרקע לקצה התחתון של השטח המאיר בזכוכית הפנס יהיה לפחות 40 ס"מ והמרחק מפני הקרקע לקצה העליון לא יעלה על 120 ס"מ. האור בפנסי החזית האמורים יאיר בצבע אחד. הפנסים המאירים באור מעבר יאירו בעצמה שווה. הותקנו ברכב ארבעה פנסי חזית, יהיו שני הפנסים הקיצוניים לצד הרכב פנסים המאירים באור מעבר.

(כל מילה אחרת מיותרת).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...