Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לא מעט אני נפגש עם הודעות של חברי הפורום החוששים שתדלקו את רכביהם בדלק מהול. כל אחד ואחד מעלה השארה וסימפטומים שונים. אשמח אם תעלו לטופיק זה את השינויים שחלים ברכביכם עקב תידלוק דלק פסול.

תודה מראש L.A

פורסם

אהלן.

מנסיון עם דלק מהול (אבא שלי תדלק בתחנה שמהלה דלק ע"פ הרשימה ששמרד התשתיות פרסם בעבר): טורים לא יציבים, התנעה קשה מאוד, שמדליקים מזגן בניוטרל המנוע נכבה, שמנסים להתקדם עם האוטו רק עם קלאץ' האוטו נכבה, האוטו נכבה בניוטרל,

וכמו ש- zvih אמר, ירידה בביצועים, עלייה בצריכת דלק, צלצולים מהמנוע, תאוצה לא ליניארית...

איתמר ג'ורג'.

פורסם

בתקופה שתדלקתי בתחנה מוהלת (שאני לא מבין איך היא פעילה עדיין, אחרי שתפסו אותה פעמיים) התחושה הייתה שצריך ללחוץ יותר על דוושת הגז והמנוע "לא סוחב".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שתי "בק פייר"עצבניים שגרמו לי לרוץ לבני לבדיקה שהכול בסדר...שלא לדבר על הנזקים הנפשיים מהעצבים על ה"מוהלים"

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אני דווקא לא הרגשתי שינוי בצריכה, אולי בעיקר בגלל שהנסיעות היו בין-עירוניות בעיקרן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...