Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף את הסט הקידמי שלי בחדש ורציתי לדעת אם מישהו כבר שמע את אחד מהסטים הבאים ויכול להמליץ לי מה כדאי לי לשים

סט של planet audio http://products.netex.co.il/model.asp?model_id=129706

סט של sound streamhttp://ronen-systems.allbiz.co.il/Page5672.asp?id=1143

סט של rockford http://www.cardomain.com/item/ROCP162S

תודה רבה לכם

פורסם

לידיעתך, Planet Audio הוא מותג אח למותג BOSS, שניהם באותה באותה בעלות.

Planet Audio הוא כביכול הקו ה"איכותי" של BOSS.

לא הייתי מכניס אותם ברשימה יחד עם שני הסטים התחתונים.

פורסם

מה אתה סתם?

PLANET AUDIO היא חברה איכותית מאוד!!!

כאשר כל קו המוצרים שלה הוא קו איכותי שעומד יחד עם החברות הטובות בשוק היום.

יש להם מגברים מעולים! ויצא לי לשמוע את המונובלוקים שלהם במיוחד דוחפים סאבים ולוקחים אותם עד לקצה.

פלנט אוודיו היא חברה מהטובות שיש היום...

אני לא יודע לגבי הקומפוננטים שלהם אבל לפי מה ששמעתי הוא סט סבבה לגמרי.

הוא בטוח יותר טוב מהרוקפורד פאנצ' שהוא סט מזוויע.

פורסם

בסופו של דבר עשיתי את הדבר הקשה יותר בכדי לבחור את הסט

ישבתי כל היום והרכבתי סט סט ולבסוף גיליתי ש planet audio רמקולים ממש לא מה שחשבתי

והרכבתי אותם אמנם עולים יותר ולא רואים את rockford בכלל באיכות

יש להם כזה צליל חי ונקי ובעוצמה גבוהה מאוד אין עיווטים

שורה תחתונה רמקול איכותי ביותר

אם יצא לי להיות במפש השבת תוכלו לשמוע אותם כמובן אבל שייש לי עוד שיפורים לעשות

אני חייב לאטום את הדלתות כדי להפיק את המירב מהסט הזה

פורסם
מה אתה סתם?

PLANET AUDIO היא חברה איכותית מאוד!!!

כאשר כל קו המוצרים שלה הוא קו איכותי שעומד יחד עם החברות הטובות בשוק היום.

יש להם מגברים מעולים! ויצא לי לשמוע את המונובלוקים שלהם במיוחד דוחפים סאבים ולוקחים אותם עד לקצה.

פלנט אוודיו היא חברה מהטובות שיש היום...

אני לא יודע לגבי הקומפוננטים שלהם אבל לפי מה ששמעתי הוא סט סבבה לגמרי.

הוא בטוח יותר טוב מהרוקפורד פאנצ' שהוא סט מזוויע.

מאיפה הבאת את היציאה הזאתי...

מדובר על חברה בינונית שמייצרת מוצרים בינוניים שלא ממש עומדים בהצהרות שלהם...

"דוחפים סאבים ולוקחים אותם עד הקצה", גם מגבר של בוס שמפיק כ400 וואט RMS ויחובר אליו סאב של 250 וואט RMS גם הוא "ידחוף אותו עד הקצה" אז זהו, זה אומר שבוס היא חברה איכותית מאוד והיא מאחת החברות הטובות בשוק האודיו??

ולגבי הסט קומפוננט של רוקפורד פאנץ', זוועתי= דעתך, ולדעת מישהו אחר יכול להיות שזה ישמע מעולה ברמות מטורפות.

ושאתה אומר ש"לפי מה ששמעתי הוא סט סבבה לגמרי" זה אומר שאתה ניזון משמועות או שהלכת פיזית ושמעת את הסטים שלהם? זה קצת לא ברור שמדברים על רמקולים.

כי אם מדובר על שמועות אז אנא ממך, אל תמליץ על מוצרים שאינך מכיר.

כמו שאני לא הולך וממליץ על מגברים של באטלר לרכב, כי פשוט לא היה לי נסיון איתם.

ובמחירים האלו שוב, הייתי ממליץ על הדוטק.

under construction..

פורסם

ניר אתה צריך ללכת לגמילה ולהבין שדוטק זה לא הסט היחד בקטגוריה שלו יש לו מתחרים שלדעתי בהרבה יותר טובים ממנו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

בסופו של דבר עובדה שהוא מרוצה מאוד מהפלנט אוודיו שהוא קנה.

ולא אני לא מדבר על סאב של 250 RMS

אני מדבר על 2 קיקר L7 שהרעידו את החנות.

אני עדיין חושב שפלנט אוודיו זו חברה מעולה ולא עוד הרבה חברות מייצרות מוצרים ברמה כמו שהיא מייצרת.

וזה לא שאני איזה אוהד של החברה, אין לי מוצר אחד שלה באוטו אבל עדיין ביליתי שעות על גבי שעות אצל המתקין שלי והוא מוכר מוצרים של החברה הזאת ויצא לי לראות אותם עובדים הרבה פעמים וכל פעם זאת הייתה פשוט הצלחה ותענוג לאוזן.

פורסם

ניר , לפי מה שעשיתי היום אם הבנת נכון זה שלקחתי את הסט של רוקפורד והרכבתי ברכב , לאחר מכן לקחתי את פלנט אודיו והרכבתי ברכב , ושוב להזכירך על מגבר GBL gto4000 ו - HU של clarion drx960rz וסאב rockford punch 200rms , על הסט של sound stream אני ויתרתי כי לא היה להם מפרט מי יודע מה , אבל לעניננו הסט של רוקפורד היה ממש מגעיל צליל מת כזה אין באסים

טוויטרים צועקים סתם בלי טעם ובלי ריח ועוד שמו לך שניים לכל צד , בשביל מה להחריש את האוזניים של הנהג

לאחר שעשיתי את הפעולה של ההרכבה ופירוק של שני הסטים ללא כל ספק שהפלנט אודיו הרבה יותר איכותיים יש להם צליל כזה יפה באסים עמוקים אין להם עיווט בעוצמה גבוהה וגם בנוסף לכל זה ביחידת קרוס אובר שלהם יש מנגנון הגנה

לטוויטר על מנת של יישרף ברגע שייש עומס עליו הוא מנמיך אותו בחצי ואתה עדיין שומע בסבבה וגם יש אפשרות לבחור את רמת הdb של הטוויטר 0db , +3db , -3db , ואת שני הדברים הללו אין ברוקפורד

ואני גם לא יודע איך עלה בדעתך להשוות אותם לבוס

פורסם

מאק אודיו פרוטקטור שהיו לי ניגנו בהרבה אבל בהרבה יותר יפה מדוטק אין מה להשוות...

טוויטר יותר נעים מיד באס לא רע אומנם לא מיד באס אימתני אבל בהשוואה למיד באס של הדוטק המאק אודיו היה הבחירה שלי...

הדוטק לא כזה סט פגז כמו שעושים אותו אני בכלל אבל בכלל לא מתלהב ממנו סט סביר ויש לו מתחרים ראויים לציון...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

בקשר לפלאנט אודיו..

לחבר שלי ברכב יש איזה סאב שלהם, 12 אינצ' בתיבה של בערך 60 ליטר, והא פשוט הסאב הכי איכותי שיצא לי לשמוע, הבנאדם ניסה כמעט כל סאב קיים, ועדיין, פשוט אין לו מתחרים.

אי אפשר להכליל קו מוצרים שלם של חברה בצורה גורפת, לכל חברה (כן , כן, אפילו לקליפורניה בום) יש הברקות, וגם מוצרים לא מי יודע מה מבטיחים.

מסקנה: זה שלחברה מסוימת יש שם מסוים לא מעידה בהכרח על העובדה שהמוצר המסוים יעמוד או לא יעמוד בדרישות מסוימות. אם אין לכם היכרות אל תמליצו.

בברכה, שי.

פורסם

למוראל יש סט קומפוננטים טובים אי אפשר לומר שלא אבל במחירים שלהם אפשר לקנות סטים של חברות אחרות טובות בהרבה בהשוואה לאותה רמה של מוראל

מה שכן למוראל יש סט אחד בלבד שלפי דעתי ועוד המון כמוני אי אפשר לזלזל בו בכלל זהו סט שזכה כבר 3 שנים ברציפות בתחרויות SQ של EMMA ופשוט אין עליו

זה הסט elate 6 אבל תשמעו זה סט שעולה לפחות 3200 ש"ח צריך להיות דפוק בראש כדי לקנות כזה סט כי הוא צריך גם מגבר ברמה גבוהה מאוד על מנת לנצל את הסט הזה כמו שצריך

פורסם

האלייט 6 הוא סט טוב מאוד , אבל לא צריך להיסחף בעניין ההגברה שלו , כל מגבר שיתן לו באיזור ה 80 וואט RMS ישמע טוב מאוד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
צריך להיות דפוק בראש כדי לקנות כזה סט כי הוא צריך גם מגבר ברמה גבוהה מאוד על מנת לנצל את הסט הזה כמו שצריך

א. למה דפוק ? יש לא מעט אנשים שמשקיעים בסט כזה , ויש תמורה לכל שקל.

ב. זה לא נגמר במגבר חזק , חובה איטום ברמה גבוה , חישובים של מיקום של כל חלק (טויטרים , מידים , וופרים)

בניה לכל חלק - כמובן כל אלה לא חובה , אלה אם אתה רוצה לנצל באמת את הסט.

• תוכן חדש...