Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראש העין, ברח' ה' באייר, לכיוון הירידה, באחת החניות מימין עומדת אל קמינו מסוף שנות ה- 70 נראת מוזנחת, אבל נמצאת בשימוש.

אני לא חושב שיש תושב מרכז שקורא לעצמו חובב מכוניות ולא מכיר את הרכב הבא: פורד אנגליה סטיישן במצב סופני בהחלט, אבל עם חלקי פח, שמשות, פגושים ואולי עוד חלקים שניתנים להצלה, משמשת כבסיס לשלט פירסום בעליה מכיוון יהוד לגהה (כיוון פתח תקווה)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 290
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בראש העין, ברח' ה' באייר, לכיוון הירידה, באחת החניות מימין עומדת אל קמינו מסוף שנות ה- 70 נראת מוזנחת, אבל נמצאת בשימוש.

אני לא חושב שיש תושב מרכז שקורא לעצמו חובב מכוניות ולא מכיר את הרכב הבא: פורד אנגליה סטיישן במצב סופני בהחלט, אבל עם חלקי פח, שמשות, פגושים ואולי עוד חלקים שניתנים להצלה, משמשת כבסיס לשלט פירסום בעליה מכיוון יהוד לגהה (כיוון פתח תקווה)

אם זה מה שאני חושב, שזה, אז זה לא אנגלילה, אלא וואריאנט, לדעתי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אכן וריאנט,בדקתי מקרוב...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אכן וריאנט,בדקתי מקרוב...

ג.

אני יודע שהרכב עומד שם לפחות 5 שנים.....

בהתחלה חשבתי שזו וולוו 122 אבל אחרי שגם אני בדקתי מקרוב אני מסכים עם ג'ורג'.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

בכניסה לרמת השרון שממשיכים עם הכביש הראשי לתוך העיר תמיד חונה בצד מכונית אמריקיית גדולה (אין לי שמץ איזה דגם).

אני גם האמת לא יודע אם היא נוסעת, אבל כל פעם שאני באזור אני רואה אותה חונה באוטו מקום במשך איזה שנתיים ככה.

בקיצור שווה לבדוק ..

יוגב

פורסם
בכניסה לרמת השרון שממשיכים עם הכביש הראשי לתוך העיר תמיד חונה בצד מכונית אמריקיית גדולה (אין לי שמץ איזה דגם).

אני גם האמת לא יודע אם היא נוסעת, אבל כל פעם שאני באזור אני רואה אותה חונה באוטו מקום במשך איזה שנתיים ככה.

בקיצור שווה לבדוק ..

יוגב

סאטלייט... הוא לא רוצה למכור אותו, ביקשתי כמה פעמים.......:?:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנה - אם אתה רוצה לקנות לך סטלייט יש מי שמוכר בקלאסיקאר... סאטלייט צהוב עם להבות של בחור בשם יובל נדמה לי.. נדמה לי שהוא גם גולש כאן מדי פעם...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
המחיר שהוא רוצה עליה יגרום לך לגלוש במורד הכיסא ישר על הריצפה...

לא רק זה - אני לא ממש אוהב את הדגם ההוא... אני דווקא אוהב יותר חדש.

פורסם
פונטיק Lemans במצב מחפיר צבוע בצבע שמן ורד, מדגמי אמצע שנות השיבעים ברחוב מיד"א 24 בבני ברק, פנים הרכב קטסטרופה, רוב החלונות לא נסגרים, אני לא בטוח בכלל הרכב במצב נסיעה.

(תמונה של דגם זהה להמחשה)

656111_4_full.jpg

ראית את הרכב שוב בהרצל, טעיתי בקשר לגירסה של הlemans, הוא מדגם Silver Bullet עם ארבעה פנסים בחזית.

אגב הבעלים גם הוסיף שלט מכירה מאז שראיתי אותה, והמחיר שלה הוא 10000$.

רק חבל שקלסיקה כזאת לתעלם בגלל גרידיות.

פורסם

קאמרו?

בעל הרכב לא מעוניין בשלב זה למכור.

IMG_4761.JPG

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...