Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

reverse glow gauges

veloks
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שמוכרים כזה לוח שעונים בארץ להונדות,וזה באמת נרא טוב בלילה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש לי סיויק 94 ואני מת לראות איך זה נראה.

בנקרה תוכל לעזור לי למצוא איפה עושים את זה? אני מאזור המרכז

פורסם

אני מאזור הצפון ואני לא ממש מתמצא במרכז הארץ אבל אני בטוח שבמרכז יהיה לך יותר קל למצוא מקום שיעשה לך את זה מאשר בצפון.

הנה תמונה שצולמה באחת החנויות שבמרכז הארץ,נרא לי שזה לוח שעונים של סיוויק 94(לא בטוח) והוא זוהר בלילה בידיוק כמו ההוא שבתמונה שצירפת:

IMG_0366.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה באמת לוח של סיויק 94 אבל מה זה הדבר האדום המגעיל ששמו לו?

בכל אופן מה שרציתי לדעת זה איך בדיוק הוא זוהר כל כך יפה, אני מניח שזה לא תאורה אחורית פשוטה.

פורסם

החומר הלבן הוא פוטואלקטרי כזה, שכאשר הוא מקבל מטען חשמלי הוא מאיר.

אם אתה קונה כזה, בדוק שאתה יכול לשלוט בעוצמת האור כי זה נורא מפריע בלילה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

זה באמת לוח של סיויק 94 אבל מה זה הדבר האדום המגעיל ששמו לו?

בכל אופן מה שרציתי לדעת זה איך בדיוק הוא זוהר כל כך יפה, אני מניח שזה לא תאורה אחורית פשוטה.

קוראים לזה יורודש וזה כיסוי ללוח שעונים כמו שיש לאלפא 147 ולמזדה3.

פורסם

ללא ספק נראה מדהים.

תודה רבה חבר'ה, באמת עזרתם לי מאוד.

למישהו יש מושג מהו סדר גודל המחירים על כזה דש?

• תוכן חדש...