Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש צמיגים 185/65/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

אחרי שביררתי וניסיתי לשנות את מידת הג'אנט ברכב (אלמרה 2003) לחתך נמוך יותר, לא הצלחתי

לאשר מידה שתצדיק את הרכישה של 4 ג'אנטים חדשים.

כרגע אני מחפש צמיג איכותי,אוחז - גם ברטוב (יותר מצמיג זול וסטנדרטי), רצוי שקט.. התקציב הוא עד 400 ש"ח לצמיג 4X

המידה כאמור 185/65/15, איזה חברה ודגם מומלצים בקטגוריה הזו?

פורסם
אז ככה...

אחרי שביררתי וניסיתי לשנות את מידת הג'אנט ברכב (אלמרה 2003) לחתך נמוך יותר, לא הצלחתי

לאשר מידה שתצדיק את הרכישה של 4 ג'אנטים חדשים.

כרגע אני מחפש צמיג איכותי,אוחז - גם ברטוב (יותר מצמיג זול וסטנדרטי), רצוי שקט.. התקציב הוא עד 400 ש"ח לצמיג 4X

המידה כאמור 185/65/15, איזה חברה ודגם מומלצים בקטגוריה הזו?

באלמרה הקוטר הוא 15? לא 14?

פורסם

Falken ZE-512 תאמין לי שווה כל שקל! גם שקט וגם מחזיק את האוטו טוב על הכביש,גם ברטוב וגם ביבש,המחיר שלו בערך בין 320-380 ש"ח לצמיג.

IMG_1611.jpg

stam 012.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה על התגובות.. אני מחפש צמיג שיהיה הפשרה בין ספורטיבי לנוח

מה אתם אומרים על הצמיג הבא? Michelin Pilot Exalto A/S מה פחות או יותר המחיר שלו

למידה של 185/65/15 או 195/60/15 בארץ??

לגבי הדנלופ - לא מצאתי את הדגם הזה בTIRERACK

לגבי הפאלקן - הם גם אופציה אבל אין לי נסיון איתם וקשה למצוא עליהם אינפורמציה מועילה

פורסם

הנה זה קצת המידע שמצאתי על הפאלקון http://www.falkentire.com/tires_512.htm תנסה כבר לזרום מפה אני בטוח שתמצא עוד!.

http://www.google.com/search?hl=en&rls=GGLD,GGLD:2005-50,GGLD:en&q=falken+tires&spell=1

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

על הפאלקן דובר כ"כ הרבה בפורום שרק חיפוש על המספר 512 יניב מספיק תוצאות , צמיג משפחתי עם נטיות ספורטיביות - לא רע בכלל יחסית למחיר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם תרצה יש לי בשבילך שלושה צמיגים 185/55/15 דנלופ SP-2000 עשו 30K אבל שוכבים מעל שנה, בא קח ללא כסף.

בהצלחה שלומי

בהצלחה שלומי

פורסם

הייתי ב-2 פנצ'ריות באיזור חדרה, ניסיתי להשיג את הפאלקן 512

או צמיג אחר באותו סדר גודל מחיר - 300-400 ש"ח.

לא מצאתי כלום.

הדבר היחיד שהציעו לי זה צמיג מתוצרת "ויקונג" או משהו כזה, חברת בת של קונטיננטל. לא נראה משהו

וגם המחיר גבוה, 550 ש"ח לצמיג אחד במידה של 185/65/15

מישהו מכיר פנצ'ריות טובות שמחזיקות מבחר צמיגים, באיזור נתניה - זיכרון יעקב?

פורסם
יש את פנצ'יריית מכסיקו באזור תעשייה בנתניה. לגבי מחירים שם אין לי מידע.

לא עוזר לי הרבה אבל תודה בכל מקרה.

יש המלצות פנצ'ריות באיזור?

פורסם

על כביש החוף לכיוון דרום, מעט לפני הכניסה לנתניה (איקאה).

בתחנת הדלק יש פנצ'רייה נחמדה. הייתי שם לפני כמה חודשים לברר לגבי צמיגים ל205, והיה לו מבחר נאה וטרי יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...