Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה על מונובלוק CLASS D שיתן קרוב ל 800 וואט RMS

התקציב קרוב ל 1500 1700 שקל.

אני רוצה מגבר לא יקר אם כ800 RMS אמיתיים לא חייב ליהיות חברות יקרות פשוט מגבר טוב אמין שעומד בהצהרות שלו כנרא שבתקציב הזה אופיציה של יד שניה היא רלוונתית יותר.

תודה!

פורסם

המלצה על מונובלוק CLASS D שיתן קרוב ל 800 וואט RMS

התקציב קרוב ל 1500 1700 שקל.

אני רוצה מגבר לא יקר אם כ800 RMS אמיתיים לא חייב ליהיות חברות יקרות פשוט מגבר טוב אמין שעומד בהצהרות שלו כנרא שבתקציב הזה אופיציה של יד שניה היא רלוונתית יותר.

תודה!

באיזה התנגדות אתה רוצה שהמגבר יפיק את ההספק?

ומה קרה למגבר ה1300W -> טעות שלי חשבתי אתה מפעיל את הסאוופרים עם מגבר של 1300W....

תמיר

פורסם

רצוי שיהיה יציב בכל היתנגדות.

יעבוד על סאב של שני סלילים כל אחד 4 אום, במקביל 2 אום.

בקיצור הסאב הוא L7 אני רוצה לשים אותו בתיבה אטומה אבל רוצה לימשוך ממנו מקסימום באס בגלל זה אני רוצה מגבר חזק בשביל סאב שינצל אותו יותר טוב.

מגבר שלי מוצהר 700 RMS ב 2 אום אבל הסאב לא יורד בידיוק עד 2 אום אלה קצת יותר שנותן למגבר לעבוד פחות חזק (ככה אני חושב).

פורסם

ההתנגדות עולה ויורדת בהתאם לתדר שהסליל מקבל בהספק,

לדעתי אם אתה רוצה עוצמה גבוהה יותר תלך פשוט על תיבה פתוחה רצינית יותר,

אני חושב הספק 700W זה לא הספק מבוטל צריך לשמוע מאוד חזק עם הספק כזה.

תמיר

פורסם

ההתנגדות עולה ויורדת בהתאם לתדר שהסליל מקבל בהספק,

לדעתי אם אתה רוצה עוצמה גבוהה יותר תלך פשוט על תיבה פתוחה רצינית יותר,

אני חושב הספק 700W זה לא הספק מבוטל צריך לשמוע מאוד חזק עם הספק כזה.

תמיר

תיבה של 100 ליטר שיקח לי כל הבאגאז'?

אני לא חושב שסאב מקבל 700 וואט.

אני רוצה באס חזק ו מדיוק כמה שיותר.

מה עכשיו אתה מציעה?

• תוכן חדש...