Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

צצה לי אפשרות לקנות מגבר של XETEC ברוסיה. והחלטתי לבדוק מחירים:

סדרת הPrestige:

Prestige P-5 EVO - במחיר של 599 יורו (3300 שקל) (5 ערוצים, 100X4 + 1X360)

XC P-4 EVO - במחיר של 429 יורו (כ2400 שקל) (4 ערוצים, 120X4)

סדרת הGravity:

XC 5G-900 - במחיר של 529 יורו (כ2900 שקל) (5 ערוצים, 100X4 + 1X360)

XC 4G-600 - במחיר של 350 יורו (1900 שקל) (4 ערוצים, 110X4)

כל הנתונים מתייחסים להתנגדות 4 אום, ושני המגברים בעלי 5 הערוצים, עושים שימוש בהגברה דיגיטלית בשביל הערוץ של הסאב.

והמגבר מתוכנן להניע סט 3 חלקים של מורל (אלייט), 6*9 של פולס, וסאב (שעוד לא החלטתי איזה הוא יהיה - אבל אני מחפש SQ בלבד)

עכשיו... שתי השאלות שלי הן כאלה:

א. האם כדאי ללכת על המגברים של 5 ערוצים? או שלקנות 4 ואח"כ מונו... במקרה כזה, אין כבר שום סיכוי שאני אוכל להרשות לעצמי מונובלוק של XETEC, כי הוא עולה כמעט כמו ה4 ערוצים. ואז זה אומר פשרה על איכות...

ב. האם באמת כדאי להשקיע את ההפרש בין המחירים ולרכוש את הסדרה הגבוהה??

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני מציע שתחליט איזה סאב. ואז אתה יכול להחליט 4 ערוצים או 5.

למרות ש360W RMS שהמגבר נותן לסאב. יזיז את 80% מהסאבים האיכותיים בשוק.

(אינפיניטי קאפא/פארפאקט. פניקס גולד, פייז, סאבים של עד 500W RMS. הוא יספיק)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני מציע שתחליט איזה סאב. ואז אתה יכול להחליט 4 ערוצים או 5.

למרות ש360W RMS שהמגבר נותן לסאב. יזיז את 80% מהסאבים האיכותיים בשוק.

(אינפיניטי קאפא/פארפאקט. פניקס גולד, פייז, סאבים של עד 500W RMS. הוא יספיק)

העניין הוא שאני לא מתכוון לסגור את זה כרגע, כי הקניה של הסאב לא מתוכננת לזמן הקרוב (יותר בכיוון ה4-5 חודשים מעכשיו)....

אבל אם אתה אומר שזה יזיז את רוב הסאבים האיכותיים - אז אני כבר אתמקד ב5 ערוצים. (שיהיה הכנה לעתיד)

אז השאלה הצטמצמה לעניין הסדרות: פרסטיג'? או גרביטי? האם ההבדל באיכות שווה את התוספת הכספית? (הלא כל כך גדולה האמת)

בברכה!

יונתן.

פורסם

רוצה להביא לי מונו? :)

באמת ההבדל הכספי בין הPrestige לGravity הוא לא כזה גדול אז לך עדיף על הPrestige, זה מגבר HI END ברמה גבוה מאוד

ואני חייב לציין שהמחירים הם פשוט בדיחה :shock:

אולי אני יעשה איזה נסיעה קצרה לרוסיה לקנות כמה מגברים, יש לי כרטיסי טיסה בזול :)

Scooby WRX

פורסם

לזטק יש מגברים מאוד איכותיים. אם אתה משקיע כבר כל כך הרבה כסף אז שווה ללכת על הסדרה הגבוהה (בעיקר בשביל הפסיכולוגיה).

לגבי 4 או 5 ערוצים - השאלה מה אתה הולך לחבר למגבר? לפי דעתי חבל לשים רמקולים אחוריים על המגבר.

יש לך כמה אפשרויות:

4 ערוצים - 2 יציאות לרמקולים קדמיים, גישור לסאב. אחוריים מחוברים להד-יוניט.

5 ערוצים - 2 גישורים (=4 יציאות) לקומפוננטים הקדמיים, 1 לסאב.

5 ערוצים - 2 יציאות לקומפוננטים הקדמיים, 2 יציאות לאחוריים, 1 לסאב.

איתמר.

(לגבי סאב - אם אתה כבר מביא מרוסיה אז שווה לחפש דרייבר של סקאן-ספיק, ויפא, סיס-לוטוס או פירלס. התמורה לשקל תהיה הרבה יותר גבוהה ממה שתמצא כאן...)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל, תודה על העזרה!

לגבי ההגברה - אני מאמין שאני בכל זאת אלך על ה5 ערוצים - כי הוא נותן לי יותר גמישות ויותר בחירה מה אני הולך לעשות איתו (בייחוד שההגברה של הערוץ ה5 שלו היא רצחנית יחסית ל5 ערוצים סטנדרטי - שייתן ברוב המקרים גג 200).

ולגבי סאב, אני לא יכול להביא מרוסיה - כי לא אני זה שנוסע, אלא אמא שלי - ואני לא רוצה להעמיס עליה סאב של 12 אינץ' על המזוודות!! (מספיק שהקופסא של המגבר בטח תתפוס חצי מהמזוודה)

מה שכן (למרות שזה לא אקטואלי לכמה חודשים הקרובים) - אשמח לשמוע דעתכם על סאבים של זטק. הבנתי שהם זקוקים לתיבות מאוד קטנות, וזה יתרון אדיר מבחינתי - כי אני עושה שימוש מ-א-ו-ד נרחב בבגאז' (אני כל פעם נוסע הביתה מחיפה לירושלים ולוקח איתי המון דברים בבגאז') וסאבים שדורשים תיבות של 50-80 ליטר לא באים בחשבון אצלי!

אני מחפש להשיג (בסופו של דבר) SQ מקסימלי... ואני לא מחפש סאבים שיפוצצו חלונות על חשבון איכות סאונד.

השאלה היא - האם קיימים סאבים כאלה - איכותיים באמת - שלא זקוקים לתיבות גדולות... ואני מדבר על משהו סביב ה30 ליטר ומטה... (כמובן שאם מדובר על אזור ה35 - זה גם לא נורא). ועד כמה שהבנתי - עדיף שיהיו אטומות (לדיוק הסאונד).

בברכה!

יונתן.

פורסם

היה אצלי סאב של באזוקה el 12 והוא הוחלף בסאב x12 של xetec שהוא מסדרת xircuit וההבדל הוא ענק הסאב הזה הוא הרבה יותר מדוייק ופאנצ'י והתיבה שאני משתמש בשבילו היא ממש קטנה הגודל שלה מקדימה הוא בדיוק בגודל של הסאב והעומק עוד יותר קטן כך שהוא ממש מצויין אם אתה צריך את המקום

פורסם

החברה שמייצרת לזטק את הרמקולים היא ויפא מדנמרק.

במחיר שתקנה סאב של זטק תוכל להביא דרייבר הרבה יותר איכותי של ויפא או סקאן ספיק (אתה מוזמן לגגל קצת ולחקור אודותן).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סליחה על הבורות - אבל במילה "דרייבר" - אתה מתכוון לסאב?

ואם כן - אז האם קיימת אפשרות להשיג סאבים כאלה בארץ? (כי כמו שאמרתי - אין לי אפשרות להביא סאב מחו"ל... הוא פשוט גדול מדי)

בברכה!

יונתן.

פורסם

האם גם הסדרה היותר גבוהה של הסאבים של XETEC דורשת תיבה קטנה? או שזה מאפיין רק את סדרת הXIRCUIT

אם לדבר יותר ספציפית: אז איזה נפח צריך הסאב:

Gravity G-12XLS

בברכה!

יונתן.

פורסם

להפתעתי הרבה ה - 12 xls צריך תיבה יותר קטנה מה - x12 וזה אומר שאתה צריך תיבה אטומה של 22 ליטר או פתוחה של 35 ליטר ואפילו שזה נשמע קצת אני הייתי סומך על המהנדסים

פורסם
סליחה על הבורות - אבל במילה "דרייבר" - אתה מתכוון לסאב?

ואם כן - אז האם קיימת אפשרות להשיג סאבים כאלה בארץ? (כי כמו שאמרתי - אין לי אפשרות להביא סאב מחו"ל... הוא פשוט גדול מדי)

כן, דרייבר הכוונה לסאב.

אם אפשר להשיג דברים כאלה בארץ? הלוואי. ברגע שמר ישראלי יצא מהקיבעון שלו ש "קיקר ורוקפורד זה הכי-טוב" אז אולי יהיה אפשר למצוא יצירות כאלה בארץ.

מחו"ל דווקא אפשר להביא. זה הכל עניין של רצון.

איתמר.

פורסם

אני לא יודע אם עניין של רצון.... אם כי עניין של מכס...

האם מישהו כאן בפורום הצליח אי פעם להביא סאב מחו"ל מבלי לשלם עליו קנס של מכס?? ועוד של 12 אינץ'?

ואם כן - באיזה אופן הוא עשה את זה?

הוציא את הסאב מהקופסא?

בברכה!

יונתן.

פורסם

חבר שלי הצליח להגיע לכאן עם סאב 12 אינצ' בלי לשלם אגורה אתה פשוט מוציא אותו מהקופסא ומשאיר אותו רק בניילון במזוודה ובוחר ללכת במסלול הירוק, ככה הוא עשה ואף אחד לא אמר לו מילה

פורסם

טוב... אם אתה אומר....

שמע... בכל מקרה - הסאב מתוכנן להיות השלישי בסדרת הקניות שלי.... שתתפרס לפחות על החצי שנה הקרובה.... ככה שזה לא כזה משנה כרגע...

מקסימום אם אני אחליט בסוף לרכוש אותו ברוסיה - אז זאת לא תהיה הפעם האחרונה שאמא שלי תהיה שם...

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...