Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לטאסות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה הרבה על הכביש מכוניות עם טאסות כמו בתמונה, מאיפה אפשר לקנות כאלו ומה המחיר שלהם בבקשה ??? אין באוטו דיפו ובעוד כמה חנויות לאביזרי רכב באיזור השרון שבדקתי, מישהו יכול להגיד לי איפה כן אני אוכל למצוא אותן ???

HPIM2426.jpg

פורסם

מוזר..... בחנויות לאביזרי רכב יש עוד יותר מבחר ויותר יפות........... באוטו דיפו סתם אין מה לחפש אני קונה משם רק ואקס ופוליש..

הטסות נעות בין סביבות 80-120 ש"ח

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

דווקא באוטו דיפו יש כאלה אני קיבלתי אותם שם מתנה אחרי שקניתי צמיגים!

שם זה עלה 80 שקל הטאסות האלה ומה שבתמונה זה ג'נטים שבידיוק אותו דבר כמו הטאסות!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם
דווקא באוטו דיפו יש כאלה אני קיבלתי אותם שם מתנה אחרי שקניתי צמיגים!

שם זה עלה 80 שקל הטאסות האלה ומה שבתמונה זה ג'נטים שבידיוק אותו דבר כמו הטאסות!

אחי בדקתי שם ואין כאלה טאסות,כמעט באף מקום לא ראיתי כאלה, יש לך עוד מקום מומלץ שכדי לבדוק בו ??
פורסם

לפני שנה בערך קניתי את הטסות המסתובבות, אחרי ששנים נשברו, התחלתי להתעלל בהן, שברתי אותן עד הסוף והתוצעה בתמונה, הטאסה הזאתי מאוד דומה לזאתי שאתה מחפש.

ומה שאתה מחפש, עזוב אוטודיפו, תתרחק מהם.

תחפש חנויות קטנות לאביזרי רכב, יש להן תמיד כמה טאסות כאלה עם ציפוי כרום, או בסגנון שאתה מחפש, באוטודיפו המחבר מאוד קטן.

אם היית מחיפה הייתי אומר לך לחנות שיש שמה טאסות בדיוק כמו שאתה מחפש במחיר מאוד זול.

Picture 002.jpg

פורסם

היי,

אני ראיתי גם באוטו דיפו.. אם אני לא טועה זה היה בסניף בצומת בילו...אבל תדבר איתם (תלך עם התמונה) אולי הם יכולים להזמין לך לאיזה סניף שקרוב אלייך...

ואם הם לא יכולים אז בפעם הבאה שאתה רואה רכב עם הטאסות האלה תשאל את הנהג מאיפה הוא קנה...

:-)
פורסם
לפני שנה בערך קניתי את הטסות המסתובבות, אחרי ששנים נשברו, התחלתי להתעלל בהן, שברתי אותן עד הסוף והתוצעה בתמונה, הטאסה הזאתי מאוד דומה לזאתי שאתה מחפש.

ומה שאתה מחפש, עזוב אוטודיפו, תתרחק מהם.

תחפש חנויות קטנות לאביזרי רכב, יש להן תמיד כמה טאסות כאלה עם ציפוי כרום, או בסגנון שאתה מחפש, באוטודיפו המחבר מאוד קטן.

אם היית מחיפה הייתי אומר לך לחנות שיש שמה טאסות בדיוק כמו שאתה מחפש במחיר מאוד זול.

המסתובבות יכולות לגרום לשוטרים לחשוב שאתה לא עצרת לגמרי בקו עצירה. תזהר מהם.

פורסם
המסתובבות יכולות לגרום לשוטרים לחשוב שאתה לא עצרת לגמרי בקו עצירה. תזהר מהם.

פעם בעת בדיקת רישיונות שוטר אשר ראה את הטאסות שלי, גם מכרום לא מסתובבות אבל, רצה לתת לי הורדה כי לפי מה שהוא אמר ציטוט מדויק "הן מסנוורות את הנהגים".

באיזהה עוד מדינה שוטר יגיד כזה דבר?

רק פה, מדינה *****

פורסם

חח גועל נפש של מדינה

ארץ כזאת מפגרת לא ראיתי בחיים הכול פה דפוק!

הכנסתי את רכבי למכון טסטים הוא אמר לי שזה משפיע על האיזיון בגלגל וחייב להוריד את הטסות המסתובבות

פחחחחחחחח

פעם בעת בדיקת רישיונות שוטר אשר ראה את הטאסות שלי, גם מכרום לא מסתובבות אבל, רצה לתת לי הורדה כי לפי מה שהוא אמר ציטוט מדויק "הן מסנוורות את הנהגים".

באיזהה עוד מדינה שוטר יגיד כזה דבר?

רק פה, מדינה *****

פורסם

באיזה עוד מדינה שוטר יגיד כזה דבר?

רק פה, מדינה *****

אני מציע לך לקחת סיבוב קצר על הכדור.

העיקר להתלונן.

בגרמניה ובהרבה מדינות "נאורות מוטורית" אחרות אסור להרכיב כרום.

בדיוק בגלל הטיעון הזה.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

קובוס היקר.

איזון גלגלים מתבצע בעזרת משקולות במשקל 1-10 גרם.

הצלחת המכוערת שאתה מרכיב את הגלגל כן פוגעת באיזון שלו.

אם אתה ממשיך לכתוב הודעות בסגנון חחחחחחח אז חחחחחפש פורום אחר.

כמו כן הודעות המעודדות הפיכה במדינה והפלת המשטר תמחחחחחחקנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן!

מצאתי לבסוף את הטסות הנ'ל באשקלון במחיר של 100 שקלים!

אני רואה הרבה על הכביש מכוניות עם טאסות כמו בתמונה, מאיפה אפשר לקנות כאלו ומה המחיר שלהם בבקשה ??? אין באוטו דיפו ובעוד כמה חנויות לאביזרי רכב באיזור השרון שבדקתי, מישהו יכול להגיד לי איפה כן אני אוכל למצוא אותן ???

HPIM2426.jpg

• תוכן חדש...